Професионални серии за коса - тема 70

• 77 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Много готино клипче Simple Smile
Ще пробвам някой път със спрейчето на Bumble and Bumble, без това седи изоставено в шкафа. Twisted Evil

Понеже моята коса е чуплива, днес постигнах подобен ефект: след измиване с Редкем extreme и маска Лейбъл М Intensive, нанесох Satin Design Shu Uemura и след известно време и кремът за къдрици на Аведа( Bellissima  Hug ), реших да изсуша леко с дифузер и воала получиха се страхотно меки, небрежни вълни без фиксация, супер полиран косъм и много блясък. Доволна съм.

Дойде ли този сезон почти не изправям косата, защото заради влагата винаги се начупва, каквото и даползвам  Crossing Arms

Дели, събуди интереса ми с този серум на Редкен, може ли да ми кажеш горе-долу какъв е ароматът?

Аз последно се боядисах с безамонячната боя на Кюн и съм доволна, но и не съм променяла радикално цвета, така че да не давам голяма препоръка.  Blush

# 196
DELI22 много ти благодаря за съветите имах предвид крем-серумчето на редкен за което спомена по-горе аз си мислех,че е спрейче Blush но след отзивите ти за него бих го пробвала аз искам нещо което хем да ми заглади косата и оформи добри къдрици хем и да не я чувствам утежнена и прекалено лепкава или фиксирана.Благодаря ти многос интерес ще следя откритията ти Peace
delqna, това кремче-серум на Редкен ми допада много повече от другото, което се води крем-лосион EmbarassedКрем-серумът  е лек, на цвят  е зелен и не е тежък,докато другият е доста по тежък,плътен ,гъст Peace
Лаури, на аромат е нещо като мента,много дискретно обаче, ненатрапчиво,но само докато нанеса  и вече никакъв аромат,което ми е и по-добре Simple Smile

# 197
  • София

Magnolia  bouquet  това кремче е много хубаво Simple Smile
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Smoothing-Balm-200ml-2013
само че аз го сложих на влажна коса,изсуших с него косата  и накрая сложих крем за къдрици, иначе само с  Джойко крлема ми стои изправена , няма чупки, а той си е за изправяне изглаждане нали,но има много златисти частици в него, и ухае страхотно Simple Smile

Наистина миризмата му е страхотна и блясъка от частичките на мен ми остава красиво по косата.
Ти не се ли интересуваше дали заглажда?
Аз нямам вече къдрици и не мога да ти кажа как е при мен, но на мен ми хареса действието му, още повече употребен с цялата серия.
Интересно ми е какво прави шампоан за къдрици на некъдрави коси  newsm78 и затова си взех един много хвален на Джойко и ще го пробвам по-нататък, заедно с хидратиращата маска
http://www.gorgeousshop.com/joico-moisture-recovery-treatment-balm-500ml.html

# 198
  • Стара Загора
DELI22много ти благодаря за подробното описание за серумчето ще го пробвам при първа възможност(затрупана съм вече,все гледам да се въздържам но не мога,да поизчерпам наличностите и тогава) Hug Hug Hug

# 199

Magnolia  bouquet  това кремче е много хубаво Simple Smile
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Smoothing-Balm-200ml-2013
само че аз го сложих на влажна коса,изсуших с него косата  и накрая сложих крем за къдрици, иначе само с  Джойко крлема ми стои изправена , няма чупки, а той си е за изправяне изглаждане нали,но има много златисти частици в него, и ухае страхотно Simple Smile

Наистина миризмата му е страхотна и блясъка от частичките на мен ми остава красиво по косата.
Ти не се ли интересуваше дали заглажда?
Аз нямам вече къдрици и не мога да ти кажа как е при мен, но на мен ми хареса действието му, още повече употребен с цялата серия.
Интересно ми е какво прави шампоан за къдрици на некъдрави коси  newsm78 и затова си взех един много хвален на Джойко и ще го пробвам по-нататък, заедно с хидратиращата маска

Сподели моля те кой шампоан за къдрици се вземала на Джойко newsm78  bouquet

# 200
  • София
]

Сподели моля те кой шампоан за къдрици се вземала на Джойко newsm78  bouquet
[/quote]

Ето този е

# 201
Тази сутрин се събудих с ужасно суха и заплетена коса, при все че беше през нощта вързана. Отдавам го на Дисциплин. Определено и тук косата ми "надуши" кератина и ми отвърна с лошо  Close
Измих се с червената серия на Тиджи и косата ми е невероятно мека и витална  Blush Смятам да приключвам с експериментите с протеин, не ги желае косата и това е  Sad

# 202
  • София
Тази сутрин се събудих с ужасно суха и заплетена коса, при все че беше през нощта вързана. Отдавам го на Дисциплин. Определено и тук косата ми "надуши" кератина и ми отвърна с лошо  Close
Измих се с червената серия на Тиджи и косата ми е невероятно мека и витална  Blush Смятам да приключвам с експериментите с протеин, не ги желае косата и това е  Sad

А пробвала ли си да използваш протеинов шампоан, и после силно хидратираща маска?

# 203

А пробвала ли си да използваш протеинов шампоан, и после силно хидратираща маска?
Да така правя, когато сметна , че е време за протеин. Отказах се от протеинови маски, защото положението става много зле. Сега на 2-3 седмици правя точно така. Надявам се да вкарвам протеин така в косата си.

Момичета, знам, че съм питала, знам, че сте ми отговаряли, но пак се загледах по маската на Чи, а сега в Арелн има 20% намаление - http://arlen.bg/product.php?ProductID=319
Добре хидратираща е, нали? Помня състава и беше невероятен, но нямам спомени има ли протеин в нея? Наличието на Коприна много ме радва  Heart Eyes

# 204
  • Бургас / София
Магнолия, благодаря ти и за пробата на Алтерна Рипейър. Бях много скептично настроена, ама косата ми е супер след него. Следващият ми шампоан, а маската малко силна ми дойде. Имам за още един път миене и ще си направя заключение. Страхотен шампоан. Heart Eyes

# 205
Аз да питам тази http://arlen.bg/product.php?ProductID=1246 маска ?
Наблюдения..
От всичките преси косата ми се къса зверски..
Предложения?
  bouquet

# 206
Руса Мамма,  имам тази серия на Чи, но само шампоан и малката маска (не знам маска ли се води или балсам). Честно казано въобще не ми хидратира косата, много слаба серия е за мен, а съм с тънка боядисана и бързоомазняваща се коса... На другия ден косата ми е суха и заплетена.. Не ми върши работа и сега мия детето с нея... Не дава и брясък... Нищо особено,  не бих повторила.. Иначе мирише добре,  при къпане изглежда мека и разплетена, но до там... Ако не сложа силен финиш или два ( и коприната на Чи), не мога да си среша косата... Мога да я сравня донякъде с маската Wella Enrich, която също ми е слаба, но поне прави хубав блясък...
Аз да попитам как си предпазвате правата коса да не се начупва ако ползвате шнола или щипка за коса? Или с какво въобще си връзвате временно косата да не ви пречи като се миете, готвите и други?

# 207
Lirena, 55/66 е номера. Хем бях на кичури, като очаквах нали те да станат по-ярки, но накрая стана напълно равномерно навсякъде. Мога да покажа и бърза снимка за малко? Сега като се поизми също стои добре, на преливащи по-лилави и по-бургунди кичури. А иначе 5-6см към корените си беше моя си естествен цвят, който е около 4-ка 5-ца и цветът хвана. Аз мислех,че на тъмната основа ще е много по-тъмно.

______Freya_______
, сигурно си показала снимката, но аз чак сега влизам и не успях да видя цвета. Моята коса е боядисвана с 4-ка на Вела Колестон, но то си е направо много тъмно кафяво, направо към черно "бие". Не знам при мен какъв ще е резултата, ако реша да се боядисам с 55/66. А и корените ми са направо бели, около 80% съм "бяла" Mr. Green

# 208
Лунна пътека,
Помня, че преди косите ни имаха сходни нужди. Може ли да споделиш кои да любимите ти силно хидратиращи продукти?

# 209
Здравейте   bouquet
Включваме се и аз с отговори на въпросите:
1. Започвам с успешни комбинации, защото неуспешни като че ли не съм имала. Супер резултат при - всякакви протеинови шампоани и маска Макадамия (обикновено така ползвам, за да дам на косата балансирана грижа), от протеиновите - бамбука на Алфапарф (доволна), но супер доволна и с възхитителна коса съм след шампоан и маска Напура за възстановяване в комбинация с термозащита Напура  Heart Eyes
2. Най-нов продукт е гореспоменатата възстановяваща серия на Напура. Не мога да се наситя на прекрасна коса с нея  Blush
3. В дните, когато не мия косата ползвам основно, но рядко, олио Митик Ойл, а ако съм я оставила чуплива - крема на Перма.
--------------------------------------------------
lunna pateka, аз по принцип имам този проблем - с каквото и да прибера косата, винаги се отбелязва - ластик, шнола, все тая. Затова използвам лента за коса от трико, тя е мека, по-дебела от ластик и спасява положението. Обаче откакто ползвам термозащитата на Напура косата ми е толкова гланцирана и полирана, че мога и гумен ластик да сложа, без да се налага след това да изправям. Днес устоя и на снежинките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт