Отговори
# 45
Госпожата Hug на колко години е Берен, изглежда миловидна като момиченце?!

Наде,  Hug Берен е на 30 години, но изглежда като ученичка ! Прелестна е - дори и без грим, с естествената си красота, има невероятно излъчване !  Heart Eyes

# 46
Скрит текст:
Госпожата Hug на колко години е Берен, изглежда миловидна като момиченце?!

Наде,  Hug Берен е на 30 години, но изглежда като ученичка ! Прелестна е - дори и без грим, с естествената си красота, има невероятно излъчване !  Heart Eyes

Скрит текст:
Shocked
Изглежда много по-малка.

# 47
Бекстейдж от СП !  Peace

Феновете нямат търпение !  Heart Eyes

# 48
# 49

Защо да се чувстваш, че нещо не си в ред  newsm78 Laughing всеки по различен начин приема това, което гледа ... ето, ти в сцената от бала не виждаш нищо особено в поведението на Шура, а аз не съм на това мнение , тя го провокира с държанието си да отиде при тях и да каже на Петро тези думи, които са самата истина.А унизителното е, че Шура с цяло гърло ги каза тези неща на Сеит и го унижи пред всички. Не случайно, той каза следните думи : Ако сте свършилИ с отровата си, аз се оттеглям. Не се обърна този път само към Петро, когото нарече чакал и змия / между другото много подходящо сравнение  Mr. Green/ а и към двамата. А в сцената с розите на боклука, си мисля, че Сеит щеше да и каже, какво възнамерява да правят двамата след завръщането му, но като видя изхвърлените рози на боклука, реши, че няма смисъл, че тя го е изхвърлила и него от живота си ... и все пак, отново имаше намерение да си я прегърне отново, заради нея отиде на бала. Въобще не се чувствам не в ред, защото аз така усещам сериала  Laughing Кой както ще, така да си го усеща, на мен въобще не ми пречи. Аз само споделям моите чувства. Не намирам поведението на Шура в последните серии за достойно, а за глупаво, какво да направя ? Смятам, че тя сама се докара до това положение, нека сега се моли да го забрави ... прекалено много пъти в тази серия заяви, че Сеит вече не и е по-различен от Джелил, много и се искаше да е така, но ... сега ще страда, да, но те хората от акъла си патят ...  А колкото до сериала, ще си го гледам с удоволствие до край, изобщо не ме е изгубил като зрител, на мен много ми харесва  Peace
Наде  Heart Eyes Hug wavey

Фенче  Hug, не че искам да спорим, но да си кажа  Hug Става дума за подчертаната част. Ами той Сеит защо само мисли, защо не си отвори устата да каже нещо? Защо не се опита да поговорят, защо не потърси причината за ситуацията? Най-лесно е да се врътнеш обиден, оправдан си...  Tired  Шура с какво беше виновна за букета? Защото тя за мен не е виновна, тя беше също наранена, обидена, огорчена... Петро свърши цялата простотия, тя не знаеше каква е истинската бележка, както не знае и истинското лице на Петро. Да, прекалено му се доверява, но нито тя, нито Сеит все още ИМАТ някаква дори бегла идея колко е долен Петро...
Не мисля, че Шура трябваше да продължава да гласува доверие на Сеит във всичко и бъде все същото покорно дете.... Ситуацията я промени, отношението на Сеит също я промени. Което пък ме навежда на мисълта, че нищо сама не си е направила - просто реакциите й са отражение на всичките случки и начина й на живот в Истанбул  Peace

# 50
  • София
Благодаря за темата!   bouquet  Hug

# 51
Привет, момичета!  Hug
благодаря на всички ви за споделеното, за снимките, за всичко!   bouquet
Госпожата  Heart Eyes страхотен пост! Подкрепям напълно! newsm10   love001
Хел  Heart Eyes ние не спорим, просто всеки си споделя какво усеща, гледайки този сериал. Да, Шура не беше виновна за букета, ама и Сеит нямаше от къде да знае, защо тя го е изхвърлила на боклука, нали ?
Защо оправдавате за всичко само Шура ? Според някои от вас, Шура няма никаква вина за случилото се помежду им, само Сеит виновен ... е, не съм съгласна и това си е  Laughing Сеит бил горделив и инат, слабопаметен и какво ли още не, а Шура ? Тя никак не е инатлива и слабопаметна, нали? Както казах, за мен и двамата имат вина, кой повече, кой по-малко ... но това вече няма значение, всичко свърши. Надявам се! Не ми се иска Сеит да нарани сладката и невинна Мурка, дано и тяхната история не е като по книгата Praynig

# 52
 wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Табакерката, подарък от Шура, спаси живота на Сеит. Какъв по-ясен знак за мястото й в живота му?

Да видим, дали ще има аналогична ситуация за Шура.

# 53
... но това вече няма значение, всичко свърши. Надявам се! Не ми се иска Сеит да нарани сладката и невинна Мурка, дано и тяхната история не е като по книгата Praynig

newsm17 newsm17 newsm17

# 54
Ситуацията я промени, отношението на Сеит също я промени. Което пък ме навежда на мисълта, че нищо сама не си е направила - просто реакциите й са отражение на всичките случки и начина й на живот в Истанбул  Peace

+1  bouquet

Фенче Heart Eyes Hug, не казваме, че Ш няма вина, а само че всичко започва от С и неговото отношение към нея Peace

wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Табакерката, подарък от Шура, спаси живота на Сеит. Какъв по-ясен знак за мястото й в живота му?

Да видим, дали ще има аналогична ситуация за Шура.

Hug Ей, това и аз си го помислих Peace

... но това вече няма значение, всичко свърши. Надявам се! Не ми се иска Сеит да нарани сладката и невинна Мурка, дано и тяхната история не е като по книгата Praynig

newsm17 newsm17 newsm17

А дано, ама надали.... Peace

Госпожата Heart Eyes Hug, с половината пост и аз съм съгласна newsm51 Направо се разчуствах, честно...

# 55
Относно снимките, бил е на откриването на Акбанк джаз фестивал.

Скрит текст:
✰ •No gossip at jazz time • ✰
The famous actor, the evening was at the opening of the Akbank Jazz Festival.
Kıvanç Tatlıtuğ, on the question with the news, about the "insurance company ad nauseam" and "very friendly with Yolanthe Cabau " said: "I don't want to talk about here. Receive nothing in front of such a beautiful night".
https://www.youtube.com/watch?list=UUQmB_tUUF_QfFQwRMRL7gQw& … =9qJA8idnMPM#t=36

По повод излезналите му снимки с Башак, били са забелязани на излизане от кафене "Big Chefs"{Cafe&Brasserie} в Етилер.
Скрит текст:
,,,δεν πρόκειται να το "μεταφράσω"..αρνούμαι...
απλά και εν ολίγοις ο Kıvanç Tatlıtuğ εθεάθη με την αγαπημένη του Başak Dizer καθώς έφευγαν από το "Big Chefs"{Cafe&Brasserie}, στο Beşiktaş,Etiler...ολοι πρόσεξαν το χάλι του οπως λεει...χωρίς το μουσι και με μουστάκι..σκυθρωπός και πεσμένος..κι έφυγε και με ταχύτητα..ξαφνιάζοντας τους γύρω του..χωρίς ζωνες αασφαλείας..(τώρα αν βιαζόταν να ξεφύγει και την εβαζε παρακατω..δεν ξερουμε)...και φυσικά δεν αναφέρουν πουθενά και τι ερωτήσεις του εκαναν...δεν θα το πω εγω αν εχει δίκιο ή αδικο.. οι ερωτήσεις στο άλλο ποστ..

Не знам докъде, ще ни отведе Едже в историята на Шура и Сеит но дано не продължи да ни я представя като жертва, и мъченица, защото не смятам, че само тя е. Stop И двамата станаха жертви на обстоятелствата, гордостта, и глупостта си.
Така както за една връзка са нужни двама, така и за раздялата са отговорни същите лица.
И аз се надявам на същото Фенче, да позаобиколят сюжета на книгата, и да не нарани Мюрвет.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 21:42 от Neidjal

# 56
# 57
Наде  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521 за Сеит и Шура.
Сега гледам ЗП ... Бихтер е в стихията си  Joy Joy Joy Joy когато е нервна и ядосана е направо невъзможна и противна  ooooh! не можеш да се отнасяш така с хората, независимо какви са, прислуга или не ...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 22:58 от queen_fenka

# 58
# 59
Добро утро!  Hug
Скрит текст:
Хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт