За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 722
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 825
Опс, Ани, това е лошо. Ама защо продължаваш с коламаска след фотоепилация. Не те ли предупредиха да не скубеш?  Значи правиш една процедура и чакаш да порастнат. Те естествено си растат, но ти не ги скубеш, а ги третираш или с крем-депилатоар или бръснеш със самобръсначка /като мъжете, колкото и да е гадно/, чакаш да порастнат колкото се може повече /на брой, не на дължина/ и пак отиваш. Втората процедура отново така, и трета ако се наложи и трябва с четвъртата да са разредени и отънели. Но не скубиш. Ако ги дърпаш, космената луковица си стимулира производство на косми. Няма да има ефект ако се отърваваш от тях със скубане. Ако са ти останали нерви пробвай пак. Мисля, че апаратът им е LHE /light-heat energy/. Хай чао за сега. Утре имам един ден отпуск.

# 826
А преди третирането с апарата бръснат ли се?Ако е така,аз се отказвам.

# 827
Като почне някой да се изживява като много знаещ тук в тая тема /като си въобрази че е открил топлата вода/, а в действителност не е такъв става комично.
Така се говори за този апарат, тоест "мобилния апарат" като че ли в България няма други апарати за фото и лазерна епилация.

И като че ли това че се забелязва полза след третата четвъртата процедура е някакво супер постижение.
Ами не е чак толкова невероятно постижение.
Явно освен този апарат в България има и други добри апарати, при мен след първата процедура ефекта беше над 30%, а ако се направат четири процедури всеки може да прецени.

# 828
Не съм ги бръснала или махала с крем, нито преди процедура, нито между процедурите. Всеки месец правехме по една процедура и колкото пораснат толкова. Самата козметичка ми каза че явно при мен мустака няма да стане и започнах да си го махам с кола. Сега пак го махам един път месечно и е много по незабележим в края на месеца отколкото с фотото. Явно при всеки е различно.

# 829
Vanina 75, това го правя от три години и го описвам стъпка по стъпка, не за да се правя на много знаеща, а за да обясня как протича при мен една процедура чрез фотоепилация. И наистина при всеки е различно. Но процедурите съм ги правила и при ДЕРМАТОЛОГ, а не при козметик. Има разлика. Този "мобилен" апарат е LHE, а не IPL или SPL. Моля запознайте се с него преди да отричате ефекта му. Да, за мен е супер постижение, защото проблемът за по-обилното окосмяване произтича от завишен DHEA-S, а не от тестостерон, от което следва, че страшно упорито. Може и да има други апарати в България, но с колко от тях не се прави само бизнес, а? Това е изпитано на мой гръб. Пак казвам, че космите по тялото се повлияват по-бързо от тези по лицето. Нека да запазим добрия тон и да не се заяждаме "кой е открил топлата вода".

# 830
P.S. А ти след като забелязваш резултат 30 % още на първа процедура, явно не си особено тежък случай!

# 831
Почнах да им завиждам на тия дето имат повишен тестостерон и следователно окосмяване причинено от тестостерона.
Колко било лесно да се отървеш от окосмяване причинено от тестостерон, ей тъй щракваш с пръсти и готово.

# 832
Да, блазе им! Пият хормони и малко епилация и са готови.
Е добре де, аз пих също хормони и епилация правих, и пак имам проблем! Да, намало ми е окосмяването, но все пак го има. Какви 30 % подобрения. При това апаратът, на който ме третират е ново поколение фотоепилация. Надбъбречната ми жлеза секретира повишени нива на DHEA-S. Ако някой ме насочи към специалист, който да ги понижи и аз ще отбележа 30% подобрение.

# 833
Момичета, не е ли PTF най-новата система за фотоепилация ?!  Thinking (поне аз така съм чувала) Аз съм ходила на IPL и там апарата категорично отричаше всякакво бръснене и третиране на мястото, позволено беше само подстригване с ножичка. Даже при самата процедура трябваше да има поне 1 мм косми. Като отидох за пръв път, първите думи на лекарката бяха "Имате ли хормонален проблем?" . Това е много важно, понеже ако има такъв проблем, само фотоепилацията или лазарната епилация е безсмислена без странично лечение на хормоните.

# 834
Козметичен комплекс

Шумен 9700

ул. "Владайско въстание" 63

тел./факс: 054/ 830 957;

моб.: 0899 824 139
Можеш ли да кажеш къде в София идва този апарат?

Козметично студио

Шумен 9700

ул. "Любен Каравелов" 19

/срещу лаборатория "Ноневи"/
моб.: 0894 722 755

Това открих за Шумен.

# 835
Опа стана грешка
Исках да попитам,за този апарат,къде в Софич може да се правят процедури с него?

# 836
Опа стана грешка
Исках да попитам,за този апарат,къде в Софич може да се правят процедури с него?

България, 1000 София
ул. "Хан Аспарух" №38 (партер)
тел.: 02 / 980-43-09, 980-16-06

ул. „Будапеща” № 32 (партер)
Тел. 02 / 983-20-33

# 837
Почнах да им завиждам на тия дето имат повишен тестостерон и следователно окосмяване причинено от тестостерона.
Колко било лесно да се отървеш от окосмяване причинено от тестостерон, ей тъй щракваш с пръсти и готово.

Не дърпай дявола за опашката!От думите ти струи ирония и сарказъм,но да знаеш че от това никой не е презастрахован  Naughty Както и от десетки други болести м/у впрочем.Затова,моля пишещите тук да бъдат малко по-толерантни и да пестят злобни подмятания по между си.Изключвам рекламиращите вълшебни кремчета,не знам дали дори самите те си вярват като пишат.

Момичета, не е ли PTF най-новата система за фотоепилация ?!
И аз четох някъде наскоро за това,но за съжаление забравих къде и не мога да дам линк към темата.Но не съм чула положителни отзиви.Не знам,възможно е заради това,че апарата е сравнително нов.Аз дори не знам къде го има.В София ще влезе най-напред със сигурност  Peace

# 838
PTF технологията –най-новата технология, която се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии . PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологията.
ПРЕДИМСТВА НА PTF :
1. БЕЗБОЛЕЗНЕНИ ПРОЦЕДУРИ.
2. ВИДИМ ЕФЕКТ на 3–5 –та процедура. 3. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА СПОСОБНОСТ – качествен резултат.
4. БЕЗОПАСЕН процес - недопустими са изгаряния.
5. Разнообразие на видове лечения,лесни инструкции,меню за работа.
6.ГОЛЯМА ПЛОЩ на светлинната точка 22 * 48 мм.
7.ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА 400–1200 нанометра.
8.Компютърно контролиран, голям LCD екран.
9.Апаратът има два комплекта независими оптични системи, т.е. с апарата МОГАТ ДА РАБОТЯТ ДВАМА ОПЕРАТОРА ЕДНОВРЕМЕННО и независимо един от друг.
10.Всяка програма от приложения има 5 НИВА НА МОЩНОСТ - 5 ФОТОТИПА.
11.Перфектната функция на управление позволява на 10 ОТОРИЗИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛЯ да използват апарата . 12.Модулният дизайн го прави лесен за инсталиране, поддръжка и преместване
13.НЕ Е необходимо, използване на охлаждащи гелове при извършване на процедурите,работи се с обикновен контактен гел.
14.ВЪЗДУШНО ОХЛАЖДАНЕ на апаратурата, което не изисква по-особени грижи
15.СЕРТИФИКАТИ - CE, Medical CE, CCC, CDMCAS, ISO , както и UKAS - Английският сертификат за качество, който се издава за особено надеждна техника

Това го намерих в нет-а. Но забележете, че говорят за ефект след поне 3 процедури. А апаратът мно-о-о-о-го прилича на IPL.

# 839
На мен 3 процедури ми се вижда екстра,стига да повлиява не само черни косми,но и по-тъмен мъх.Аз съм доста прецакана в случая.

Общи условия

Активация на акаунт