Професионални серии за коса - тема 70

• 77 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
ау  #Crazy аз съм с по мазни корени,но пък със сухи краища,може би и за мен няма да е подходящо,но май ще взема 15 мл. да пробвам,то нали различни коси,различен резултат  Peace

Със сигурност е хубаво да го пробваш, според фризьорката ми е едва ли не светия граал в продуктите за коса  Joy Joy Joy

Искам да похваля спрея за обем в корена на Редкен, има леко усещащ се ефект, но за тънки, сплескани коси е направо мечта. Вчера съм си мила косата, обикновено на втория ден обема се губи, но с този спрей, няма този ефект, косата ми е обемна, като току що измита, много повече ми хареса, от лилавата топка на Тижи, както и от Alterna Bamboo 48 Hour Sustainable Volume.

# 661
Наде,коментираше се ,че Цимента и Нектара са с нови опаковки, да  Grinning

# 662
  • София
Обърках се тотално ..... на този етап си избрах протеинова серия, но не мога да се ориентирам за хидратираща Densifique - хидратираща или протеинова е  :roll / благодаря на Магнолия   bouquet за разяснението как трябва да се редуват/
.... а кои се водят балансирани ......

# 663
  • София
Обърках се тотално ..... на този етап си избрах протеинова серия, но не мога да се ориентирам за хидратираща Densifique - хидратираща или протеинова е  :roll / благодаря на Магнолия   bouquet за разяснението как трябва да се редуват/
.... а кои се водят балансирани ......

Densifique е балансирана с превес на протеините, Дисциплин балансирана с превес на хидратацията.

Oриентирала съм се към две хидратиращи серии на Alterna i Kerastase.
http://www.lookfantastic.com/alterna-caviar-replenishing-moistur … productsuggestion
http://www.lookfantastic.com/kerastase-nourishing-shampoo-and-tr … duo/10960915.html

# 664
Май не само опаковката е сменена. Peace Добавили са му и ефект "гланциране"  Mr. Green  Същият ефект пише, че има и новият Нектар термик, както и термо-крема Дисциплин.
Интересно ми е ползвалите старите варианти дали ще открият разлика или това е някакъв маркетингов трик и само ни лъжат, че ни предлагат нов подобрен продукт.

# 665
  • София

Искам да похваля спрея за обем в корена на Редкен, има леко усещащ се ефект, но за тънки, сплескани коси е направо мечта. Вчера съм си мила косата, обикновено на втория ден обема се губи, но с този спрей, няма този ефект, косата ми е обемна, като току що измита, много повече ми хареса, от лилавата топка на Тижи, както и от Alterna Bamboo 48 Hour Sustainable Volume.

Наде, гледам го във ФЮ в сребриста опаковка. Дали е един и същ продукта?

# 666
  • София
nad_tab, благодаря   bouquet това към което съм се ориентирала е възстановяващата серия на Напура - протеинова, която ще редувам с хидратираща на Redken Body full  /поне в описанието пише, че е хидратираща/ и балансирана на Densifique, също мисля да си взема и стилизиращ мус на ApHogee, защото ползвам сешоар почти всеки ден. Не съм сигурна, че добре се съчетават продуктите, но за първи път ще ползвам професионални серии и има на какво да се уча......

Ампулите от Ботокс терапията на Лореал с кои продукти може да се съчетае протеинови, хидратиращи ... или няма значение   Hug

# 667
  • София
nad_tab, благодаря   bouquet това към което съм се ориентирала е възстановяващата серия на Напура - протеинова, която ще редувам с хидратираща на Redken Body full  /поне в описанието пише, че е хидратираща/ и балансирана на Densifique, също мисля да си взема и стилизиращ мус на ApHogee, защото ползвам сешоар почти всеки ден. Не съм сигурна, че добре се съчетават продуктите, но за първи път ще ползвам професионални серии и има на какво да се уча......

Ампулите от Ботокс терапията на Лореал с кои продукти може да се съчетае протеинови, хидратиращи ... или няма значение   Hug
Redken Body full, за мен е по-скоро протеинова, поне така действа на моята коса, втвърдява я. Densifique също е повече протеин отколкото хидратация, май ти идват в повече протеините newsm78

За ботокс ампулите и на мен ми е интересно, че май не ги съчетавам правилно, а и цяла ампула ми идва много на косата, малко е и е тъничка, дали не намалявам ефекта, като слагам половин  newsm78

Мацата, сребърната опаковка предполагам е някоя стара в сайта на Редкен дават черни опаковки.

# 668
От това което съм чела  Ботокс терапията на Лореал е хубаво да се ползва с протеинов шампоан  Peace   Имаше доволни от запечатка на ампулата с 2 мин.реконструктор на Афоджи - ако го нямате с протеинова маска  Flutter

emy_emy хидратиращи серии са:
 Митик ойл с блестящи частици - не омазнява, не отнема от обема, ухае много хубаво  Heart Eyes
Макадамия - същп ухае много добре, но за по тънки коси идва малко по тежка;
червената серия на Тиджи ;
Серията Moisture Extreme на PHILIP KINGSLEY;
Joico Moisture Recovery

# 669
Вчера намерих "мястото" на балсама от който се оплаках наскоро Simple Smile

1во Еластисайзър Philip Kingsley
последван от NAPURA S|4 Energy Шампоан против временен косопад
и след него  споменатият продукт ApHogee Balancing Moisturizer
Накрая малко олио на Шу в краищата.

Комбинацията ( миш-маша по скоро) се оказа успешна. Косата ми се приближи с голяма стъпка към това което се стремя. Омекотена и подредена, но не сплескана а с идеалният обем.

От шампоана на Напура съм приятно изненадана, наистина изгубените косъмчета от косата ми доста намаляха. Не запушвам вече сифона  Laughing

# 670
Момичетаааа  Hug Пробвах Джойко моисчер рикавъри....на моята коса много зле  ми подейства ,но може лошия резутат да е и от гадната вода на която е изложена косата ми от няколко дни . Като си се прибера вкъщи пак ще  пробвам,хемзнам ,е не трябва да пробвам нови продукти на различна от обичайната ми локация ...  ooooh! Whistling
И друго което видях в едно списание тук. Пуснали са някакви листчета от стилизиащата серия на Керастаз...някакви " зимни " ,против наелектризиране ,статично електричество ,анти фризз и т.н. Мяркали ли сте ги някъде ? Аз ги видях в едно списание....дето и него за първи път го виждам  newsm78 ахаххаха ама едно обяснение направих  hahaha

# 671
# 672
  • Стара Загора
Искам да благодаря на съфорумката, която ми препоръча серията на Напура за възстановяване на кератина.Много добре ми се отрази-косата ми е по-плътна и подредена отпреди, но си е мека и подвижна.Използвах шампоана и маската и след това сложих само мус-балсама на Милк Шейк.

С каква коса си ? А какво точно използва от серията и усети ли омекотяване или втвърдяване на косъма ?  Много ми харесва 2- мин на Афоджи, но ми сваля боята и се чудех дали не мога малко от малко да го заменя с маската за възстановяване на кератина на Напура .
Моля, ако някой може , нека сравни двата продукта.

# 673
Момичета, ползвате ли така наречените sea salt sprays?? Има доста голям избор, но се чудя кое точно от тези по-долу да е. Целта е матиран и небрежен вид на косата, без продукта да я изсушава с ефект като при естественото изсъхване на косата на влажния морски климат. Косата ми е чуплива и мисля, че много би ми допаднал такъв продукт. Може би ще избера Label.M.

2) Другото ми питане е за възстановяване на третирана коса с омбре. Ей с това се правих . Ефектът е страхотен, но косата ми драстично се промени в краищата - направо пие маслата, слагам 3-4 пъти в повече от преди да направя омбрето, но иначе добре изглежда. Отделно я боядисвам често и пак ще правя омбрето с по-светлия цвят , защото се получава страхотен ефект. Като грижа използвам маслата/ олиата на Наши, Мароканойл, Макадамия и Биосилк, хидратиращ спрей на Шварцкопф, за измиване ползвам Интенс Рипеър шампоан и маска на Лореал, маска Лис Ултим на Лореал, шампоан за боядисвана коса на Клоран.. Понякога слагам на Афорджи от маслата им преди измиване и обмислям да си купя качествен зехтин за маска преди измиване. Всякакви съвети за доста изсветлена коса и често боядисвана коса ще са ми от полза.   bouquet

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 19:42 от avianda

# 674
  • Sofia
*Bubble*, благодаря! Hug
Пробвах я днес, не е лоша, но ми се повтвърди косата Thinking Аз сега съм обсебена от ефекта на Kerastase Discipline (шампоан и маска)  Heart Eyes Отдавна косата ми не е била толкова красива и жива.

Общи условия

Активация на акаунт