СЕДМИ КЛАС - тема 57

• 61 228
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • нейде там, където ....
Аз знам, че е полезна, но те не харесваха риба до скоро. "Заобичаха" я след съвпадението с изпитване на следващия ден  Grinning

# 511
Нито в училище, нито в школата им обясняват как се пишат тези .Може ли да ми кажете от къде мога да намеря примерни тези ? Датата за класната работа по БЕЛ ни беше ясна още на родителската среща - 16,12, по математика още нямаме дата.
Тази седмица имахме само едно контролна по химия, другата седмица пак на целия дял и по математика.

# 512
  • София
Давайте бързо рецептите за "умна риба"  Joy

diamondlady, прочети по-старите постове в темата. Там Ън е обяснила.

Някой получил ли е резултати от пробните изпити в "Междучасие"? Синът ми беше на пробен по БЕЛ на една от първите дати, но все още   33uu

# 513
  • Пловдив
diamondlady, пробвай с алгоритъма на Ън. Върши работа. Готови тези имаше някъде из пощата. А иначе от всеки пробен може да си вземеш формулиран въпрос.

И да не забравяте да поръсвате рибата с розмарин ... някой да знае как се захваща розмарин в саксия.  newsm78
да сложа една в стаята на дзверо, та да си губи по-рядко мозъка.

Joy Joy Joy

Като казахте пробни - никой ли не се осмелява да даде отговори на ПИ по МАТ от Междучасие /включително и аз де/. Признавам си, че 23 задача ми остана нерешена докрай.

# 514
  • нейде там, където ....
Не смея дори да погледна задачите, защото още не сме си минали от реда на пробния по математика.
Чудя се кога да очакваме резултатите по БЕЛ?  newsm78

# 515
dundi73 , за розмарина ти беше писала в предни теми и аз веднага купих , но не ми се получи в саксия не вирее , или аз не мога да го гледам.Ще и купя  ароматните пръчици розмарин.Иначе в почти  всяка манджа и го слагам Simple Smile

# 516
Давайте бързо рецептите за "умна риба"  Joy

Ами...взимаш всеки ден по 1 една скумрия (може да се замени с всякакъв вид друга мазна риба), посоляваш, опичаш на скарата, поръсваш с розмарин, изяждаш я и после сядаш със сборниците и решаваш поне 1 час задачи. Добър апетит!  Laughing

# 517
  • София
... и после сядаш със сборниците и решаваш поне 1 час задачи...
Ей тази подправка ми прави киселини  Laughing

# 518
Ей тази подправка ми прави киселини  Laughing

Ами тя точно придава тръпката. Все едно ядеш фугу; ако я приготвиш добре, оцеляваш, ако не - сбогом, желано училище.  Peace

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 11:46 от Анонимен

# 519
  • Пловдив
не е нужно да го ядат този розмарин, а само да го миришат  smile3521

# 520
  • София
Не можах да разбера розмарина за какво се дава?  Simple Smile

# 521
Ей тази подправка ми прави киселини  Laughing
.

ама тя е за детето  Joy Joy Joy

Преди две години в седмокласната тема плъзна слух, че розмаринът влияе добре на концентрацията. И така. А иначе риба по време на матурите и у нас се ядеше ежедневно! И понеже големия не я понася - компромисно ми позволи да приготвям рибни пръчици ( в които едва ли има нещо рибено, но все пак...).

# 522
Масло от розмарин във флакон с пулверизатор и пръскаш здраво детето на излизане за матурите.  hahaha

# 523
  • София
Масло от розмарин във флакон с пулверизатор и пръскаш здраво детето на излизане за матурите.  hahaha

Да, да и аз потвърждавам, че много помага преди изпит. Почти същия ефект има и ако плюеш  наляво, завъртиш се на десен крак и три пъти изкукуригаш на междустълбищна площадка.
 afwitch

G..D.., цялато семействао вече сме кюпа. Аз и диктовките на малката започвам вече с "Разложете на множители..."

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 14:53 от Спунк

# 524
 Joy Joy

Добре сме, но ще се оправим!
А аз на моя първокласник му връчих няколко листа с разпечатани задачки за 1 клас с поръчението: "Ела да решиш този пробен изпит!"

Дано така ни е весело и след края на 7 клас!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 15:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт