ИЗНЕВЯРА ИЛИ СТРАХ

• 10 929
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
Недейте така Peace тя е бременна и изплашена,макар ,че звучи наивна
млада е ,не написа на колко е ,но сигурно е на 27,28години
аз си прочетох мои постове преди две години,когато бях на нейното място
звуча още по-тъпо,а съм на 36 Peace

# 46
Според мен не може да е на 27-28г. В ника и има 91 и предполагам това е набора й. Ако е така, аз съм на нейните години и смятам, че и за тази възраст звучи наивно и детски.

# 47
Най-вероятно е родена 1991 Г.  ,5 години в Гърция , върнала се е от Г-я преди 2 години и не ера отишла там докато е била бременна, както ни ги говори на нас , оплита се в собствените си лъжи или представи за истина , така че ако се четат по-внимателно постовете се добива по-ясна представа за човека , аз лично не обичам да си играят със симпатиите ми и добрите намерения да помогна на някого , който се опитва да не ми казва истината , когато иска съвет.

# 48
  • Prague Czech Republic
аз ти се чудя малко, тъй като и аз съм бременна и се притеснявам много по време на секс за бебето и не мога да се отпусна, а и не е много приятно по време на бременност по не за мен е така

# 49
Според мен не може да е на 27-28г. В ника и има 91 и предполагам това е набора й. Ако е така, аз съм на нейните години и смятам, че и за тази възраст звучи наивно и детски.

И според мен не е на 27-8.

# 50
Най-вероятно е родена 1991 Г.  ,5 години в Гърция , върнала се е от Г-я преди 2 години и не ера отишла там докато е била бременна, както ни ги говори на нас , оплита се в собствените си лъжи или представи за истина , така че ако се четат по-внимателно постовете се добива по-ясна представа за човека , аз лично не обичам да си играят със симпатиите ми и добрите намерения да помогна на някого , който се опитва да не ми казва истината , когато иска съвет.
а защо ни лъже ,че е ходила бременна в Гърция ooooh!

# 51
  • Be realistic - plan for a miracle.
Най-вероятно защото темата е пързалка.

# 52
Аааа  колко да е пързалка ..... Има си такива индивиди (даже не са малко )
На мен вече почва да ми звучи като " ще взема да скоча от някой покрив ( въпреки,че ми разправят ,ще се пребия) ама  аз да пробвам може пък и да полетя"

# 53
Защо да е пързалка? Има много зарязани бременни Tired

# 54
Не ми изглежда да е пързалка, защото обикновено при подобни теми има по-големи драми от отказ за секс.

Според мен просто момичето не може да си отвори очите какво става реално с живота й. От това, което описва разбрах, че е имала кратка връзка с човек, който се напива и изневерява редовно, разделили са се, били са се, оказва се, че е бременна и с триста зора убеждава таткото да се съберат, защото иска стабилно семейство....  Tired  
Сега той се бил променил и искал детето, но лично аз не усещам такова нещо от казаното до сега. Много тук й дадоха съвет да го напусне още сега, което смятам, че е по-добър вариант от колкото след време да го направи с много драми, скандали и бебе на ръце....

# 55
Камъчка , има наистина за голямо съжаление .  Сигурна съм даже ,че всички тук съчувстват и искренно се опитваха да помогнат на авторката ама .....

# 56
абе и аз съм била като нея наивна,от този форум ме съветваха момичетата да му бия шута,но стана обратното.Той ми го би Peace

# 57
Защо ни лъже ли - та тя отбелязва , че е ходила да работи , за да изкара пари т.е аз съм отговорна майка , давам всичко от себе си за това дете и семейство / гледайте с добри чувства на мен / , но в другата й тема се оказва че не си е правила изследвания до 7mесец , напуснала е работа веднага след като е разбрала че е бременна и таткото работи , за да издържа предполагаемо семейство , което тя ще гради newsm78 всеки може да си прави изводите сам.

# 58
Защо да е пързалка? Има много зарязани бременни Tired

Сигурно, но едва ли само мъжете са най-черни. Все пак, за да се стигне до бременност има куп фактори, да се стигне до раздяла - също.
Не обвинявам зарязаните бременни, но не всички случаи са еднакви и не във всички случаи жените са целите в бяло

# 59
Добре де-порових се и аз в другите теми,в които е писала-нищо нередно  не видях.
Наистина е била в Гърция Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт