ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 411
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моите си хапват сутрин - бисквити или филийка с шунка, пастет, кашкавал или друго. Чак се учудвам, че са гладни толкова рано сутрин.

Момичета, ако някой ще поръчва от онези соларните конструктори по 10 лв., може ли да ме прикрепи към неговата поръчка? Искам два броя. Не съм пазарувала никога от амазони, ибеи и други подобни... Ще съм много благодарна.

# 616
  • на Мелмак
Здравейте,

Моята също закусва сутрин - обикновенно корнфлейкс и / или банан , но 1/2 от това , което си закусва нормално , но все пак е нещо  Rolling Eyes
Доста изморена се връща и първа заспива .
Сега решава задачи за мат. турнир - доста се вълнува и се притеснявам , ако не реши всички задачи , да не се обезкуражи , че тя нещо като й се опре и все си мрънка .
Ама каквото стане , аз знам , че нямам мат. гений в къщи , но тя иска да е на първо място .
В почивните дни от 8 сутринта ме започваше със задачите , че с мен й било интересно  Laughing
Инче говорих с учителката й - доволна е от нея - отговорна , съвестна , прилежна .
Да се похваля  Flutter с моето гардже !
Хубав ден момичета!

# 617
  • София
И аз правя закуска сутрин. Ставане в 7 00, оправя се, закусва и в 7 30 излизаме.
Закуската най- често е сандвич и чай, корнфлейкс с прясно мляко и по- рядко кексче с какао. Макаронки обикновенно в събота правя. Общо взето, като Dive.
Има дни в които не е гладен, тогава слагам закуската (стига да не е течна) за училище.
Не смятам, че е рано за закусна, както не е проблем и в 9 да закуси, когато им е голямото междучасие.

Днес много му се спеше, щеше да се пребие на няколко пъти спейки и вървейки.

От store.bg се плащаше при доставката, нали?

# 618
  • Sofia
От store.bg се плащаше при доставката, нали?
Или по банков път.

# 619
  • София
Благодаря, Морена.  bouquet
(Извинявайте, но ми е по- лесно тук да попитам, вместо да чета по сайта)

# 620
  • Sofia
Моля, пак заповядай!  Grinning
Е, няма нищо де. Simple Smile

# 621
И моята закусва вкъщи, основно пие чаша мляко, но хапва или филийка, или корнфлейкс, или нещо друго мъничко. Сутрин се разсънва с детско и докъм 8 без 15 си закусва.
Гаджета нямаме и хич не са ни на дневен ред. Но до колкото чувам, при нас няма такива любовчии като Виктор на Донси Simple Smile
И ние така, даже не харесва момчета засега, ама и в нашия клас са се случили доста палави май. Днес някакво момче размахвало ножица пред почти всички деца, добре че няма инцидент.
Но вчера на двора са ударили с топка едно момиченце от класа, текло й е кръв, много беше притеснена и щерката, та й обяснявахме как да се пази от летящи топки.

# 622
Споделете мнения за добър детски стоматолог в София. Освен качествена работа ме интересува и отношение към малките пациенти ,че голям ужас с тези манипулации. Става въпрос за кариес. А какво мислите след като зъба така и така ще пада трябва ли да се лекува? Аз съм за, но повечето от близките ми смятат ,че създавам излишно дискомфорт на детето си. И разбира се ,да не се използва упойка за кариес .

# 623
kativitahttp това е стоматоложката ни
Скрит текст:
//www.dentalartbg.com/
, доктор Филка Даилова, от 8 години ни е семеен стоматолог и има много добро отношение към децата. Синът ми ходи без страх или притеснение, за момента и упойка даже не му е слагала (не се е налагало, а има доста пломбички). Зависи дали ти е удобно като адрес.
По принцип е стоматолог и на семейството на брат ми и двете племеннички (на 7г. и на 4г.) също са си много спокойни при нея.
В училището ни 11 ОУ, са минали от стоматологичен център и са раздали декларации за поставяне на силанти, също така не са пропуснали да информират децата, че щели напълно безплатно да им направят нещо по зъбките  hahaha

# 624
  • София
Аз препоръчвам с две ръце Д-р Димитринка Рускова. Работи по график във филиала до Операта и в този до 32 СОУ.

Да попитам дали сте уведомени, от класната например, за предстоящото математическо състезание в събота? Родителите ли трябва да инициират участието на детето или е нужно и учителката да информира и поощри участието му?  newsm78

# 625
Аз препоръчвам с две ръце Д-р Димитринка Рускова. Работи по график във филиала до Операта и в този до 32 СОУ.

Да попитам дали сте уведомени, от класната например, за предстоящото математическо състезание в събота? Родителите ли трябва да инициират участието на детето или е нужно и учителката да информира и поощри участието му?  newsm78
Сисето, благодаря за препоръката, търсим си стоматолог, а дали работи и по ЗК с децата?
Не сме уведомявани за състезания, не че и бих я пуснала на математическото, но се чудех за рисуването от СНБУ, но така и въобще не ги попитаха. Контакт с класната няма, сутрин се качват сами, следобед ги изпраща госпожата от занималня, ако не й се обадим по конкретен въпрос въобще не я виждаме/чуваме. Отделно дето нашата класна отсъства тази седмица, не знам по болест или друго и я замества госпожата по занималня, която е по цял ден - горката Embarassed

# 626
  • София
Да, работи по ЗК и работи страхотно с децата. Синът ми не си отваря устата при друг стоматолог.  Mr. Green
С класната и аз нямам контакт, но в сайта на училището видях, че имат ден за консултации, но не бяхме уведомени за него. Обаждах ѝ се единствено, когато Ники беше болен, за домашните. Миналия петък прибрах сина ми на обяд и тогава я видях като изпращаше децата, но и тогава нищо конкретно не сме говорили.
Редно беше да си направят една родителска среща досега.  Crossing Arms

# 627
Чета последните постове за липсата на контакт с госпожите и се чудя кое е по-сбъркано...Всяка сутрин влизаме спокойно до стаята на децата, където ни посреща гопожата и успяваме да разменим по няколко думи, за добиване на обща картина. На обяд прибирам девойката за изхранване в домашни условия и отново имам безпроблемна комуникация - или са на двора, или в стаята. За мен този по-либерален режим е от съществено значение и смятам, че при какъвто и да е установен проблем или каквото и да е друго затруднение, може да се реагира в кратки срокове.

Днес обаче аз ще го играя госпожа, защото май е с някакво хранително неразположение - в клас ще имат самостоятелна работа по математика, която в момента прави уж сама и се предполага да й покажа Л по български.

Закуската си я търсят като наследство - закон е да хапнат сутрин у дома. Днес бяха с кус-кус със сирене, редовно са топли сандвичи с филе и кашкавал, мазани филии с мед и масло, с лютеница и сирене, в много редки случаи с пастет, мляко със зърнени закуски, мини кифлички - всичко  се гарнира с айрян, чай или фреш портокал.

# 628
  • на Мелмак
Ние имаме един бележник , който е наречен клюкарка  Laughing
Там госпожата пише важните уведомления за детето.
Отделно й се обаждам по телефон , по въпроси , които имам и получавам и допълнително инфо .

# 629
  • София
Ние имаме един бележник , който е наречен клюкарка  Laughing
Там госпожата пише важните уведомления за детето.
И ние имаме такъв бележник  Peace
Чрез него разбрах за състезанието. Класната беше казала на децата, защото моят син като ми даде бележника, каза "Мамо, госпожата тук пита дали ще ме пуснеш на състезание по математика!"
Аз, след умуване, реших да го изпратя. Има желание младежът, пробвах го със задачите от дадените линкова по-назад в темата, не среща затруднения. Единствено съм помолила госпожата ако учебният процес го позволява, да обърне внимание на детето със задачите за < = > ; той ги решава вярно, но самите знаци < > го затрудняват. Ще видим как ще мине в събота; надявам се да се справи добре, за да е доволен той самият, защото не умее да приема поражения все още и драмите са големи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт