За прекаленото окосмяване при някои жени!

• 410 666
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 900
Искам да попитам, дали изобщо има шанс да се изчистиш от тези косми след като разбереш с точност какво ти има и след като ти препишат... каквото ти приписват?

Аз го имам този проблем от както се помня, а смятам, че съм твърде малка... И още не съм правила нищо по въпроса. Някой ще обясни ли по-подробно...

Хей, някой ще ми даде ли отговор.

Ами хайде да ти дам.Много вероятно е  космите да си останат,Въпроса е да не ти никнат нови.А ти сигурна ли си ,че имаш проблем с окосмяването?Казвам го ,защото много често за един мустак  се казва ,че има проблем .

Не, имам по гърдите, корема, гърба и винаги съм си мислила, че нещо не е наред, до като не прочетох, че това се дължи и на недостиг на женски хормони... нали? И мисля да отида на гинеколог, току виж ако е от това, нещата да си дойдат на мястото. Но явно няма голямо значение, след като отново ще ги имам. O.o

И между другото съм на 15 години, честно ли е а?

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 05:51 от Paramore

# 901
Отиди на гинеколог и ендокринолог.Все пак здравословните проблеми трябва да се лекуват.

# 902
Търся сродни души по темата!Има ли такива.Бих се радвала,ако можете да ми помогнете.Имам чувство,че съм единствената жена с толкова силно окосмяване по тялото.Ужасните косми отстранявам постоянно.Излизат между гърдите,по повърхността им /там са като мъх/,по коремчето,естествено и надолу,но там не ме притесняват толкова,не се вижда проблема,а пък и без друго ги премахвам.Не искам да оставяте с впечатлението ,че си отглеждам космите.Не,епилирам ги непрекъснато,години наред.Дали някога ще мога да се отърва от този кошмар?Моля ви,помогнете,дайте ми съвет!!!!На какво да се подложа,за да изчезнат.Не мога да облека блузка с деколте,защото винаги има някой косъм,който е тръгнал да излиза,а още не е,така че личи.Мястото стои черно и на петна,а има и пъпчици.Момичета,моля ви,ПОМАГАЙТЕ!
zdravei mila hrisi.i az kato teb imam sashtiq problem.zashto ne probvash sas fotoepilacia,moje da ima efekt.pishi ot kade si da ti pomogna sas kakvoto moga.do skoro

# 903
Здравейте! Интересува ме ако някой е ползвал PTF технологията за обезкосмяване , може ли да ми каже дали има някакви промоции, ако реша да си правя две успоредни процедури (например за горна устна и мишници колко горе-долу ще ми вземат) ? Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 904
Здравейте! Интересува ме ако някой е ползвал PTF технологията за обезкосмяване , може ли да ми каже дали има някакви промоции, ако реша да си правя две успоредни процедури (например за горна устна и мишници колко горе-долу ще ми вземат) ? Благодаря Ви предварително Simple Smile

PTF апаратът изглежда досущ като IPL, което ми се струва разновидност, а не нова технология. А цената би трябвало да както и при другите процедури - 4-5 лв. на импулс / или 15-20 лв. на мустак/

# 905
Момичета ,поради здравословен проблем СПЯ и Хашимото, имам прекомерно окосмяване най-вече по лицето  Embarassed .Пия разни лекарства ,но те не помагат за разрешаване на проблема ,дори напротив (пия и Геритамин ,ефектът е ясен ) ,а нямам пари за фотоепилция  .Ето защо искам да попитам как се справяте с това неудобство и има ли начин за прикриването му - пудри ,крем-пудри ,изрусяване ?!  Blush  bouquet

# 906
Реших да си направя фотоепилация на краката, по идея на мъжа ми!  Simple Smile Трябва ли да си правя някакви изследвания преди това. То на краката не го приемам като проблемно окосмяване, защото е обща болка, макар и моите да са малко в повече.

# 907
Реших да си направя фотоепилация на краката, по идея на мъжа ми!  Simple Smile Трябва ли да си правя някакви изследвания преди това. То на краката не го приемам като проблемно окосмяване, защото е обща болка, макар и моите да са малко в повече.

Що за въпрос пък е това?
Ако всеки започне да си прави хормонални изследвания преди фотоепилация на крака/или каквато и да е друга/   да им завиди човек на лабораториите. Голямо забогатяване ще падне.

# 908
Понеже си правих фотоепилация на мустак и нямах никакъв ефект. А за краката няма да е малка сумата. От темата , поне аз останах с впечатление , че ако проблема е хормонален, а не козметичен, то тогава и фотоепилацията няма да помогне.

А честно да си призная, че ако трябва да си правя изследвания , съм на път да се откажа от фотоепилацията, понеже страха ми от игли е ненадминат.

Единствено ме крепи факта , че на закрити участъци фотоепилацията дава по голям ефект отколкото на открити.

# 909
Къде си си правила фотоепилация, то си зависи и от апарата ?! В някои студиа и на мен не ми действа апарата (специално за горна устна). Казват ми , че до 10 дена косъмчетата ще паднат сами, а те не падат изобщо....

# 910
Козметичен комплекс

Шумен 9700

ул. "Владайско въстание" 63

тел./факс: 054/ 830 957;

моб.: 0899 824 139

Козметично студио

Шумен 9700

ул. "Любен Каравелов" 19

/срещу лаборатория "Ноневи"/
моб.: 0894 722 755

Ето тук.

# 911
От темата , поне аз останах с впечатление , че ако проблема е хормонален, а не козметичен, то тогава и фотоепилацията няма да помогне.

E da ama priblizitelno 95% ot venite imat okosmqvane po krakata, tova ne ozna4ava 4e 95% imat hormonalen problem.

# 912
Момичета ,поради здравословен проблем СПЯ и Хашимото, имам прекомерно окосмяване най-вече по лицето  Embarassed .Пия разни лекарства ,но те не помагат за разрешаване на проблема ,дори напротив (пия и Геритамин ,ефектът е ясен ) ,а нямам пари за фотоепилция  .Ето защо искам да попитам как се справяте с това неудобство и има ли начин за прикриването му - пудри ,крем-пудри ,изрусяване ?!  Blush  bouquet
Никой ли няма сходен проблем (лицев хирзутизъм ) ? Blush

# 913
Никой ли няма сходен проблем (лицев хирзутизъм ) ? Blush

Има със сходен проблем, просто няма какво да се каже по въпроса за този проблем.
Едно справяне е ежедневното скубане на косми с пинсета. Но дали е справяне е отделен въпрос.

# 914
Понеже си правих фотоепилация на мустак и нямах никакъв ефект. А за краката няма да е малка сумата. От темата , поне аз останах с впечатление , че ако проблема е хормонален, а не козметичен, то тогава и фотоепилацията няма да помогне.

А честно да си призная, че ако трябва да си правя изследвания , съм на път да се откажа от фотоепилацията, понеже страха ми от игли е ненадминат.

Единствено ме крепи факта , че на закрити участъци фотоепилацията дава по голям ефект отколкото на открити.

Окосмяването тип "мустак" е хормонален проблем при жените, но при краката не е! След три години святкане по лицето се отървах на 50% от окомяването, но при ръцете само с един сеанс изпадаха половината.
Направи си извода!

Общи условия

Активация на акаунт