Професионални серии за коса - тема 70

• 77 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Друга новост ми е  серума на Редкен за къдрици Grinning ето този
http://www.hqhair.com/redken-curvaceous-full-swirl-cream-serum-1 … 0ml/10647055.html

DELI22
Относно ефекта на косата ти - какъв тип е твоята? Гъста, дълга или по-рехава и права?

# 181
Магнолия, така ти се струва в началото, защото си свикнала косата ти да е идеална на пипане.  Grinning Аз това лято си правих 3 пъти кичури с блондор, съответно поизтощи се малко косата и в началото си мислех,че е направо съсипана. Но овладях лесно положението, изрязах едни краища с по 1-2см и сега е супер. А я боядисах преди месец с лилава боя, цялата. То зависи и от боята и от фризьора, макар че аз сама си се правих. Велла Колестон е неверояна боя. След като се боядисах всички ме питаха с какво, как, къде.  Grinning

и аз давам глас за Вела колестон,  чудесна боя Grinning

# 182
Друга новост ми е  серума на Редкен за къдрици Grinning ето този
http://www.hqhair.com/redken-curvaceous-full-swirl-cream-serum-1 … 0ml/10647055.html

DELI22
Относно ефекта на косата ти - какъв тип е твоята? Гъста, дълга или по-рехава и права?
Косата ми е ето тук на снимката,за придобиване на по реална престава: Grinning

# 183
  • София
Супер изглежда! А колко време държи така? Simple Smile

# 184
благодаря, Simple Smileаз я мия през ден, като в деня в който не я измивам сама намачквам с водя ,за да оформя  къдриците Simple Smile

# 185
  • София
Чудно! Ще закупя продукта и ще го пробвам на моята. В момента ползвам една маска на Лореал + шампоан за дълбоко почистване. Шампоанът наистина мие добре и косата ми издържа по три дни (нещо, което преди беше невъзможно). Но пък на втория ден, след преспиване, става слегнала.

# 186
  • Стара Загора
Вече стана седмица от както си поръчах мостри от Алтерна. Май нищо няма да ми изпратят, а толкова много ми се искаше да пробвам продукти на марката по-скоро Sad

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 16:54 от maksimka

# 187
  • Варна
Момичета, какво бихте казали за маската Орофлуидо, както и за 2те масла- стандартното и Сахара?
Това е любимата ми маска скоро ще взема 4-та поредна опаковка Heart Eyes Аз не се боядисвам и не третирам кой знае колко косата си и маската ми се отразява страхотно. Сахарата на мен не ми хареса, ефект нулев. Олиото също е леко, поне за моята коса.

# 188
  • Стара Загора
DELLI22 страхотна коса Hug като я гледам на снимката все едно виждам моята едно към едно само че аз съм малко по-светла прическа,плътност,чупка абееее всичко....така,че и аз ще се доверя на спрейчето ти,ще се радвам да споделиш кой продукти ти понасят добре и да препоръчаш нещичко то аз вече имам доста марчици за разнообразие но приемам съвети с отворени ръце Hug Hug Hug вече се сдобих със серията на фитокод и нямам търпение да я пробвам Heart Eyes

# 189
DELLI22 страхотна коса Hug като я гледам на снимката все едно виждам моята едно към едно само че аз съм малко по-светла прическа,плътност,чупка абееее всичко....така,че и аз ще се доверя на спрейчето ти,ще се радвам да споделиш кой продукти ти понасят добре и да препоръчаш нещичко то аз вече имам доста марчици за разнообразие но приемам съвети с отворени ръце Hug Hug Hug вече се сдобих със серията на фитокод и нямам търпение да я пробвам Heart Eyes
Благодаря Simple Smileхах, с тази чуплива коса и  къдрици какво ли не експериментирам,но най-добре ми действат кремовете за къдрици, а ти кое спрейче имаш предвид,понеже аз спрей не съм показала newsm78а само кремове за къдрици PeaceОт към кремовете за къдрици вече имам определени фаворити след дълъг експеримент,като и не спирам да провбам разбира се  и нови продукти когато има възможност за това Simple Smile, и към момента тома са крема на Керастасе, крема на лейбъл М, крем-серумаа 2в1 на Редкен/защото има и друг крем-лосион се води и не ми допада никак Simple Smile/
И много впечатлена съм от този крем за къдрици, предлага се от производителя на Милк Шейк,който не е обсъждан много тук,но много добър продукт Simple Smile
http://www.milkshakehaircare.co.uk/no-inhibition-curl-definer.html

Маската ФИТОКОД  е много хубава, но шампоана на мен не ми подейства добре Embarassed
Сещам се за това,което май отдавна не съм ползвала, много хубави къдрици оформя Grinning
http://www.milkshakehaircare.co.uk/milk-shake-styling-potion.html
Също нов продукт за къдрици ми е  професионалният на Ревлон Simple Smileмного лек,без никаква фиксация,подвижни  вълнообразни къдрици Simple Smile
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … BpXD4InOaCWBV-_6A

Magnolia  bouquet  това кремче е много хубаво Simple Smile
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Smoothing-Balm-200ml-2013
само че аз го сложих на влажна коса,изсуших с него косата  и накрая сложих крем за къдрици, иначе само с  Джойко крлема ми стои изправена , няма чупки, а той си е за изправяне изглаждане нали,но има много златисти частици в него, и ухае страхотно Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 19:04 от DELI22

# 190
  • София
Дели, радвам се, че ти хареса кремчето. Hug

# 191
Цитат
А я боядисах преди месец с лилава боя, цялата. То зависи и от боята и от фризьора, макар че аз сама си се правих. Велла Колестон е неверояна боя. След като се боядисах всички ме питаха с какво, как, къде.

Freya, с кой номер се боядиса?
Аз също се боядисвам с  Велла Колестон - в тъмно-кафявата гама. Обаче много харесвам лилаво и бих опитала Blush

# 192
Lirena, 55/66 е номера. Хем бях на кичури, като очаквах нали те да станат по-ярки, но накрая стана напълно равномерно навсякъде. Мога да покажа и бърза снимка за малко? Сега като се поизми също стои добре, на преливащи по-лилави и по-бургунди кичури. А иначе 5-6см към корените си беше моя си естествен цвят, който е около 4-ка 5-ца и цветът хвана. Аз мислех,че на тъмната основа ще е много по-тъмно.

# 193
  • Стара Загора
DELI22 много ти благодаря за съветите имах предвид крем-серумчето на редкен за което спомена по-горе аз си мислех,че е спрейче Blush но след отзивите ти за него бих го пробвала аз искам нещо което хем да ми заглади косата и оформи добри къдрици хем и да не я чувствам утежнена и прекалено лепкава или фиксирана.Благодаря ти многос интерес ще следя откритията ти Peace

# 194
  • София
Много ми хареса това клипче, за така популярните напоследък boho waves Simple Smile

">#t=125[/video]

Общи условия

Активация на акаунт