Професионални серии за коса - тема 70

• 77 884
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, трябва ми помощ не мога да разбера косата си. Аз съм на кичури и се боядисах средата на септември . Започнах да се мия с кератинов шампоан и след това маска но косата ми е една хвърчаща и краищата са едни набръчкани и аз не мога точно да ги опиша. Смених с хидратиращ шампоан и маска и пак е така . Не мога да се оправя. Косата мие гъста с мек косъм хидратиращия шампоан е на joyko dayly care а протеиновия шампоан е някакъв професионален кератинов шампоан така пише на бутилката със балсама на nashi pro keratin. И съм много объркана .Simple Smile
[/quote

Извинявам се че се самоцетиръм , но имам нужда от помощ . Вие давате много добри съвет и ще съм ви много благодарна .

# 391

РуСа-Мамма ,
може ли да коментираш този състав :

AQUA(WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM COCOAM PHODIACETATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, PANTHENOL, DIMETHYLSILANOL HYALURONATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-4, HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LINALOOL, GLYCERIN, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA- ISOMETHYLLONONE, SODIUM ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, FORMIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Това е шампоан, предполагам. Малко ми изглежда като тези на Лореал- нищо ангажиращо  Laughing Има там някакъв си хидролизиран протеин, незнайно какъв,  добре е с POLYQUATERNIUM-10 - дава кондициониране,висок клас кондиционер;хиалуронат,пантенол,рициново масло.По-скоро хидратиращ, не видях силикони, които да се грижат за скалпа и дължините.

# 392
Здравейте.
От два месеца чета темата и се запалих по възстановяването на изтощената ми коса/ боядисвана с години и третирана с преса/. Поръчах си шампоан и балсам на Редкен екстрийм,  по препоръка на дама от темата, но още чакам да пристигне пратката. Междувременно получих отливки на много продукти от 3 мили дами от темата   bouquet.
Впечатленията са ми следните:
- шампоана Лейбъл М + маска про- кератин на Лореал-   косата ми стана по жива и с движение,малко по-скърцаща. Изправих я със сешоар и за мое голямо учудване на следващата сутрин прическата си стоеше ,без да се начупи косата ми. Така издържа така 2 дена Peace
-червен шампоан Тиджи + Митик ойл- резултат-лъскава коса, по -малко скърцаща,по-малко заплитаща се.Имаше по-малко обем от първата ми комбинация, но прическата ми пак издържа 2 дена.
-шампоан Макадамия- 2 мин.реконструктор- косата ми още б банята сатна гладка, резплете се лесно.Като я изсуших стана с хубав обем, мека доста по-малко скърцаща и някак си по- жива. Като се събудих сутринта обаче над ушите ми се бяха образували букли -в смисъл прическата от изсушаването се беше развалила Shocked-използвах доста преса, като чели трудно поддаваше на изправянето. Доволна съм от резултата-усещам косата си приятна цял ден.
Имам още много маски , шампоани и балсами на Лореал-всякакви серии и коприната на Чи -ще продължа с изпробването и ще докладвам.
Аз още съм пълен лайк в областта на професионалната козметика за коса, но с Вашата любезна помощ се надявам да науча доста неща.
Здравей  Hug
Замислям се като чета описанията ти след протеин и след хидратация. Предполагам все още не си изучила косата си и усещанията ти все още не са обострени. Поне за мен е важно да видим как реагира косата ти на протеин. Моят съвет е направи 3-4 миенета само с протеинови продукти. Целта е да видим косата с всяко миене по-хубава ли става или се изсушава. Ако е второто- нямаш нужда от много протеин и трябва да наблегнеш на балансирани и хидратиращи продукти  Peace

# 393

РуСа-Мамма ,
може ли да коментираш този състав :

AQUA(WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM COCOAM PHODIACETATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, STEARDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED KERATIN, PANTHENOL, DIMETHYLSILANOL HYALURONATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-4, HYDROGENATED CASTOR OIL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LINALOOL, GLYCERIN, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA- ISOMETHYLLONONE, SODIUM ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, FORMIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Това е шампоан, предполагам. Малко ми изглежда като тези на Лореал- нищо ангажиращо  Laughing Има там някакъв си хидролизиран протеин, незнайно какъв,  добре е с POLYQUATERNIUM-10 - дава кондициониране,висок клас кондиционер;хиалуронат,пантенол,рициново масло.По-скоро хидратиращ, не видях силикони, които да се грижат за скалпа и дължините.
Забравила съм да напиша, че е шампоан.

Благодаря много за бързия отговор.   bouquet

# 394
  • Стара Загора
Момичета  redken body full серията към протеиновите ли спада според вас или балансирана  newsm78

# 395
Здравейте.
От два месеца чета темата и се запалих по възстановяването на изтощената ми коса/ боядисвана с години и третирана с преса/. Поръчах си шампоан и балсам на Редкен екстрийм,  по препоръка на дама от темата, но още чакам да пристигне пратката. Междувременно получих отливки на много продукти от 3 мили дами от темата   bouquet.
Впечатленията са ми следните:
- шампоана Лейбъл М + маска про- кератин на Лореал-   косата ми стана по жива и с движение,малко по-скърцаща. Изправих я със сешоар и за мое голямо учудване на следващата сутрин прическата си стоеше ,без да се начупи косата ми. Така издържа така 2 дена Peace
-червен шампоан Тиджи + Митик ойл- резултат-лъскава коса, по -малко скърцаща,по-малко заплитаща се.Имаше по-малко обем от първата ми комбинация, но прическата ми пак издържа 2 дена.
-шампоан Макадамия- 2 мин.реконструктор- косата ми още б банята сатна гладка, резплете се лесно.Като я изсуших стана с хубав обем, мека доста по-малко скърцаща и някак си по- жива. Като се събудих сутринта обаче над ушите ми се бяха образували букли -в смисъл прическата от изсушаването се беше развалила Shocked-използвах доста преса, като чели трудно поддаваше на изправянето. Доволна съм от резултата-усещам косата си приятна цял ден.
Имам още много маски , шампоани и балсами на Лореал-всякакви серии и коприната на Чи -ще продължа с изпробването и ще докладвам.
Аз още съм пълен лайк в областта на професионалната козметика за коса, но с Вашата любезна помощ се надявам да науча доста неща.
Здравей  Hug
Замислям се като чета описанията ти след протеин и след хидратация. Предполагам все още не си изучила косата си и усещанията ти все още не са обострени. Поне за мен е важно да видим как реагира косата ти на протеин. Моят съвет е направи 3-4 миенета само с протеинови продукти. Целта е да видим косата с всяко миене по-хубава ли става или се изсушава. Ако е второто- нямаш нужда от много протеин и трябва да наблегнеш на балансирани и хидратиращи продукти  Peace

Благодаря ще пробвам и ще видя какво ше стане .Simple Smile

# 396
  • Бургас
Момичета, имам нужда от помощта ви  Praynig
Единствената ми маска в момента - Милк Шейк Интегрити почти свърши и имам спешна нужда от една две маски Simple Smile
Имам шампоани - противокосопадния на Лореал, шампоана за обем на Биосилк и Аргана на Наши.
Търся обем, плътност, с тънък косъм съм и ползвам сешоар и преса, не се боядисвам.
С Какви маски бихте препоръчали да съчетая наличните шампоани ?

# 397
Как мислите могали да съчетая ботокс ампулата на лореал с друга маска или с запечатващата маска . Ако не е задължително с каква мога да съчетая. Сега се ровя в интернет и искам да си взема ампулата и се чудя за маската .Simple Smile

# 398
Привет момичета!Първо да благодаря от сърце за споделянето и чудесните описания на всички  продукти!  bouquetИзчетох последните теми с голям интерес и бих искала да попитам:
Денсифик маската протеинова или хидратираща или балансирана е?
Мога ли да я съчетая с шампоан Нутри Термик на Керастас?Той преполагам е хидратиращ?Simple Smile
Докато не се зачетох в темите,не преполагах,че е важно да се съчетават и шампона,и маската и че протеиновият шампоан отваря косъма,за да се усвои на 100% действието на хидратиращия продукт след това.
Косата ми има нужда от уплътняване и борба с накъсване и цъфнали краища след като си възвърнах моя шоколадов цвят/една година се мъчех да стана по-светла,докато съспипах дългата си красива коса,но ми дойде акъла:))/.Започнах веднъж в месеца  с двустъпковия протеин на Афоджий след обилно хидратиране ,след това термо защитен крем Дисциплин преди сушене и арган ойл на Макадамия за финиш и съм доволна.Коасата ми постепенно става отново хубава.
Предварително се извинявам,ако някъде в предишни теми сте коментирали моето запитване,но от толкова много информация ,може и да съм го пропуснала.
Още веднъж благодаря предварително:) и хубав ден!

Последна редакция: нд, 02 ное 2014, 14:53 от Calabria

# 399
  • София
Как мислите могали да съчетая ботокс ампулата на лореал с друга маска или с запечатващата маска . Ако не е задължително с каква мога да съчетая. Сега се ровя в интернет и искам да си взема ампулата и се чудя за маската .Simple Smile

Здравейте, rexina! Ботокс ампулата може да се запечата и с 2-мин р-р на Aphogee.

Момичета, можете ли да ми дадете отзиви за този шампоан-
http://arlen.bg/product.php?ProductID=93?

# 400

Здравейте, rexina! Ботокс ампулата може да се запечата и с 2-мин р-р на Aphogee.

Момичета, можете ли да ми дадете отзиви за този шампоан-
http://arlen.bg/product.php?ProductID=93?

Благодаря ти , аз поръчах само ампулите . Simple Smile

# 401
Calabria, Серията Денсифик е протеинова.. Ако ще използваш само маската, трябна да измиеш косата с протеинов шампоан.  Този шампоан Нутри термик не съм го ползвала, но ако е хидратиращ -не стана.. Обратната комбинация -протеинов шампоан и хидратираща маска обаче е възможно... Peace

# 402
  • София
Calabria, Серията Денсифик е протеинова.. Ако ще използваш само маската, трябна да измиеш косата с протеинов шампоан.  Този шампоан Нутри термик не съм го ползвала, но ако е хидратиращ -не стана.. Обратната комбинация -протеинов шампоан и хидратираща маска обаче е възможно... Peace

Денсифик не е ли балансирана  newsm78

# 403
  • На черешатааа
Момичета, откъде да закупа МШ терапията и бамбуковата терапия . В enzo ги няма и в англ. сайт също Sad

# 404
  • София
Calabria
Kérastase Densifique е балансирана серия. Kerastase NutrI Termique е най-силно хидратиращия шампоан на Kerastase. Можеш да пробваш комбинацията, но ще намалиш протеиновата страна на маската. Аз лично никога не ползвам след хидратиращ шампоан друго освен хидратираща ампула или маска. Ако искаш да комбинираш Kerastase NutrI Termique с различна от серията маска, то по-добре е да използваш друга хидратираща маска или най-много Kerastase Discipline,  която също е балансирана, но с превес на хидратиращите съставки.

Ампулата можеш да я съчетаваш с различни маски - протеинови,  баласирани, хидратиращи. Пробвай и резултата е различен с всяка.

Общи условия

Активация на акаунт