Лакове за нокти- 95

• 59 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • SF
Дизайнерска колекция!!!

# 692
Днес в Мола на щанда на Голдън роуз ги имаше вече лаковете, на цена от 2.30 лв.
Еее ,най-после Simple Smile Мерси за инфото,дано утре успея след работа да отскокна до мола,че днес не сварих Sad Като взема ще снимам и показвам  Heart Eyes

# 693
Тъкмо и аз това щях да споделям.  Laughing
Много ми харесаха, ще си търся май някакво червено от тях да ги пробвам, тъкмо за празниците. Peace

# 694
Пробвах 73 и 75. Скоро не бях купувала ГР и съм разочарована. Ноктите ми станаха някак странни и се изпочупиха. Отдавна не ми се е случвало, затова го отдавам на тях.

Връщам си думите назад!
Оказа се, че причината е едно арганово олио, което ползвах уж за подхранване  ooooh!

# 695
  • Sofia
   Esmee, смятам термолаковете за впечатляващи по отношение преливането от един нюанс в друг, т.е. ефектът със сигурност е интересен и нестандартен, просто аз по принцип не обичам шарении и това е нещото, което не ми е по вкуса в тях. Laughing

А по другото ти питане – да, доста цъкам по клавиатурата, но при мен сякаш ноктите не се цепят; по-скоро ми се случва да ми се счупи целият нокът, при силен удар в по-твърда повърхност, но и това, като че ли, се случва относително рядко. Rolling Eyes

# 696
Кой мол?

# 697
  • На изток от Ада
Пробвах 73 и 75. Скоро не бях купувала ГР и съм разочарована. Ноктите ми станаха някак странни и се изпочупиха. Отдавна не ми се е случвало, затова го отдавам на тях.

Връщам си думите назад!
Оказа се, че причината е едно арганово олио, което ползвах уж за подхранване  ooooh!
преди лакиране си измиите ръцете от маслото , ако не сте го направили смятам , че нама да имате този проблем с лаковете . Апък пак може да си го ползвате олиото

# 698
  • МАРС
Всеки Мол, в който има щанд на Голдън роуз.
Конкретно в моя случай - Мол Русе. Grinning

# 699
Термо лаковете ли  newsm78

# 700
  • На изток от Ада
Термо лаковете ли  newsm78
ама не ГР нямат термо лакове , става въпрос за
Скрит текст:

# 701
Серията на GR изглежда примамливо, май ще забърша и аз някой цвят, не че имам нужда.
Иначе последните дни съм така Simple Smile

Лакът е Perfect Gel Look Nail Polish 523. Само да бяха по-трайни, равни нямаше да имат Simple Smile

# 702
  • София
Аз си купих от тези нови лакчета и съм много доволна , моя е номер 32 . Много , много красив и бляскав , а и ми хареса четката , удобна е .

# 703
  • UK
Тези лакове на ГР изглеждат хубави, само да не бяха с разноцветни капачки - много ми евтинеят така. Не знам защо, но обичам когато всички лакове от дадена серия са еднакви, а не с разноцветни капачки и тн. Ама аз съм странна що се отнася до тези неща, вече съм писала, че формата на бутилката може да ме накара да си купя лак или да ме откаже, затова не харесвам Никол бай ОПИ, много са им грозни и нелогични бутилките.

# 704
Тези лакове на ГР изглеждат хубави, само да не бяха с разноцветни капачки - много ми евтинеят така. Не знам защо, но обичам когато всички лакове от дадена серия са еднакви, а не с разноцветни капачки и тн. Ама аз съм странна що се отнася до тези неща, вече съм писала, че формата на бутилката може да ме накара да си купя лак или да ме откаже, затова не харесвам Никол бай ОПИ, много са им грозни и нелогични бутилките.
Аз също не харесвам Никол на Опи и формата на ароматизираните Ревлони,бяха ми много любопитни,но като видях шишето супер неудобно ми се стори за лакиране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт