"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" тема 2

• 44 351
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 915
  • sofia
Момичета,в момента мернах една тема за мамите художнички във форума,в Клюкарник е,рисува им се на момичетата  Simple Smile ,няма по добър момент от сега да ги помолим да направят транспаранти за Базара,ако още не сте поръчали,петък времето ще е  ОК и ще могат да са изработени не върху скъпия винил(машинно),а върху обикновен текстил и с по-обикновени боички, как мислите  newsm78

Браво на AnMary,Кика, 4arlin, Sunnily и Didka b за посещенията,Дуци -здрасти ,отново  Sunglasses

помоли ги да направят 3 трансперанта Praynig

# 916
Аз имам и друга идея за мамите художнички, ама незнам дали ще я възприемете и вие и те.

Та идеята е да се изрисуват стените на стаите с герои от приказки, на децата в домовете, ако имат нужда от боядисване, защото мисля четох или го даваха по ТВ, че и с това сте помагали.

# 917
Гери много точно  и подробно е описала всичко. Занесохме каквото бяхме събрали и всички останаха много доволни.
Особено малките сладурковци,като ни наобиколиха Cry сърцето ми се сви...По-големите точно имаха занимание по рисуване, та рисувахме дружно зайчета, слончета, балончета...Както Кика каза ще имат нужда от неща за рисуване основно моливи ,тетрадки, книжки за оцветяване.
 За съжаление и аз на тръгване това си помислих, че ние можем да си тръгнем а те.... Sad CryВинаги с това чувство си тръгвам и искам да направим нещо, за да го променим, но незнам какво да е то Close

Роси, взех от банката разпечатките, 3 са, ще ти звънна малко по-късно да докладвам Hug

# 918
Вече не знам в коя тема да пиша  Embarassed
Имам 5 чифта обувки от сина ми, все различен размер. Да отида до София Ленд ми е неудобно и обувките си стоят така  Sad

В събота (15-ти) сутринта мисля да отида до Южния парк на базара. Мога ли да оставя торбичката на някой?
Знам, че мероприятието е друго, но идея си нямам по какъв друг начин да ви ги дам тези обувчици. Грехота е само да стоят в кутиите  Sad

# 919
  • sofia
Вече не знам в коя тема да пиша  Embarassed
Имам 5 чифта обувки от сина ми, все различен размер. Да отида до София Ленд ми е неудобно и обувките си стоят така  Sad

В събота (15-ти) сутринта мисля да отида до Южния парк на базара. Мога ли да оставя торбичката на някой?
Знам, че мероприятието е друго, но идея си нямам по какъв друг начин да ви ги дам тези обувчици. Грехота е само да стоят в кутиите  Sad

мисля,че така е ок Hug

# 920
Как ти остава време за форум  Laughing Hug
Ок, живи и здрави, събота ще ги нося с мен обувките.

# 921
На мен това посещение на дом №7 (точно до стадион Славия) ми беше бойното кръщение и чуствата които бушуват наистина са неописуеми, но се старая да мисля така - положението е такова каквото е, важното е че ние го променяме и с най-малкия жест към по-добро и това ме кара отново да се чуствам щастлива. Дечицата са милички пък и макар доста мургавички - аз вече си имам един фен който ми обеща да ме учи на кючеци  Mr. Green и ми поръча круши, едно друго малко по срамежливо пък момиченце се оживи като го похвалих колко хубаво рисува, трета госпожица, с която Кика повече говори пък беше наистина много красиво момиченце - едно такова като рисувано и ................пак ще ходим  Hug

# 922
  • sofia
Как ти остава време за форум  Laughing Hug
Ок, живи и здрави, събота ще ги нося с мен обувките.

ами,въпрос на организация и лишения са особено последните месеци...
а и другите форуми рядко влизам,основно нашия е важен за мен,трябва да работим тука ей Wink

# 923
Здравейте мами!
Форума е станал огромен, аз отдавна не съм влизала... Shocked, едвам намерих темата. Но сега всичко е наред и искам да ви питам: имам дрешки (предимно есенно-зимни + по-малко на брой летни), обувки и ботушки и малко играчки за 3-4 годишна възраст. Имате ли нужда от такива неща и кога и къде мога да донеса чувала?
Вичко е от дъщеря ми, всичко е здраво, а има и неща, които дори не са носени...
Поздрави на всички!  bouquet
Винаги има нужда Hug
Просто в момента сме задръстени заради базара.Можеш ли да задържиш до Великден Praynig

Няма абсолютно никакъв проблем! Нещата са подготвени и опаковани и само чакат!
Ще следя тук и когато може - тогава! Grinning

# 924
Цитат
Здравейте мами!
Форума е станал огромен, аз отдавна не съм влизала... Shocked, едвам намерих темата. Но сега всичко е наред и искам да ви питам: имам дрешки (предимно есенно-зимни + по-малко на брой летни), обувки и ботушки и малко играчки за 3-4 годишна възраст. Имате ли нужда от такива неща и кога и къде мога да донеса чувала?
Вичко е от дъщеря ми, всичко е здраво, а има и неща, които дори не са носени...
Поздрави на всички!  bouquet
Винаги има нужда Hug
Просто в момента сме задръстени заради базара.Можеш ли да задържиш до Великден Praynig

Няма абсолютно никакъв проблем! Нещата са подготвени и опаковани и само чакат!
Ще следя тук и когато може - тогава! Grinning

Аз поемам ангажимент да взема нещата от теб и от Hot Peppery Eli за утре.Отговорих ти на ЛС.Видях в сайта ти кученцата...страхотни са!Обожавам животни и много искам да си имаме животинка в къщи, но на тоз етап първо трябва да пораснат нашите Laughing

# 925
Благодаря, мила!
За утре всичко е наред - и аз ти пуснах ЛБ Wink
Много се радвам, че си видяла нашия сайт и ти е харесал Grinning....очаквам с нетърпение да се запознаем и лично!  bouquet

# 926
  • sofia
Момичета Hug
от идната седмица се променя положението с  гаража ми и функцията му на склад Sad
Ще сменям колата , а новата е доста по-голяма,което ще рече по-малко свободно място.

Малка част от нещата ще мога да оставя.Затова моля някой да ми даде идея къде мога да прехвърля 10 чувала със най-различни неща.Възможно обаче с бърз достъп да съответното място Praynig

# 927
Момичета Hug
от идната седмица се променя положението с  гаража ми и функцията му на склад Sad
Ще сменям колата , а новата е доста по-голяма,което ще рече по-малко свободно място.

Малка част от нещата ще мога да оставя.Затова моля някой да ми даде идея къде мога да прехвърля 10 чувала със най-различни неща.Възможно обаче с бърз достъп да съответното място Praynig
Роси честита кола, при мен има място за 10 чувала- ама знам че сега ще кажеш че досъпа е труден Sad,поне временно ако искаш - няма проблеми............

# 928
Докарай ги у нас !

# 929
Ааа, Роси и аз чакам някой да изнесе багажа от нас, че преди това да стане не можем да си сменим дограмата! Praynig Даже и тази вечер ме питаха...ама аз си мълча като комунист от 1923! Sick
Вече се чудя кога ли ще ме изгонят от вкъщи...за специални заслуги!? Rolling Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт