Отговори
# 525
# 526
Екипът на КСШ.   Wink

# 527
# 528
# 529

Пред каква дилема е само, Mr. Green да ги обуе ли или не!? Whistling

# 530
Добра вечер, дружки !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Айрка,  Heart Eyes Hug Heart Eyesблагодаря ти, че ме мислиш, мила !  newsm51

Скрит текст:
Аз съм тук, но само ви чета ! Не мога да пиша, за съжаление, защото дясната ми ръка направо блокира. Развила съм тендовагинит и плексит и в момента от претоварване, са много възпалени нервите и болката е ... Sick Изобщо не бива да пиша, а имам да довършвам сценарий за коледен концерт на училището и не е за разправяне как точно се справям. Добре, че ми помагат.  Та затова така “мълча“ и само чета .Дано по- скоро ми мине, въпреки че докторите казват, че вече изобщо не бива да я натоварвам толкова, трябва да си взема и някаква ергономична подложка за ръката .Както и да е, аз вярвам, че ще се оправя бързо !  Praynig

Благодаря от все сърце на всички, че се грижите темата да е все така уютна, цветна и пълна със снимки и инфо за нашите любимци !  newsm51  love001 newsm51

Скрит текст:
Kıvanç Tatlıtuğ has made his decision *• ✰

His Fans will be upset ...
Bad news for fans of the famous actor ...
Kıvanç Tatlıtuğ experiencing a great disappointment from 'Kurt Seyit ve Şura' series, won't take part in any project for a time.
The series early finale makes Kıvanç Tatıltuğ deciding to rest just like his former costar Beren Saat. Starting 'Kurt Seyit ve Şura' with great hope that could not find.. after making the 3 final episodes of the series, Tatlıtuğ plans to take a long break and be away from the screen for a long time.
Though his successful acting appreciated but been criticized for failing to get the rating they want, Tatlıtuğ needs a time to rest his face .
Numerous offers YES
Although only a short time to make the series finale our famous actor, continuing to receive numerous offers, is currently
not interested in any new scenario.
No screen until the end of 2015
Away from the screen Tatlıtuğ, who will not appear in any project until the end of 2015, learned to give weight at time within the cinema films and acting training.
In the past year, Beren Saat with 'Intikam' failed to catch on the success of the series 'Aşkı Memnu' & 'Fatmagül’ün Suçu Ne'.
Then the famous actress had decided to make the series finale early and rest her face.

http://gecce.com/…/f…/kivanc-tatlitugdan-beren-saat-taktigi…
http://magazin.bugun.com.tr/kivanc-tatlitug-kayipla…/1333055 http://www.haberkita.com/…/kivanc-kararini-verdi-h235759.ht…
http://www.tvaktuel.com/kivanc-tatlitug-kayiplara-karisti/

До скоро, надявам се !  newsm51  love001 newsm51

Скрит текст:
Пазя я още...

Пазя я още. Топлината в сърцето.
Усмивката също я пазя. Напук.
Имам си няколко птици в небето –
неотлетели на юг.
Имам и белег от рана в душата –
да помня, че съм обичала.
Аз съм си същата. Стихче на вятъра.
Необяснимо момиче.
Имам палто и ботушки за сняг.
Друго какво ми е нужно?
Трябва ми просто някакъв бряг,
за да знам, че не съм чужда...
Пазя си спомени. Летните. Слънчеви.
Много горещи. Във чая.
С две бучки захар. И със чадърче.
Другото го мечтая...
Пазя си всичко. Имам за зимата.
Да ми е топло и тихо.
Много е просто. Нежност да има.
И споделено усмихване.

Мира Дойчинова - irini

# 531
Госпожата,  Heart Eyes жалко, че причината да липсваш е здравословна.  ooooh! Sad Пожелавам ти бързо възстановяване и по-честичко да си с нас.  Praynig Hug Целувки. Heart Eyes Heart Eyes

# 532
Госпожата Heart Eyes spoko, как няма да те мисля, като знам, че няма да оставиш без причина любимата тема! Съжалявам, че причината е здравословна Sad
Бързо и качествено оздравяване!
Скрит текст:
виждам във фейса имаш приятел, който е дистрибутор на Алоето от ФЛП, консултирай се с него!

намерих един колаж специално за теб!

# 533
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Госпожата, добре си се подредила! Знам какво е, при нас това е професионално заболяване и заради него почти зарязах професията, след като две години ходих по лекари, физиотерапии, пих какво ли не и мазах какво ли не...Дано имаш късмет да си намериш лек. Пожелавам ти го от сърце.
Но можеш да клюцкаш с лявата ръчичка по едно "мъц" или по някое емотиконче, тъй, за заедност. Joy Joy И ние да знаем че си с нас и мърдаш, и ти да знаеш, че сме с теб...

Hug

# 534
Госпожата дано Praynig се оправиш и да бъдеш с нас по време на сериите, че то не остана от сериала. Cry

# 535
  • София
Госпожата  Hug  Heart Eyes  скорошно оздравяване!  Praynig

Kurt Seyit'i şok edecek haber ne?
Alya'nın planı ne?

# 536
Госпожата оздравявай   bouquet  bouquet

# 537
Хай, мили дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!   bouquet
Госпожата  Heart Eyes дано по-скоро се оправиш! Ама дето вика Светлето, с лявата ръчичка поне едно Хай казвай, да не се чудим какво става с теб   love001
Момичета, готови ли сте ? Аз лично нямам търпение да стане 22.00 ...

# 538
# 539

Но можеш да клюцкаш с лявата ръчичка по едно "мъц" или по някое емотиконче, тъй, за заедност. Joy Joy И ние да знаем че си с нас и мърдаш, и ти да знаеш, че сме с теб...

Hug

Ох, Светле,  Heart Eyes знаеш ти как да ми бръкнеш в душичката ! Едната Заедност / прекрасна дума, толкова много казва !  Heart Eyes/, е важна, тя ни държи, тя ни крепи....Да знаеш, че можеш всичко да споделиш, да намериш разбиране, съпричастност.....заедност !
Обичам ви, момичета ! Много ви обичам и ви благодаря за пожеланията ! Вечер ми шинират ръката, че да е обездвижена, ама заради вас ще я шинират пак ! / да ми е живо и здраво либето, поел е цялото домакинство, добре, че си е тук, иначе изобщо не знам какво щях да правя ! /

newsm51  love001 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт