Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли задължителни ваксини в България?
Какви са практиките за преместване на мебели от България до Германия?
Какви са обичайните практики за транспортиране на деца от родителите в Германия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли задължителни ваксини в България?
-
Какви са практиките за преместване на мебели от България до Германия?
-
Какви са обичайните практики за транспортиране на деца от родителите в Германия?
-
Какви са обичаите за празнуване на Коледа в Германия?
-
Какви са обичаите за подготовка на Adventkalender в Германия?
), но не пре4и да пробвам поне за останалата фамилия.
Милите деца... И аз на моето слагам понякога палачинки/мъфини. Вкъщи обаче всички храни/напитки (без алкохол) са разрешени и за хлапето. Има си и собствен шоколад (90%-ов 
Та въпросът ми е как стоят нещата с работещите мами с малки деца. Тук в БГ има баба, която я гледа като се разболее и се налага да отсъства от градина, а в Германия как гледат на отсъствието от работа поради разболяване на дете? Полага ли ми се болничен, като да речем няма да съм на някаква висококвалифицирана работа, но все пак ще съм с договор? Другото нещо, което мии се върти в главата е че по чужбина децата ги пускали болни-сополиви и кашлящи в градините, това така ли е?
ужасът на всяка майка...