Мъжете ''лепки'' по улицата

• 12 675
  • 115
  •   1
Отговори
# 60
  • Nice
Благодаря ви за коментарите!
след като ви изчетох реших, че няма да преосмислям гардероба си Grinning в който преобладават предимно панталони и ниски обувки. Трите рокли които имам ги слагам ако излизам вечер в компания, което не се случва особено често, Не ползвам много грим защото имам алергични очи, за жалост.
В някои изложени случки честно казано виждам забавна нотка, което е по-скоро развеселяващо отколкото унизително Grinning Simple Smile Но пък и някои са си малко плашещи..
Явно като те видят на улицата решават, че трябва да се закачат защото си или много натокана, или пък свита, или просто си нямат друга работа.

Днес коментирах същата тема с една приятелка арабка и тя предложи като решение да се забуля Grinning и не беше шега...явно техните мъже като дойдат тука и за това се хвърлят на каквото сварят от щу, че невидели.
На мен често ми се случва като подмина някакъв подобен индивид подмятащ коментари и той да се развика зад мен защо аджеба не сам му отговаряла :o :o :o

# 61
Никая, ако вече не се тормозиш и не се чувстваш унизена и обидена, от шегата на някой дръвник, значи темата ти беше полезна:) Това, че някой е невъзпитан мен не може да ме обиди, обижда самия него:)
Намирай веселата страна и ако наистина е толкова зле, гледай да се движиш с компания.
Не разбрах, в коя държава се развива действието, ти каза ли?

# 62
  • Sofia
На мъжете,всеизвестно,им е по-слаб ангелът, възпитанието и задръжките  Thinking

това е мит
Да,бе,мит  Naughty НЕмит  Whistling

Що няма тема: "Помощ! Задирян съм от жени-леП(Л)ки",а?  Mr. Green

# 63
Благодаря ви за коментарите!
след като ви изчетох реших, че няма да преосмислям гардероба си Grinning в който преобладават предимно панталони и ниски обувки. Трите рокли които имам ги слагам ако излизам вечер в компания, което не се случва особено често, Не ползвам много грим защото имам алергични очи, за жалост.
В някои изложени случки честно казано виждам забавна нотка, което е по-скоро развеселяващо отколкото унизително Grinning Simple Smile Но пък и някои са си малко плашещи..
Явно като те видят на улицата решават, че трябва да се закачат защото си или много натокана, или пък свита, или просто си нямат друга работа.

Днес коментирах същата тема с една приятелка арабка и тя предложи като решение да се забуля Grinning и не беше шега...явно техните мъже като дойдат тука и за това се хвърлят на каквото сварят от щу, че невидели.
На мен често ми се случва като подмина някакъв подобен индивид подмятащ коментари и той да се развика зад мен защо аджеба не сам му отговаряла :o :o :o

Здравей!
Знам как е...принципно местните не са нахални,но араби и африканци...по-далече.Арабите си мислят,че щом не си забулена,си к***а,а африканците - до колкото чух за тях си е престиж да ударят нещо бяло,други търсят документи.Особено към твоят град.
На всичкото отгоре се ядосват,че не им отговаряш ,както казваш.Аз лично си нося спрей с черен пипер ,постоянно има такива да зяпат и да те преследват.В един момент спира да ти пука и свикваш и как да отреагирваш в ситуации.

# 64

Включително някакъв ѝ беше предложил безплатно избелване на зъбите Crazy.

Тя не се ли е сетила за какво избелване за зъбите става въпрос Mr. Green
Избелване на зъбите със специален материал tooth
Този е бил от типа "онижавам коврите".
Скрит текст:
пОскам сАлза за тая тема!

# 65
Работниците на строежа до нас всеки път щом ме видеха, започваха да ми подсвиркват. Един ден не издържах, спрях се, обърнах се, показах им среден пръст и продължих. След тази случка спряха да ме забелязват, но никой, на когото разкажа тази история, не ми вярва, че съм способна на такова нещо.  Rolling Eyes

# 66
Е не,на мен не са ми подсвирквали.Имаше един пиянка,който всеки път подхвърляше по някоя и друга реплика,един път си позволи да ме ощипе и по задника.Имах само едно дете тогава,беше в количката си,бебе.Сложих спирачката и такъв му фраснах в лицето със свит юмрук,седна на земята от удара,по-скоро направи крачка назад от инерцията на удара и седна.Вероятно това,че съм мършава на вид и висока, го изненада силата която имам в ръцете.Завалията не знаеше,че всеки божи ден свалям и качвам около 20 кг. дете+количка+ покупки 3 етажа нагоре.Не се гордея много с реакцията си,но той си го заслужи напълно.Скоро го видях пак-вече на умиране е от пиене,слаб,мърляв,отнесен нацяло...тъжна гледка.

# 67

Включително някакъв ѝ беше предложил безплатно избелване на зъбите Crazy.

Тя не се ли е сетила за какво избелване за зъбите става въпрос Mr. Green
Избелване на зъбите със специален материал tooth
Този е бил от типа "онижавам коврите".
Скрит текст:
пОскам сАлза за тая тема!

Егати подсъзнанието имаш Crazy Съмнява ме - дал ѝ е визитката си.

# 68
  • Nice
Никая, ако вече не се тормозиш и не се чувстваш унизена и обидена, от шегата на някой дръвник, значи темата ти беше полезна:) Това, че някой е невъзпитан мен не може да ме обиди, обижда самия него:)
Намирай веселата страна и ако наистина е толкова зле, гледай да се движиш с компания.
Не разбрах, в коя държава се развива действието, ти каза ли?

Действието се развива във Франциям там където всеки чужденец се мисли а голяма работа защото държавата се опитва да го интегрира уж и това придава важности чувство, че на държавниците им пука за бедните емигрантски души.
За тези тука, колкото и да ми е неприятно, съм се примирила, но ми стана кофти, че след като си бях и в България разни се правеха на мъжове с разни възклицания подире ми (явно и подир много други жени/момичета). Та чак пък толкова да изпростяват и те откъм държание ...

# 69
  • София
Че това не е отсега,  в мойта младост  Grinning също свиркаха и подвикваха... Не е приятно, съгласна съм, но с времето това отминава.  Wink

# 70
Мм ме бъзика,че като ходи с мен да си взима дюнер,арабинът винаги му го прави по-голям Grinning .Случвало се е да ми "подсвирнат" от разни коли,камиони.Един таксиджия ме преследваше.Ей такива готини работи .... И аз в общи линии ,най-често отвръщам със среден пръст.Някак ... Отвътре ми идва . Grinning

# 71
 Нека гледат, само да не пипат  Grinning

# 72
Не обръщам внимание.

Нека гледат, само да не пипат  Grinning

Очи пълни, ръце празни. Laughing

# 73
Именно.  Rolling Eyes

# 74
На свиркане и забележки от типа ''коте, блабла", в зависимост от моментното ми настроение, отговорът е бил или среден пръст или чаровна усмивка.

Не са ми свиркали от много време  Mr. Green

Ако си над 45, рядко някой ще ти свирка. Може само да си мечтаеш и да си въобразяваш, колко неприятно нещо е това.

Общи условия

Активация на акаунт