ИЗНЕВЯРА ИЛИ СТРАХ

• 10 929
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
значи тая тема много далече отиде аз исках мнение за това той защо не иска да правим секс дали го е страх наистина за бебето или просто не ме желае не се опивам никого да впечетлявам с чистене и готвена аз обичам да ми е чисто и подредено айде готвенето ако съм сама не готвя всеки ден не се опивам с това да го задържа и изобщо не се и опитвам да го задържам ако реши да си тръгне ок няма да го спра всеки има право на избор.даже на няколко пъти казах че се разбираме и не се караме като преди.това което не разбирам е ако не ме иска защо е с мен като преди не искаше да се сабираме заради детето но след като го хванах да ми изневерява започна да ми се моли и да ми обещава и мисля че е разбрал какво е можел да загуби идеални семейства няма аз искам едно уважение не държа да ме обича искам просто да ме уважава и да си гледа семейството а ако след време избере да е с друга ок но искам да ми го каже а не пак да го хващам и да си играем така до безкрайност

# 31
Спри да се самозаблуждаваш и слез на земята : стабилно семейство няма да имаш с този човек , излизай от тази къща и си търси вариант къде да живееш и гледаш детето и не прави грешката да вписваш бащата на детето в акта за раждане , тъй като му даваш права ,с които ще те  побърка след като се разделите .

И аз така мисля

# 32
дадохме ти разумни съвети,ти не приемаш
съжалявам,съчувствам ти защото съм била изоставена бременна
него го попитай за секса
към 7 мия месец не всеки мъж вижда в бременната жена секси жена
дано ние грешим
успех

# 33
АСТЕРИ91, това, което искаш да разбереш, може да ти го каже само приятеля ти. Тук ние няма как да гадаем какво мисли той.
Сядаш, задаваш му въпроси и докато не получиш отговор не се отказваш.

# 34
благодаря на всички за съветите може би ще ми бъдат полезни след време но аз твърдо съм решила да се опитам да си запазя семейството ако се получи добре ако не...еми здраве да е.все ще се намери някой по добър.просто на този етап не мисля да се отказвам.

# 35
  • Be realistic - plan for a miracle.
значи тая тема много далече отиде аз исках мнение за това той защо не иска да правим секс...

Значи тая тема се казва "ИЗНЕВЯРА ИЛИ СТРАХ" написано с гигантски букви. Нещо ти се разминават нещата. Я пак си помисли какво точно те терзае. Не мисля, че е това, което се опитваш да убедиш всички.

П.П. Кому беше нужно да разказваш как ти изневерил и те пренебрегвал, а ти си му се натискала, при положение, че не искаш съвети за това?

# 36
Отговора на този въпрос ще намериш питайки интуицията си, макар че мисля че вече го знаеш. И моят мъж не искаше секс когато носех дъщеря си, но и за миг не съм се съмнявала че причината е необич -карах доста кофти бременност, а работата му не беше свързана със седмици отсъствия от дома, бях сама с 12 год. пубер в чужда държава, без роднини, без познати ... нямах никой на който да се обадя при нужда. Страха и загрижеността в една такава ситуация са много различни от липсата на желание. Далече стигна темата ти - да, а и повечето отговори не ти харесват ( разбираемо е ), но повечето от нас са жени имали подобни кофти моменти и се опитват да те предпазят от огромна грешка, която би могла да ти коства много в бъдеще. Но .... хората казват - каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
Късмет ти желая и дано грешим.

# 37
и според мен ще си проличи истинското му лице когато родиш
изчакай
аз ти казах,че бащата на моето дете ме уверяваше че обича и мен и детето
уж не знаеше защо постъпва като изрод,уж беше объркан
действията му после показаха че просто го  е било страх да зареже веднага бременна жена
успех Peace

# 38
Астери91 , попитай го защо не иска да прави секс с теб отново , ние няма как да знаем какво му е в главата точно и сама си решавай какво ще правиш. Не виждам смисъл да задаваш такъв конкретен и личен въпрос на хора, които не познават нито теб , нито него. Повечето от нас базираха отговорите си на последствията от възникналата ситуация. Дано успееш все пак да създадеш семейство с този човек, вярвам че всички ти го желаем най-искрено.

# 39
Хората казват "  Насила не можеш да дадеш . Насила можеш само да вземеш "  и са много прави ! 
Авторке в тоя ред на мисли ти не можеш да му дадеш не здраво и хубаво  ами никакво семейство , щото доколкото разбрах той не ще .  Точно както ти не искаш да чуеш какво ти казват тук !  Надявам се да се развият положително нещата за теб ! Успех 

# 40
благодаря на всички че бяхте толкова искренни и аз се надявам да се развият положително нещата!!! 

# 41
Хубаво е, че си оптимист, но според мен просто си си заровила главата в пясъка.

# 42
Имаш толкова сериозни проблеми,които трябва да решиш-мъжът т не иска семейство,изневерил ти е,а може би и продължава с изневерите, а ти се кахъриш защо не искал да прави секс с теб?! Извинявай,но в случая  това ти е най-малкият проблем. Щом си решила да ставаш майка,порасни ,стегни се и помисли как точно ще се грижиш за детето и кой ще ти помага. Както и другите майки са ти казали,насила хубост не става!
 Аз и друго се чудя,ако в момента ти изневерява, не те ли е страх,че ако правите секс, може да те зарази с нещо? Rolling Eyes

# 43
Последният ти проблем е защо не иска да прави секс. Събуди се, вземи се в ръце и си подреди приоритетите.

# 44
Астери, извини ме, че така директно ще го кажа, но от постовете ти лъха такава наивност, че чак глуповато звучат.
Моят съвет - тегли му една майна.
Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт