Прага

• 98 397
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Вижте и цените до Нюрнберг. Съпругът ми планира така да се връща към Прага през лятото.

# 376
  • София
На отиване със самолет може София - Милано - Прага. Но на връщане нямаше удобни полети. Имаше опция и през Брюксел мисля.

# 377
Здравейте,предстои ми пътуване със семейството на 8..04 до Прага.Летим от София през Милано.Прегледах сайта на летището,където видях ,че билети за градския транспорт мога да закупя от специален офис на терминал 1.Тъй като ние кацаме на другия терминал-2 и ще притежавам само банкноти,а автоматите работят единствено с монети,далече ли е разстоянието между двата терминала за придвижване пеша?Моля някой,който е пътувал скоро за повече подробности.
Предварително благодаря!

# 378
  • Пловдив
Ще споделиш ли колко ти струва полета?

# 379
mystic woman, нашият полет октомври месец излезе 240лв за трима. Като на връщане една вечер спахме в Бергамо.
дунапренка, не помня на кой терминал кацнахме, но си имаше будка за продаване на билети. Намираше се вляво след като се излезе от зоната за получаване на багаж. Помня, че всички полети за Европа се управляват от един терминал, така че предполагам ще сте на същият, на който и ние кацнахме...Аконяма промяна, разбира се!  Peace

# 380
  • Пловдив
mystic woman, нашият полет октомври месец излезе 240лв за трима. Като на връщане една вечер спахме в Бергамо.
дунапренка, не помня на кой терминал кацнахме, но си имаше будка за продаване на билети. Намираше се вляво след като се излезе от зоната за получаване на багаж. Помня, че всички полети за Европа се управляват от един терминал, така че предполагам ще сте на същият, на който и ние кацнахме...Аконяма промяна, разбира се!  Peace
това в едната посока,нали?

# 381
Платих 540лв. за четири човека.8.04 София-Бергамо,Бергамо-Прага и обратен полет на 11.04Прага-Бергамо,,полет на 12.04 Бергамо-София.Дори и с разходите(нощувка и вечеря),пак ми излиза по-евтино от билетите на България Еър.Билетите са купени през януари и няма включен платен багаж.

# 382
Тия цени на коя компания  newsm78 newsm78

# 383
Здравейте!
Търся оферта за Прага за периода 28.04.-02.05.17г.със самолет.Почти не откривам такива Cry
Моля,ако някой попадне на такава,да сподели!Благодаря в аванс!

# 384
  • София

Нещо ми се върти, че страните от Шенген бяха на един терминал, а останалите на друг, но не съм напълно сигурна.  newsm78
Здравейте!
Търся оферта за Прага за периода 28.04.-02.05.17г.със самолет.Почти не откривам такива Cry
Моля,ако някой попадне на такава,да сподели!Благодаря в аванс!

На тур агенция или за самостоятелно пътуване?

# 385
sea.sea, права си! За Шенген бяха. Simple Smile Но въпреки това, дунапренка не трябва да се притеснява. На нейния терминал има откъде да се закупят билети за градския транспорт.
mystic woman, двупосочен билет с малък салонен багаж.  Peace Цените са с използването на Wizz Discount Club.

mamaSunshine, с Уиз Еър, но е с прекачване и малък салонен багаж. На вас едва ли ще ви е удобно.  Peace Иначе извън сезона могат да се намерят доста евтини билети, както беше и в нашия случай.

# 386
Аз и децата (на 4 и под 2) ще летим в края на този месец. 700 лева ни излезнаха двупосочните билети, но с чекиран багаж.

# 387
sea.sea, права си! За Шенген бяха. Simple Smile Но въпреки това, дунапренка не трябва да се притеснява. На нейния терминал има откъде да се закупят билети за градския транспорт.
mystic woman, двупосочен билет с малък салонен багаж.  Peace Цените са с използването на Wizz Discount Club.

mamaSunshine, с Уиз Еър, но е с прекачване и малък салонен багаж. На вас едва ли ще ви е удобно.  Peace Иначе извън сезона могат да се намерят доста евтини билети, както беше и в нашия случай.

Да, хич не ми е удобно с прекачване, но просто за информация - иначе не ми пречи това че е с малък салонен багаж, за Виена обикновено съм само с ръчен, а фотографската ми раница минава за дамска чанта  Joy Joy
Т.е успявам .. хем за 5-6 дни - да се вместя в малко багаж...

Мерси  bouquet

# 388
sea.sea ,предпочитам с туристическа агенция. Hug

# 389
  • There I was on a July morning
Ксанти, виж в Руал травел, имат индивидуални пакети.

Общи условия

Активация на акаунт