ПЪРВИ клас - 3 тема

• 54 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Моят просто не е написал 6-А, защото условието е грешно.

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 15:54 от Анонимен

# 721
  • София
Близо до Слатина са частните "Джани Родари" и "Образователни технологии" , като за второто чувам само хубави отзиви в последно време.
А аз давам хубав отзив за "Джани Родари"  Peace  Спокойна атмосфера, чудесна база и прекрасна учителка!

И моето дете беше на състезание. Не знам дали са били същите задачи като показаните от Жасмин, но по думите на ученика, бил "спечелил състезанието", госпожата го похвалила и имал награда, която ще видя довечера, защото съм на работа.

# 722
  • на Мелмак
И ние бяхме на турнира - моето дете каза , че всичко е решило , но 2 от задачите са й били по-трудни .
Аз се радвам , че отиде и не се е притеснявала.
Колкото - толкова  Peace
Искам да свикне със състезания и турнири , защото аз учех много , но и много се притеснявах.
не искам децата ми са като мен в това отношение.
А на що неща се наслушах докато я чаках  ooooh!
Има ужасно много амбициозни родители - не знам за добро ли ще е а лошо ли спрямо детето - то всеки си знае , но имаше доста майки , които бяха лекинко изтрещели  Thinking на темата математически турнир !
Сега са навън с брат й - играят ,добре , че времето е топло , въпреки , че е мрачно.
Някой беше питал за робот  newsm78
И аз ще чакам някакъв отзив , че ималкият ми / на 5.5г./
си е поръчал , но " да ходи , да стреля и да говори , мамо ".

# 723
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички, които празнуват днес  bouquet! Да са здрави, щастливи и успяващи във всичко!

Да почерпя за именния ден и на Андриан:

# 724
  • София-Младост
И аз забелязах грешката. Но пък моята е написала 5-4 щото знае че от по- малко не се вади по-голямо.
Ще видим като излязат релзултатите, но смятам, че е умишлено било да се досетят децата и да напишат 5-4. Никъде не се иска така както са получени цифрите така да се свалят в равенството...това според мен разбира се.
Браво на явилите се! Аз излязох несериозна и така и не успях да стигна до 1-во у-ще да го запиша Sad((
На всички именици да им е здраво името и да бъдат щастливи!   bouquet

# 725
  • Sofia
За 6 зад. и аз се чудя дали не е уловка въпросното подусловие.

Мариета, честит ви именник!  Hug   Вие и на 30.11. ли го празнувате?
Аз щото само по църковния календар се водя. Simple Smile
Казвай, моля те какво се черпим, изглежда страхотно!  Grinning

# 726
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви  bouquet!
Моренка, само днес празнува, защото е кръстен на дядо си и баща си/Ангеловци са и двамата/.
Това е един пухкав мус с бял шоколад и нар Crazy.

# 727
  • Sofia
Благодаря ви  bouquet!
Моренка, само днес празнува, защото е кръстен на дядо си и баща си/Ангеловци са и двамата/.

Тъй де, кой да се сети да ти дойде на гости. ooooh!  Видях рецептата, мммм!  Heart Eyes
Ее, ама неговото си име си има на 30.11.  Grinning  
Честити ви и другите именници!  Hug

# 728
  • София

И моето дете беше на състезание. Не знам дали са били същите задачи като показаните от Жасмин, но по думите на ученика, бил "спечелил състезанието", госпожата го похвалила и имал награда, която ще видя довечера, защото съм на работа.
Наградата е картонена линийка с календар за 2015 г.  Simple Smile

Може ли някой да ми каже в упражнителната тетрадка  по писане на "Даниела Убенова" (лилавата) на стр. 17 как се казва цветето, което е нарисувано в зад.5?

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 17:32 от Home raider

# 729
  • София

Може ли някой да ми каже в упражнителната тетрадка  по писане на "Даниела Убенова" (лилавата) на стр. 17 как се казва цветето, което е нарисувано в зад.5?
Прилича на нарцис - въпроса е защо е бял.  Laughing

# 730
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има и бели нарциси Simple Smile

благодаря за съветите момичета  Hug

# 731
  • София
Да, май наистина е нарцис. Благодаря, Лонита.  bouquet

# 732
  • В светлината на слънцето
Мариета, честит именик, да е жив, здрав и ученолюбив! Hug
Браво на децата, явили се на състезание.   bouquet Ние се отчетохме само с каката и то на ръба - снощи до късно спореше, че днес няма състезание, легна късно, не е решила нито една задача предварително и изобщо нямаше никаква нагласа да ходи. Отиде де, ама какво е направила, не знам.  ooooh!

# 733

[/quote]

Нарцис

# 734
Честит имен ден на всички празнуващи деца и родители! Да сте здрави и винаги с добро да ви споменават името!

Радвам се на ентусиазма и желанието на всички деца, явили се на състезанието. Сигурна съм, че са се справили подобаващо! Нашият син въобще не прояви и грам интерес, а и май в тяхното училище нямаше - поне никой не ни е споменавал за това. Така и така той много дълбоко преживява някои неща и този стрес сигурно щеше да му дойде в повече.
Иначе, като цяло върви добре от последното ми писане насам, което сигурно беше преди 10 дена... Sad Напасва се с децата, няма сериозни конфликти вече, но несериозните са купища...Даже и ни звъня класната му за някакви глупави чипове, които разменял, сключвал неизгодни сделки със съученици, после се карали...Уж се разбраха, но да видим...Сега има абсолютна забрана за носене на чипове на училище, както и на пари, с които да си купува кроасани.
Сега ще почета назад, че да мога да вляза в час, защото всичко споделено е полезно.
Моренка, в нашата част на Сф знаеш ли добър зъболекар? Попрочетох, че сте обменяли имена, но май не видях в района на Красно село, Стрелбище, Иван Вазов...Ако е имало, извинете, че се повтарям...
Хубава празнична вечер на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт