"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 452
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 840
забравих за Банско smile3555 smile3555- дано детенце се класира първо - желая му успех и н амама спокойствие докато го гледа - да пие една водка преди това  superuu
файла още утре ще го пусна, няма проблеми. Hug
по добре едва ли съм - по спокойна съм вече Sad
за Гъмзово така или иначе яаз ще пратя много - по следващия курс си ти наред, само дано сколасам и храна за детето да им пратя.
хайде лека от мен че беше тежък но ползотворен ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 841
  • sofia
забравих за Банско smile3555 smile3555- дано детенце се класира първо - желая му успех и н амама спокойствие докато го гледа - да пие една водка преди това  superuu
за Гъмзово така или иначе яаз ще пратя много - по следващия курс си ти наред, само дано сколасам и храна за детето да им пратя.

Вики,ква храна,то е на кисело мляко newsm78

моля те,пусни на Хапка имената си и телефона WinkВсъщност това е Ева от филма на Репортерите Wink

# 842
Днес ходихме с малката до фирмения магазин на Захитекс в кв.Лозенец, да подновяваме пролетния гардероб и бях много приятно изненадана, като видях, че там бяха сложили от календарите и брошурките на Движението!!! smile3501

# 843
  • София
Днес ходихме с малката до фирмения магазин на Захитекс в кв.Лозенец smile3501
Значи ще предложа от календарите на детските магазини в Надежда Simple Smile Мисля, че имам 3 у нас.

Роси, Успех на Филип Simple Smile

# 844

Вики,ква храна,то е на кисело мляко newsm78

моля те,пусни на Хапка имената си и телефона WinkВсъщност това е Ева от филма на Репортерите Wink
е Роси време му е и за пюрета вече - на повече от 3 месеца е newsm78
а коя е Хапка и къде да я търся във форума, сори ама репортерите не ги гледах Embarassed Rolling Eyes

# 845
Момичета, някой да има ми даде малко памперси за Люлин за бебетата?

# 846
Момичета, някой да има ми даде малко памперси за Люлин за бебетата?
Yvette май в никой не остана, до другата седмица няма ли да имат - като ходя за голямото количество ще отделим и за тях, но вчера в скалда ми казаха че трябва да взимам над 1000 бр за да останат на ниската цена - вментнаха го и няма начин, неможем сега да идем само за 100 примерно Sad

# 847
Да, точно затова и аз не отивам сама да си купя, ами чакам да купим по-голяма бройка. Бях помолила да ми вземете за 20 лева памперси - пак ви моля същото, като идете да ми отделите за там колкото бройки са 20 лв. Днес купих 26 памперса за 10 лева, кофти  Confused Може да се видим да ви дам парите преди да отидете.

# 848
Да, точно затова и аз не отивам сама да си купя, ами чакам да купим по-голяма бройка. Бях помолила да ми вземете за 20 лева памперси - пак ви моля същото, като идете да ми отделите за там колкото бройки са 20 лв. Днес купих 26 памперса за 10 лева, кофти  Confused Може да се видим да ви дам парите преди да отидете.
Ивет,аз съм за убиване Close-страшно съжелявам ooooh!-на мен поръча а аз изключих-нали трябваше предният път да ти взема а ние тогава всъщност не ходихме и съвсем не стоплих сега да ти звънна-моля те не се сърди Praynig-другата седмица няма да забравя обещавам-ако знаеш как ме е яд само Sick ooooh! #Cussing out

# 849
Ивет,аз съм за убиване Close-страшно съжелявам ooooh!-на мен поръча а аз изключих-нали трябваше предният път да ти взема а ние тогава всъщност не ходихме и съвсем не стоплих сега да ти звънна-моля те не се сърди Praynig-другата седмица няма да забравя обещавам-ако знаеш как ме е яд само Sick ooooh! #Cussing out
не и се сърди - нали е забебена. този път и аз поемам ангажимента да отделим и за теб памперси защото наистина втори път ни молиш. аз не съм забебена в момента - мозъка ми е бистър - нямада забравя
моля ви нека някой ми каже клоя е Хапка - че Роси ми поръча нещо ама аз незнам коя от вас е тя  bouquet newsm78 newsm78

# 850
  • София
Тази вечер Bise донесе компа у нас. В интерес на истината още не сме го гледали. Значи имаме комп, монитор + филтър, колонки, 2 клавиатъри и 2 мишки, скенер.

# 851
Привет и от мен,
първо да кажа - говорих с Даниела Иванова - жената с изгорялата къща и бебето, не ми се строри особенно ентусиазирана - имала си всичко , всичко и били дали за бебока и така, къща само ако сме можели да уредим - казах и че дВИЖЕНИЕТО НЕ УРЕЖДА КЪщИ , ТОЕСТ НЕ НАМИРА, И НЯМА ФИНАНСОВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА И ПЛАщА КВАРТИРА И ТН. АБЕ МАЛКО СКОНФУЗЕН РАЗГОВОР ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ ПОЛУчИ, РАЗБРАХМЕ СЕ ДРУГАТА СЕДИЦА ДА СЕ ВИДИМ НА КАФЕ - ДАНО ПЪРВИТЕ МИ ВПЕчАТЛЕНИЯ СА БИЛИ ГРЕшНИ ЗА НЕЯ, щЕ И ОБЯСНЯ чЕ ДРЕшКИ ЗА НЕЯ И БЕБОКА, ПАМПЕРСИ И ЕВЕНТУАЛНО ПОКЪщНИНА НЯКАКВА И ТН МОЖЕМ  ДА И ОСИГУРИМ - НО ЕДВА ЛИ щЕ ИМА ИНТЕРЕС ОТ НАшАТА ПОМОщ. щЕ ВИДИМ. искаше ми се да и помогнем - но май няма нужда особенна от нас, за това няма много да се кахъря - знам кой има нужда от нас - и едвам дочаквам другата седмица да ида да ги видя Heart Eyes Heart Eyes

# 852
не и се сърди - нали е забебена. този път и аз поемам ангажимента да отделим и за теб памперси защото наистина втори път ни молиш. аз не съм забебена в момента - мозъка ми е бистър - нямада забравя
моля ви нека някой ми каже клоя е Хапка - че Роси ми поръча нещо ама аз незнам коя от вас е тя  bouquet newsm78 newsm78

Аз въобще не се сърдя  Peace Аз знам, че вие не ходихте тогава за памперси и съм споко. Така че не се притеснявайте хич. Аз просто ви напомням, че да си мислите за мен следващия път  Heart Eyes
Ети, още не съм писала по въпроса, но мойте съпричастни радости за твоята лентичка или по-скоро за повода за нея   bouquet

Хайде да ви кажа и малко новини, че не съм се отчитала тази седмица. В понеделник Мария от Роман взе направление за ортопед за Кико, та сега ще й уреждам идването до Горна Баня на консултация. Другата седмица ще действам активно по въпроса. Писах на д-р Алексиев, който работи там. Чакам отговор и ще знам как да процедирам по-натам.
Вчера ходих в ДВН-то. Видях се с Деси и Алекс - добре са. Илия в момента има работа и тя е доволна.
След това минах през Захарна фабрика и се видях с едно момиче, Данчето, което преди беше в СУПЗ-то в Хаджи Димитър, но я преместиха във Варна. Сега са я пратили обратно в София, защото е завършила. Та тя ми каза, че сестра й Ани живее в Роман и си има бебе. Е щях да припадна - викам си, Божееее, пак ли бебе, пак ли Роман.......   superuu Та при следващото идване ще се опитам да посетя и Ани. Иначе утре имам среща пак с Данчето, за да си поговорим по-подробно.

И също така да ви кажа, че заедно с великденския базар ще направя една акция за дрехи за големи деца. Много удобно ми става така с Южния парк, та ще взема да съчетая нещата. Ще го обявя и в другите теми, само ми кажете горе-долу къде ще се разполагаме. Както знаете, може да разчитате на помощта ни с Митко относно базара.

# 853
Момичета може ли някой да ми даде мобилния на Мерелин? Трябваше вчера да се чуем да и дам нещата, защото в Петък и Събота щяла да е в Младост , но май ме забрави EmbarassedТа ако може да се свържа днес със нея и да и ги занеса.

# 854
Момичета може ли някой да ми даде мобилния на Мерелин? Трябваше вчера да се чуем да и дам нещата, защото в Петък и Събота щяла да е в Младост , но май ме забрави EmbarassedТа ако може да се свържа днес със нея и да и ги занеса.
ЕЙ СЕГА ТИ ЗВЪНЯ-ВЧЕРА ИМАХ АДСКИ МНОГО РАБОТА-ИЗВИНЯВАЙ Embarassed Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт