ИЗНЕВЯРА ИЛИ СТРАХ

• 10 929
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
и аз й го казах,но тя е влюбена и.........бременна
ще го разбере сама,сега няма да го зареже,защото се надява като роди,той да се промени,но ще стане още по-зле Peace

# 16
  • София
Мисля,че трябва да му биеш шута и да си отгледаш детето сама Peace

Напълно подкрепям. Такива изнасилени връзки...

# 17
Мисля, че много скоро ще те остави Peace

# 18
ами сега съм във седми месец не знам изобщо какво му е в главата ако подхвана някоя такава тема той извърта нещата или вика айде пак ли почваш с твойте глупости и изобщо вече не се и опитвам да завържа такъв разговор предпочитам да се нося по течението и на кадето ме отведе на мен ми е ясно че няма да съм цял живот със него но искам да опитам винаги съм си мечтала за здраво и стабилно семейство което така и не получих надявам се поне сега да го получа. в къщи по скоро се чувствам като слугиня а не като жена чисти готви с приятелки докато изляза и вече трябва да се пребирам че ме чака работа сега докато съм бременна все още мога да излизам после като родя няма мърдане но дори и на това не мога да се насладя.искам да съм добра домакиня и да въртя къщата но от друга страна ми минава през акъла че той точно заради това е с мене защото повечето на моите години не можеш да ги хванеш и леглото да си оправят.дори един път ми каза че само с това съм се различавала от останалите и с нищо друго Sad

# 19
Трудно е да останеш сама бременна,  но в твоя случай мисля, че само отлагате нещата. Напусни го още сега, колкото повече време минава , толкова по-трудно ще стане. От това, което казваш аз не виждам полза от връзката ви. Само се измъчвате и заблуждавате.

Преди да забременееш и да се разделите колко време бяхте заедно ? Какви бяха отношенията ви като цяло ?   Сега прочетох и за напиването - бягай далеч. Той ти е казал, че нещата няма да се променят и е прав. Хич не си мисли, че появата на детето ще ви сплоти. Дори при стабилни семейства, появата на бебе е стрес понякога и има кризи в отношенията.  

# 20
Съмнявам се да ти изневерява, но определено смятам че нито те обича, нито те желае, нито те уважава. Каквото и да направиш за този мъж - насреща си ще получаваш ледено безразличие. Дори и да е добър баща на детето ви, дори и да живеете заедно заради него - с годините ти ще ставаш все по нещастна и кисела, а щастливи деца отглеждани от нещастни родители няма. Според мен детето за теб е средство да бъдеш с този мъж, ако греша - извини ме, но бракове заради дете - не продължават дълго.

# 21
ами сега съм във седми месец не знам изобщо какво му е в главата ако подхвана някоя такава тема той извърта нещата или вика айде пак ли почваш с твойте глупости и изобщо вече не се и опитвам да завържа такъв разговор предпочитам да се нося по течението и на кадето ме отведе на мен ми е ясно че няма да съм цял живот със него но искам да опитам винаги съм си мечтала за здраво и стабилно семейство което така и не получих надявам се поне сега да го получа. в къщи по скоро се чувствам като слугиня а не като жена чисти готви с приятелки докато изляза и вече трябва да се пребирам че ме чака работа сега докато съм бременна все още мога да излизам после като родя няма мърдане но дори и на това не мога да се насладя.искам да съм добра домакиня и да въртя къщата но от друга страна ми минава през акъла че той точно заради това е с мене защото повечето на моите години не можеш да ги хванеш и леглото да си оправят.дори един път ми каза че само с това съм се различавала от останалите и с нищо друго Sad
на колко години си
и наистина ли вярваш,че с домакинство ще го задържиш ooooh!

# 22
Според той й изневерява. Щом го е правил преди, защо мислите, че сега няма ?

# 23
Съмнявам се да ти изневерява, но определено смятам че нито те обича, нито те желае, нито те уважава. Каквото и да направиш за този мъж - насреща си ще получаваш ледено безразличие. Дори и да е добър баща на детето ви, дори и да живеете заедно заради него - с годините ти ще ставаш все по нещастна и кисела, а щастливи деца отглеждани от нещастни родители няма. Според мен детето за теб е средство да бъдеш с този мъж, ако греша - извини ме, но бракове заради дете - не продължават дълго.
подкрепям изцяло това мнение
но не исках да го кажа аз Peace
и аз имах такъв момент-исках него,а не детето,вярвах,че така ще го задържа
ами не стана Peace насила хубост не става,насила и баща не се става Peace

# 24
не по скоро съм с него защото искам стабилно семейство не бих казала че детето го ползвам като средство аз искам най-доброто за детето си както и всеки родител знам какво е да живееш и без баща и в моя случей и без майка защото все беше в чужбина не искам за детето си същата съдба лошото е че нямам на кого да разчитам за това стискам зъби и търпя. за сега всичко е нормално не се караме като преди лошото е че имам силна интуиция и ако пак усетя нещо няма да му простя втори път. но усещам че не ме обича и ако му задам такъв въпрос отговора е че ме обича но не вярвам в прикаки вярвам на това което виждам.веднъж на скоро го питах защо не правим нищо не ме ли искаш и той ми каза ако не те исках нямаше да си тук и аз казах че не съм се изказала правилно не ме желаеш и той каза а това е друго и приклучи темата и нищо повече не каза

# 25
Как може да изпитваш сигурност с мъж, който не те обича? И какво стабилно семейство е това?

# 26
И аз мисля, че нещата няма да се развият добре. Предлагам да помислиш на кой друг би могла да разчиташ. Например родители и на един по - късен етап и на себе си. Важно е да си спокойна и детето да се роди живо и здраво. Аз съм сигурна, че ще се справиш

# 27
  • София
АСТЕРИ91, опитваш се да задържиш насила човек, който не те обича, който в момента е с теб, защото си бременна и когото се опитваш да впечатлиш с чистене и готвене  Tired Слез на земята и престани да хвърчиш, защото вече има замесено дете и не можеш да си позволиш такава безотговорност. Още отсега търси и мисли варианти, при които ще бъдеш в състояние да поемеш грижите за това дете, ако не изцяло, то поне основно.

ПП Като решите да си играете на майки и татковци, поне малко мислите ли  ooooh!

# 28
Ти се страхуваш от изневяра, но ....
дори и да не ти изневерява в момента един ден ще започне да го прави. Ти също ще започнеш да му изневеряваш, колкото и невъзможно да ти се вижда в момента. В най-добрия случай, всеки от вас ще живее собствения си живот и ще се прибирате в дома ви като съквартиранти. Казвам в най добрия защото другите варианти са грозни. Замисли се това ли е примера за семейство който искаш да дадеш на детето си. Аз живях с БНД две години преди да се разделим с грешната идея - детето трябва да има здраво семейство. Е, няма такава мъка просто, само мисълта че този човек ще поска секс ме отвращаваше. Когато се разделихме му казах - в манастир нама да вляза, но детето ми ще живее с мъж, който обича майка му за да обича и то един ден жена си. Ако не намеря такъв - по добре сама отколкото зле придружена.

Последна редакция: чт, 16 окт 2014, 13:17 от I.Hr

# 29
Спри да се самозаблуждаваш и слез на земята : стабилно семейство няма да имаш с този човек , излизай от тази къща и си търси вариант къде да живееш и гледаш детето и не прави грешката да вписваш бащата на детето в акта за раждане , тъй като му даваш права ,с които ще те  побърка след като се разделите .

Общи условия

Активация на акаунт