ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №18

• 81 374
  • 830
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мацки, какво правите  Simple Smile
Аз съм горе-долу, не мога да се похваля, че съм добре, ама каквото-такова.

Гала, каква тая екскурзия 40км, ти си маратонец направо  Laughing  Wink

Пожелавам ви на всички да сте добре  Hug

# 61
Хей, прекрасна вечер. На сватба сме, прекрасна булка, много усмихнати хора, музиката свири, голямо веселие.....Прекрасно е!
Да, ама не! 30 минути стоях в единия край на ресторанта и просто не издържах, като преди това бях пила и 1/2 ксанакс. Всичко се люлееше, треперех цялата, главата ми се пръскаше, просто се извиних и си тръгнах. Мъжът ми и детето се върнаха за малко, аз си ближа раните в нас.
Ама се надявам и на омята уличка да изгрее слънчицето.
Защо като се притесня много и започвам адски да се люлея, ама не само вътрешно, ами и външно.

# 62
Ооо снощи и аз така, на рожден ден бяхме. На отиване мъжа ми ме придържаше, зле ми беше, ама стоически издържах, днес ме боли глава ама поне знам от какво е. Сигурна съм че всички симптоми щеми се стоварят с пълна сила.

# 63
http://alexpopovnlp.com/nlp-therapy/ 120 лева насеанс какво е това????

# 64
Този пък за пръв път го чувам... Някой има ли отзиви?

# 65
Прилича ми на айде да преброим балъците

# 66
Моля Ви спешно ми кажете, възможно ли е от увеличаване дозата на тритико и есобел да имам адско главоболие цяла нощ и цял ден в слепоочията, ама адско към челюстта. Снощи и днес сутринта увеличих по схема дозата и е ад. Направо не мога да стоя изобщо.Звънях на психиатъра,да го питам, но му е изключен телефона, да питам, какво да правя. Направо е кошмарно.

# 67
И аз съм с ужасно главоболие днес. Според мен главоболието ти може да е от цялата химия, която ти е навлязла в мозъка в последно време.

# 68
Не знам от какво е, обаче беше ад. На тъмно лежах почти цял ден със зверски болки в слепоочията и челюстта. Нито аулини, нито нурофени, нищо не помогна поне мъничко. Снощи пих по-малката доза тритико и днес по-малка доза есобела пак. Обадих се на психиатъра, той не ме отрази особено, каза че било преходно, ще минело за една минутка и това е. Очаквах повече да ми даде съвет.
Давайте съвет- утре ми е ЯМР на главата. Днес ми казаха от там,че нямало да им дадът нищо, да ис намеря един диазепам и да ми го бие някой 40 минути преди изследването. Намерих, аз кой, обаче сестрата ми казва,че ще се отпусна от него много и няма да могат да ме завлекът до там, дали е така. Пия и мънички дози ксанакс, тритико и есобел-АД. Психиатъра, каза,че нямало проблем, невроложката ,казва, че нямало смисъл от него, по-добре ксанакса, ама мен ксанакса не ме държи в отпуснато състояние. Как действа тоя диазепам?

# 69
evak, нека да каже някой, който го е пил. На мен ми дадоха диазепам от 5 мг на хапчета за приспиване - по 1 вечер. Но само съм си ги купила, не съм ги пила.
Аз да се оплача от ксанакса. Питаха ме - какво искаш, от 0,25 или 0,5. Аз се изхвърлих и казах от 0,5. Като ударя една половинка до обяд съм заспала, добре че съм в отпуска. Сега ще гледам как половината да деля наполовина ooooh!

# 70
Добър Ви ден ! Първо успешна седмица на всички ви желая

Аз днес пак ще звъня на тази психиатърка да видим дали ще мога тази седмица да се вредя. Ей значи толкова кофти работа. Кажи речи от миналия понеделник бях добре. Уикенда супер. Даже вчера едно такова се размечтах, едно хубаво ми беше. Спокойствие и т.н. Егати късмета. Тамън се зарадвах и от снощи пак някакви болежки. Сутринта пак нещо. И сега съм в страх и очакване. Емине мога повече. Не съм от желязо, за да издържам това ежедневно напрежение, очакване, следене на симптоми и др. Дано по скоро мога да получа подходящата професионална помощ.

# 71
Аз съм пила ампула диазепам като направих гърч, доста отпуска спря гърча, ама не съм ставала после. Може да си вземеш ампула и да изпиеш половината или 1/3. Иначе как са при теб основните симптоми замайването, люлеенето, болките в гърдите, отшумяват ли? Аз пак цяла нощ се будих, дето вика един познат ей тъй сякаш имаш много грижи  Joy Не мога да се похваля, че съм много добре, ама и по-зле съм била/да пази Господ/.

# 72
Кимми, още в началото един водещ кардиолог ми каза, че най-лошото е човек да се самонаблюдава, обаче и аз съм същата и това те държи постоянно в напрежение и не можеш да се зарадваш на живота. Няма да забравя преди 3 години тръгнахме за планина, първо минахме през кардиолога който беше в Стара Загора, човека каза ок е кардиограмата, наред е всичко, вечерта мнооого щастлива в ресторанта и на сутринта направих нова сърдечна криза. Цялата почивка изкарах в неосипуем страх, а то нищо не се случи, е да де ама си провалих почивката.

# 73
Гала, ами замайването май е по-лекоичко малко. Нямам грам апетит, не мога да ям нищо. Като се притесня повече люлеенето става неописуемо и като стоя седнала се люлее тялото даже. Нервноста иснощи я имаше, задуха вчера беше по-добре и болките в гърдите също понамаляха поне засега. Но като цяло е пълен хаос в организма ми явно.

# 74
При мен и друго е интересното. Хайде да кажем е що годе нормално при някакво предстоящо събитие от типа на изпит, интервю за работа и по такива напрегнати неща да ми е зле. Обаче аз примерно имам среща да кажем с приятни хора с които не сме се виждали от доста време или пък с някой готин мъж и се почва едно вълнение, но такова със страх. Страх дали ще мога да отида, страх да не се разболея точна преди срещата. Или пък в работата ще се падна насмяна с готин екип от колеги с които не се усеща времето. И пак страх, притеснение. Аз от дете съм си така от всичко се вълнувам и изживявам, но сега е лошо положението. Ох,защо не съм непукист . Не знам тук ли съм го писала илинадруго място, но наскоро срещам една комшийка в магазина до нас. С от работа нея и грижи покрай децата не можем да се видим. Та се заговарям кой какво що. Тя ми беше казала как била 4-та група на цитонамазките и с лекарства лекарят я свалил до 2-ра, но повече нямало резултат. И сега щели някаква частична операция на матката да и правят . Ама така спокойно го казва жената все едно ще ходи да я подстригват. Евала. Отделно същата вчерами идвавкъщи и ми разправя как вече окончателно е разделена с мъжа си и го чака да се доизнесе той. Ама се смее и го казва. Ох, как ми се иска да не съм толкова емоционална ида не взимам при сърце всичко.

Общи условия

Активация на акаунт