"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 479
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 765
Весе,ако днес успееш да опаковаш нещо,което не е належащо за домовете,а и утре до 12 часа съм на линия да го прибера вкъщи  Hug ,после зачезвам за 1 седмица Simple Smile

# 766
Весе,ако днес успееш да опаковаш нещо,което не е належащо за домовете,а и утре до 12 часа съм на линия да го прибера вкъщи  Hug ,после зачезвам за 1 седмица Simple Smile

Няма кога да го направя, току що се прибирам. Прочитам какво е писано по нашите теми и се стягам да излизам, защото довечера съм на работа! Rolling Eyes
Сорри! Sick

# 767
  • София
върнахме се от доганово. отивам да пиша в темата за отчетите. Wink

# 768
върнахме се от доганово. отивам да пиша в темата за отчетите. Wink

Предаде ли поздрави от мен?! Blush

# 769
  • София
ауууууууууу, забравих! Joy Joy Joy Joy

# 770
ауууууууууу, забравих! Joy Joy Joy Joy

Нищо, ще им звънна да им го кажа лично! Party

Как са иначе?

# 771
  • София
нали не мислиш, че мога да забравя?!

не видяхме много от децата, защото днес ги извозват към дома, в който ще гостуват. нямаха търпение да станат готови колелетата и въпреки опитите ни да сортираме возилата според степента на готовност: смазани вериги, напомпани гуми и т.н., хлапетата постоянно измъкваха колелетата и въртяха кръгчета из двора.
накатериха се и на моторите, някои дори се осмелиха да дават яко газ...
сладурчета!

# 772
  • в гората
Лелееее, чак сега видях лентичката на Мариета! Wink Страшно се радвам, това е направо страхотно!   bouquet  bouquet  bouquet Приеми моите най-сърдечни пожелания за много здраве и прекрасен малък бебок! Hug

# 773
  • на път
готови колелетата и въпреки опитите ни да сортираме возилата според степента на готовност: смазани вериги, напомпани гуми и т.н., хлапетата постоянно измъкваха колелетата и въртяха кръгчета из двора.
накатериха се и на моторите, някои дори се осмелиха да дават яко газ...
сладурчета!

Душата ми се напълни с радост докато разглеждах снимките!!! Просто страхотно!!!
Не ми е много ясно къде ги виждате лентичките на Мариета, но разбрах че новината си заслужава  newsm44 . Честито и от мен   bouquet

# 774
Вижте това момичета :
http://www.standartnews.com/archive/2006/03/29/scenario/index.htm
"За тези, които предпочитат планините, пък са осигурени безплатни нощувки в хижи край Габрово и Търговище. От планинските служби са се съгласили да пратят водачи и инструктори, които да се грижат за безопасността на децата. "
Това е част от текста във вестника, ДАМС осигурява на учениците безплатните забавления ,съжалявам че не се сетих за тях преди месец,когато въпросът за ваканцията на децата от Доганово беше актуален.

Но ето вижте обектите,които са обявени за безплатни за посещения за ученици през ваканцията,дано някои от децата от домовете се възползват:
Местата за спорт   

София - стадион "Локомотив", зали "Триадица", "София" и "Дианабад", Зимен дворец, басейни "Мадара" и "Академик", комплекси "Спартак" и "Септември", 27 СОУ, 140 СОУ, 4 ОУ, 108 СОУ, 150 СОУ, боулинг зали "Мега" и "Галакси", зала ПЖИ, конна база "Хан Аспарух", - тенис на маса, таекуондо, бадминтон, баскетбол, волейбол, аеробика, кънки, бойни спортове, карате, кикбокс, плуване, лека атлетика, бокс, боулинг, стрелба с лък, конна езда
Бургас - басейн МКЦ, Морска градина, зала "Лукойл - Нефтохимик", площадки и салони в ЖКЦ "Изгрев", "Меден рудник", "Славейков", дом с. Бата - спортни игри, бадминтон, тенис на маса, плуване, тенис, щафетни и подводни игри, приложно колоездене, водна топка
Сливен - стрелкови клуб, зала ОДК, училищни салони, спортни зали, 11 СОУ - картинг писта, спортна стрелба, тенис на маса, плуване, ориентиране, картинг, туризъм, тенис, скално катерене
Монтана - зали "Младост", "Огоста", 8 СОУ, СОУ "О. Паисий" - зала джудо, борба, ОМД, джудо, спортни игри, плуване, тенис на маса, фитнес
Плевен - зали УСШ, "Спартак", "Плевен", игрище "Белите орли", училищни салони - спортни игри, фитнес, аеробика, тенис, лека атлетика
Велико Търново - зала ВТУ, спортни зали, СОУ "Ем. Станев", конна база "Арбанаси" - плуване, спортно катерене, стрелба с лък, тенис на маса, бадминтон, петанка, спортна стрелба, ориентиране, конна езда
Ловеч - зала "Ловеч", Младежки дом, училищни салони - тенис корт, спортни игри, тенис, карате, ориентиране, бадминтон, шахмат
Габрово - местност "Узана", 3 ОУ, ОУ "Цанко Дюстабанов", стадиони "Хр. Ботев" и "Хр. Смирненски" - стрелба с лък, дартс, бадминтон, щафетни игри
Варна - зали "Владислав", "Младост", "Спартак", "Одесос", "Локомотив", стадион "Варна", училища, конна база "Виница" - спортни игри, аеробика, тенис, конна езда, тенис на маса, спортна стрелба, бадминтон, фитнес, шахмат, акробатика
Добрич - зали "Русалка", "Добротица", УСШ - спортни игри, тенис на маса, бадминтон, лека атлетика
Стара Загора - басейн, училища, общинска спортна зала - плуване, бадминтон, тенис, аеробика, бойни изкуства, спортни игри, фитнес, шахмат
Русе - зала "Боулинг", басейн, комплекси "Олимпия" и "Милениум", зали УСШ - стрийтбол, фитнес, боулинг, плуване, тенис на маса
Благоевград - парк "Бачиново", комплекс "Пирин", "Бодрост", училищни салони - колоездене, щафетни игри, хандбал, туризъм, плуване, бейзбол, ориентиране
Пловдив - СОУ "Д. Матевски", комплекс "Пловдив", зали "Дунав", "Олимпиада", ученически спортен център - плуване, тенис на маса, лека атлетика, аеробика, спортни игри

# 775
  • София
Доста интересно, но как можем да го измислим за хлапетата  newsm78 Трябва да се помисли.

# 776
И аз нямам идея,лошото е ,че пускат тази новина едва в навечерието на ваканцията...Виж вархива на "Стандарт" от 29-ти.

# 777
http://www.youthsport.bg/news/psv2006.doc

Eто детайлните графици за заниманията по градове- има осигурени треньори  Hug

# 778
  • София
Няма как толкова бързо да го съгласуваме с Директорите на домовете.
Догановци днес са заминали за дома в Разлив.

# 779
  • София
по повод заминаването на догановци днес: не можехме ли да помислим как да им организираме някакъв транспорт newsm78 много ми стана жално като гледах как ги извозват на групички със собствения им превоз - не видях какво е, но го наричаха бус - едва ли е с голям капацитет. на единия курс бяха натоварили хранителни продукти и едва няколко деца... дали можем да помогнем някак за връщането? докога ще са на гости?

дунчев беше ангажиран с организирането на багажа и не можах много дълго да говоря с него. спомена, че мероприятието в народния театър се планира за 18 април. 

Общи условия

Активация на акаунт