Златна есен чука на вратата, за две чертички тръпне ни душата (мами над 35)

• 23 918
  • 780
  •   1
Отговори
# 705
Лени, забравих да ти честитя шкодичката! Ставаме един отбор, ама ние не сме порастнали още и сме с фабия.

Ава, много ми харесва заглавието!

Танзу, ама недей така ... хиля се като репа пред монитора.

Ината, какъв е този натуропат? Може и да си разправяла, но аз съм забравила явно.

# 706
  • На остров
tanzu разкажи повече за тези познати, много се смях и аз  Sunglasses да са им живи и здрави и 3 те бебета  Simple Smile.

Хана няма какво да ти се сърди тм, в този момент всичко е важно Hug и най вече ти да си спокойна.

Ината какъв е този животиниски тироксин?

# 707
Да предложа и аз едно заглавие.
"Есенен бебевалеж наближава и сърцата ни сгрява"

Хана това с високото кръвно си е опасно.Пази се повече,че малко остана.

Танзу,ми този док да беше им дал по един Валидол преди последната новина.
На мен днес ми е едно мързеливо.А тук времето е още хубаво,но...май ще се отдам на почивка.Кръста днес ще ме побърка от болка,но контракции вече 2 дни нямам.

# 708
Шери, и твойто заглавие хубаво!

Бе днес май всичко харесвам.

Пратила съм на Ели темичката за одобрение Simple Smile))

# 709
  • В градината...
Аз една компилация от предишните предлагам:
Плодът на летния копнеж се проявява  в есенен бебевалеж.

# 710
Аз не мога да го напиша толкова смешно, колкото беше в момента на разказа. Особено физиономиите, които правеше бъдещия тогава татко. Те бяха още в шок от новината, даже едни такива невярващи и не осъзнаващи какво им се случва. Ама той сериозно беше притеснен да не им кажат че са четири при следващия преглед  hahaha
Това е случка от преди три години. Не поддържаме редовна връзка, познати са, не приятели. Ако се видим случайно, дърдорим, щото и двамата са много забавни. Сега си се радват на трите мъника. Не знам дали плануват още една бременност обаче. Ще бъде забавно ако се случи.

# 711
  • В градината...
Ама това е голяма радост  Peace

# 712
При нас стана страшно. Ужасно силен вятър и дъжд  buria Дано да отмине докато стане време аз прибиране Rolling Eyes

# 713
Егаси времето...егаси чудото Twisted Evil

Вчера пихме кафенце с Дарето и за една кротка сбирчица си говорихме....та хайде давате дата Hug

Перу много се радвам за теб.

Лени честита кола - безаварийно и със здраве да я ползвате!

Scherifka aз съм за Атанас. Твърде много Александри и Александровци в последно време. И като им кажат Алекс...побърква ме. Но ако имаш и най-малко колебание за Атанас избери друго. Андрей, Асен даже и Иван-Асен ми харесва Simple Smile

Ханна Влад  внимавай с кръвното. Добре си  взела апарат...важно е да знаеш какво се случва.

тарторинка...стискам палци всичко да е наред до финал.

# 714
 Шери , и аз за Атанас ..хубаво послание носи името. Моят баща постъпи точно като твоята майка, но щерката носи неговоти име . Нямат нищо общо двамата като характери и манталитет .

Даскалицата на Андрей току що ме изнуди да го пусна три дни на лагер . Той никога не се е делил и ми е едно притеснено.  Cry Освен това не е и самостоятелен . Хипреактивен и става нощем . Ще има да го мисля.....

# 715
  • В градината...
Моят свекър е Асен.
Хубави са и Андрей, Ангел...

# 716
Хана, как върви на твоята дъщеря бременността?

На сестра ми са й рекли вчера на прегледа живот и здраве да чакаме доставка от щъркела  Praynig Praynig Ама да сме си били гледали работата тия дето се вълнуваме дали е момче или момиче.

# 717
  • Инсбрук
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug
Специалистът каза, че според него няма нужда от по-вече интервенции по време на бременноста, ще се обади днес на докторът ми да се координират. Ако ще се предприема нещо ще е след раждането.

Лени честита придобивка и безаварийно!

И аз бях избрала Асен, ММ е твърдо против /много цигани вече с това име имало/, сега като каза Шерифка се замислих за Атанас, майка ми е Атанаска, а племенницата е кръстена на нея - Александрина / Галено и викаме обаче Сандра  Grinning /, та в тоя смисъл Наско ми звучи по-добре от Алекс или Сашо.

Перу браво на бебешорът, ти в коя седмица си вече ?

# 718
 Дари , ходихме на лекар ..беше само в 5 та седмица и нямаше още сърдечен пулс . След две седмици сме пак . Имаше леко зацапване тея дни , но слава богу не е опасно . Сега си взе седмица почивка , та и аз съм по-спокойна , че я имам като опция , ако ми трябва да тичам към болницата .Сутрин се виждаме задължително на бюрек и айран .  Grinning
Чудесни новини и за сестра ти !

# 719
 tartorina браво за хубавите новини.Дано всичко е наред до края на бременността, а после да се нареди по най-щадящ начин.Успокой се сега, че то голям стрес да ти говорят така крайно.
DarinaK честито на сестра ти, да са живи и здрави.И на теб скоро да честитим блага вест.Много хубаво е братовчеди набори.
За Атанас вече казах, но понякога се сещам и за онази реклама "Що стана бре Танасе?", което идва от Атанас.Много е важно за мен да има кратка форма името и тя да ти е на сърце.
И аз ще питам Ханна Влад как е щерката? Направете си обща бременна снимка докато има време още. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт