Професионални серии за коса - тема 70

• 77 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте, момичета!
Опитах се с четене да разбера какви продукти да избера за косата си, но се получи "мисия невъзможна"... Embarassed Освен, че се замотах в многото информация, в главата ми настана пълна каша, та затова бих искала да ви помоля за някакви препоръки и насоки, ще ви бъда много благодарна!   bouquet
Косата ми е дълга, боядисана (по-точно изсветлявам я от години), много гъста, но косъмът ми е тънък и чуплив, заплита се ужасно на тила и й липсва блясък. Нито е права, нито къдрава, чупи се на където си иска и е просто неуправляема  ooooh! Понякога я изправям със сешоар и преса, но по-често я намачквам в опит да се получи някакво подобие на къдрици поради липса на време (имам две малки зверчета вкъщи, с които личното ми време е сведено до минимум  Laughing)
Извинявам се ако молбата ми е неуместна, но наистина имам спешна нужда от насоки!
Благодаря предварително!  Hug

# 541
  • Живее на Луната
Привет отново от мен, сега пак имам питане. Днес бях в мол Парадайс и едни девойки ми представиха една преса за коса, направиха ми и къдрички, изправиха ме, много ми хареса как става. Уж била по-безвредна , с незнам какви си плочи, много ми хареса, наистина много. А и казаха, че има доживотна гаранция. Какво е вашето мнение, чудя се дали да не я взема.  Thinking Thinking Thinking
http://www.isobeauty.com/products/spectrum-pro
http://www.beautybg.bg/index.php?option=com_k2&view=item& … %B8&Itemid=42
Много ми хареса наистина как ми стана косата, ама знам ли. Ще се радвам за вашето мнение, тъй като по прочетеното тук май има хора , които наистина разбират и помагат на незнаещите като мен  Hug

Здравей, аз ползвам такава преса от 2 години и съм много доволна, изглажда косата и придава блясък. Единствено не можах да се справя с къдриците, но така или иначе на мен ми трябва за изправяне. Считам, че беше много добра инвестиция.  Peace

# 542
  • Чукарландия
  bouquet

# 543
  • Живее на Луната
Момичета, аз да кажа че ми дойдоха поръчките от ензо.бг - шампоан и маска Mythic Oil. Не съм ги ползвала още, но видях че етикетите са на чешки. Според вас има ли разлика в продуктите които идват да речем от Англия и от Чехия?

# 544
Според мен - не,поръчвала съм и от Англия,и от Ензо ( Чехия ) и не е имало разлика в продуктите и качеството им  Peace
Днес дойде и моята поръчка от Ензо,за 2 дни,много приятно се изненадах  Party , после ще пробвам термото на Тиджи и ще споделя  Peace

# 545
Момичета, аз да кажа че ми дойдоха поръчките от ензо.бг - шампоан и маска Mythic Oil. Не съм ги ползвала още, но видях че етикетите са на чешки. Според вас има ли разлика в продуктите които идват да речем от Англия и от Чехия?
Извинявам се за острия тон, но да ти писне да четеш питанки в Енцо оригинални ли са парфюмите, оригинална ли е козметиката, етикетите какво им пише, опаковките и прочие. Като нямате доверие- не купувайте оттам!

И моята поръчка дойде днес  Party

◦Жана◦, "моето" термо ли поръча или крема?

# 546
  • Belgium

Извинявам се за острия тон, но да ти писне да четеш питанки в Енцо оригинални ли са парфюмите, оригинална ли е козметиката, етикетите какво им пише, опаковките и прочие. Като нямате доверие- не купувайте оттам!

+1

# 547
  • Живее на Луната
Съжалявам за причиненото неудобство! Може да сложите на първа страница списък с въпроси, които не трябва да се задават, че такива като мен постоянно ще се объркват!

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 18:14 от Bell@

# 548
  • Belgium
Bell@ , не знам защо реагираш така, при положение, че е пределно ясно, че в 70 теми едва ли разтягаме просто локуми и не сме се събрали нито да хейтим, нито конкретна подбрана групичка.

Има цяла отделна тема за Енцо, защо например не си направи труда да я намериш и да видиш какво се пише в нея?

Постави се и на наше място, колко пъти сме обсъждали този сайт и сме давали мнения (не само в тази тема) и всеки път отново се намира някой да се чуди оригинални ли са продуктите там или не. Всеки решава сам за себе си, ако сайтът ти е съмнителен, просто поръчваш от другаде. Има предостатъчно български, а и чужди сайтове, които предлагат огромно разнообразие от професионални продукти за коса.

# 549
  • Живее на Луната
Не съм видяла, че има отделна тема, пък и не ми е хрумнало да търся. Честно казано не чета този подфорум с изключение на тази конкретна тема, нямам много свободно време. Не искам да звучи като оправдание, разбирам защо се дразните. Купувам от този сайт за първи път и просто реших да ви попитам за мнение, но явно без да искам настъпих "мина". Иначе си права, ако не ми харесат продуктите няма да поръчвам повече от там  Peace А това за първата страница го казах съвсем сериозно, ако напишете мнението си там, може би по-малко ще ви питат.

# 550
  • Belgium
Между другото темата за Енцо не е в този подфорум, а в На пазар, ако не ме лъже паметта.

И за да отговоря конкретно на питането ти - лично аз до сега не съм попадала на фалшив продукт от Енцо. Но съм поръчвала не повече от 3-4 пъти от там.

# 551
  • Живее на Луната
Благодаря ти за отговора! Моя приятелка ми сподели, че си е поръчвала парфюм от там и според нея не е съвсем оригинален. Продуктите за коса за сега ми изглежда да са ОК.

# 552
Момичета, бързам да споделя първо впечатление от
TIGI Catwalk Oatmeal & Honey

Първо да кажа, че днес се боядисвах и в банята използвах така мразения от мен протеинов шампоан. След него, и в бонус боядисване, косата ми е сплетена, ужасна. Понеже след боя използвам протеинови продукти, този път се ограничих само до протеинов шампоан. След изплакване косата ми беше ужасно сплъстена, грам не можех да прокарам пръсти през нея. Нанесох балсама (днес го получих и пуста краста  Laughing). Много е гъст, като маска. Нищо общо с балсама Антидот, например. Мирише... коледно  Heart Eyes Омекоти за секунди косата ми. Стоях с него не повече от 2 мин.
До сега след боя+ протеинов шампоан никоя маска/ балсам не е могла да направи така косата ми, все едно не е след боядисване. Много съм доволна. След време пак ще пиша за балсама  Peace

# 553

Твоето  Laughing, и много ми хареса,права беше - за твърди,гъсти и сухи коси е идеално  Heart Eyes

# 554

Твоето  Laughing, и много ми хареса,права беше - за твърди,гъсти и сухи коси е идеално  Heart Eyes
С времето ще ти харесва все повече Simple Smile Това е първия продукт, с който се запасявам и съм очарована до безкрайност!

Общи условия

Активация на акаунт