"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 349
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 900
Гледайте Часът на Милен Цветков днес от 17:30 ч. Поканили са Роси , ще участва и Виолета Здравкова.  Темата е за възпитанието на децата Mr. Green

А така де, тя що не ми каза нищо сутринта newsm78 Ще я гледаме, разбира се Grinning

Зари, като гледам, май в четвъртък ще ми е най-удобно, че до тогава колата ми все ще е пълна с нещо Flutter Аз имам доста неща - 4-5 големи чувала и 2-3 големи кашона, но като ми остане дупчица свободно време, ще слеза да подбера по-хубавките. Пък и една мисълчица ме гложди, че ако в петък няма много неща за вършене, може и аз да се натоваря за натам - не съм ги виждала децата от мнооого дълго... Та ако стане така, ще ти звънна направо да разбера къде и в колко в петък,и ще дойда директно с багажа Crazy Както и да е, ще се чуем в сряда-четвъртък и ще се разберем Hug

# 901
Гледайте Часът на Милен Цветков днес от 17:30 ч. Поканили са Роси , ще участва и Виолета Здравкова.  Темата е за възпитанието на децата Mr. Green

А така де, тя що не ми каза нищо сутринта newsm78 Ще я гледаме, разбира се Grinning

Зари, като гледам, май в четвъртък ще ми е най-удобно, че до тогава колата ми все ще е пълна с нещо Flutter Аз имам доста неща - 4-5 големи чувала и 2-3 големи кашона, но като ми остане дупчица свободно време, ще слеза да подбера по-хубавките. Пък и една мисълчица ме гложди, че ако в петък няма много неща за вършене, може и аз да се натоваря за натам - не съм ги виждала децата от мнооого дълго... Та ако стане така, ще ти звънна направо да разбера къде и в колко в петък,и ще дойда директно с багажа Crazy Както и да е, ще се чуем в сряда-четвъртък и ще се разберем Hug

Ок.
Хайде до четвъртък да се обадят всички, които искат да пътуват или да пращат багаж, за да знам дали да организирам една или две коли. Има такава възможност - само се разпишете.
 Hug

# 902
  • sofia
Ах таз Роси как не ни казваааааа, ми ще я гледаме разбира се - как ми се искаше на мен някой да ми даде само 5 минути ефирно време да кажа туй онуй на Виолетка smile3508 smile3508

как да ви кажа като се обадиха в 13.00ч. CloseНа Зари мъжо ми е жив свидетел..........Много се посмяхме с него Mr. Green
момичета,има около 30 кашона ВРЕФ -препарат за почистване.За домовете е Hug
Им при мен ипри отец Васил в Дружба  bouquet

# 903
как да ви кажа като се обадиха в 13.00ч. CloseНа Зари мъжо ми е жив свидетел..........Много се посмяхме с него Mr. Green
[/quote]
Роси днес не ви догледах - само началото - Вики бързаше да го водя при Пуф=Пуф(влака) но разбрах че си казала както винаги каквото трябва - сбито, ясно и кратко, Браво.
30 кашона #Crazy #Crazyако ни хванат и по домовете да им изчистим с всичките тези препарати - тогава няше чудо та ничие Joy Joyсупер. ако ще се носят от тях и към Перник - дай направо с памперсите да ги откарам а???
иди в другата тема виж колко маси съм сбрала

# 904
  • sofia
Роси днес не ви догледах - само началото - Вики бързаше да го водя при Пуф=Пуф(влака) но разбрах че си казала както винаги каквото трябва - сбито, ясно и кратко, Браво.
30 кашона #Crazy #Crazyако ни хванат и по домовете да им изчистим с всичките тези препарати - тогава няше чудо та ничие Joy Joyсупер. ако ще се носят от тях и към Перник - дай направо с памперсите да ги откарам а???
иди в другата тема виж колко маси съм сбрала
[/quote]

няма как да ти ги дам препаратите,времето ми е #2gunfire

# 905
ми в събота нали ще се видим. ако искаш пак по мъжо - вие ще си станете партия с него и от мен няма да имаш нужда hahaha

# 906
  • sofia
ми в събота нали ще се видим. ако искаш пак по мъжо - вие ще си станете партия с него и от мен няма да имаш нужда hahaha

да бе,и остава препаратита да се разлеят по нещата за базар Closeкак не Mr. Green

# 907
Здравейте мами!
Форума е станал огромен, аз отдавна не съм влизала... Shocked, едвам намерих темата. Но сега всичко е наред и искам да ви питам: имам дрешки (предимно есенно-зимни + по-малко на брой летни), обувки и ботушки и малко играчки за 3-4 годишна възраст. Имате ли нужда от такива неща и кога и къде мога да донеса чувала?
Вичко е от дъщеря ми, всичко е здраво, а има и неща, които дори не са носени...
Поздрави на всички!  bouquet

# 908
  • sofia
Здравейте мами!
Форума е станал огромен, аз отдавна не съм влизала... Shocked, едвам намерих темата. Но сега всичко е наред и искам да ви питам: имам дрешки (предимно есенно-зимни + по-малко на брой летни), обувки и ботушки и малко играчки за 3-4 годишна възраст. Имате ли нужда от такива неща и кога и къде мога да донеса чувала?
Вичко е от дъщеря ми, всичко е здраво, а има и неща, които дори не са носени...
Поздрави на всички!  bouquet
Винаги има нужда Hug
Просто в момента сме задръстени заради базара.Можеш ли да задържиш до Великден Praynig

# 909
Здравейте и от мен! Вече съм в С-я.
Не съм чела последните 3584 страници, които сте изписали Laughing Само малка част от тях.
Исках да ви кажа, че според мен не е добра идея да се дава безцелно фолиева киселина. По-добре презервативи да раздаваме, щото картинката е трагична. Фолиевата киселина според мен е добре да се дава на акушер гинеколозите и те да я раздават на жените в детеродна възраст или те на които преценят. Просто да даваш ф. к-на на момиче, което току що е завършило училище...как да кажа... newsm78 Те трябва да учат за приемни изпити в университетите и да се предпазват от бременност, нали тъй?

# 910
Май съм първата, която влиза в нет-а след посещението ни в Дом №7 "Св. Иван Рилски" и затова бързам да разкажа Wink

Бяхме 4 мами (аз, 4arlin, Sunnily и Didka b) и две бебета - прекрасните и много послушни Явор и Александра. Занесохме на децата 120 памперса, 10 препарата Бреф за почистване, 30 сапуна, 6 пакета прах за пране, един голям кашон и две торби с дрешки, един чувал с играчки и една торба обувчици. И дребни неща за почерпка. Домът изглежда сравнително поддържан, но има още какво да се желае. Децата са 27, разделени в две групи - 1-ва, на 3-5 годишните и 2-ра, на 6-7 годишните. В малката група има 4-5 дечица, които са с отказ и могат да бъдат осиновени, всички останали са без отказ Tired

Имат си много приказлива медицинска сестра (или "гуспожо сестра" както й викат малките Laughing), която за нула време успя да ни разкаже почти всичко за всички Wink С директорката се засякохме само за секунда, понеже имаше посещение от социалните и явно се беше спекла нещо (между другото, жената от социалните като ни видя, ни попита дали ние сме прословутите майки и много сърдечно ни пожела да действаме все така Crazy, явно ни познаваше от нейде - може би от някоя тв изява на звездата Роси Wink )
Дечицата са истински сладурчета - наобиколиха ни за части от секундата и започнаха да се катерят по нас, да ни бъркат в джобове и пазви и всяко се бореше да привлече повече внимание от другите Grinning Дадоха си и поръчки за подаръци за следващия път - ябълки, круши, ягоди, ластичета и шнолки за коса и кукли Laughing Възпитателката от горната група ни каза, че най-голяма била нуждата от конструктори и други възпитателно-обучителни игри, както и моливи, книжки за оцветяване, тетрадки... Възпитателката на по-малките, твърдеше, че това от което имат най-голяма нужда, са посещения на външни хора Tired Идвали да ги виждат само по Коледа и чат-пат по Великден и децата полудявали от еднообразието и липсата на нови физиономии Sad Явно ще трябва по-често да ходим навсякъде...

Иначе, нуждите са като на всички останали места - памперси (от най-големите), бельо, пантофки, моливи, пастели, пластелин и пр. неща за творене, спални комплекти, обувки, четки за зъби, гребени и четки за коса и т.н ... Знаем ги вече нещата...

И пак ме преследва онова чувство за вина като си тръгнахме, че ние можем да си тръгнем... Sad

# 911
  • София
Дуцка скитня такваз, ако знаех, че си в Сф, щях да та вода до у-щето Луи Брайл. Почина ли си? Simple Smile

# 912
  • sofia
Гери,страшни сте,браво  bouquet
ще набавяме каквото можем,знаете го   Hug

# 913
Ми Танче, а де... Имам и едина торба с дрехи, която ми се иска да замине за там newsm78

А я кажете този Дом номер 7 къде е?

# 914
Момичета,в момента мернах една тема за мамите художнички във форума,в Клюкарник е,рисува им се на момичетата  Simple Smile ,няма по добър момент от сега да ги помолим да направят транспаранти за Базара,ако още не сте поръчали,петък времето ще е  ОК и ще могат да са изработени не върху скъпия винил(машинно),а върху обикновен текстил и с по-обикновени боички, как мислите  newsm78

Браво на AnMary,Кика, 4arlin, Sunnily и Didka b за посещенията,Дуци -здрасти ,отново  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт