Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 31 824
  • 809
  •   1
Отговори
# 135
Добро ден момичета и честит първи сняг Heart Eyes! Като видях как е натрупало ми стана едно такова празнично и топло на душата Grinning. Само дано не се наложи да излизам в днешния ден, че обичам зимата само от вкъщи cold cold Mr. Green
Welinity, Po3u Благодаря ви Hug
Маце Ай честита съботна лентичка Sunglasses Grinning

# 136
  • София
Добър ден!

amy_lee  Joy мерси мерси Simple Smile мале какви неща си створила уникални са!

welinity не пия всеки ден, като ми е отпаднало само, иначе го карам на фрешове, пия от тези разтворимите таблетки по 1

За съвпаденията и аз имам хаха, купихме апартамент на улица номер 4, етаж 4 апартамент 4, термина ми е 04.04  hahaha и спечелих 4 лева от националната лотария

Оф аз ненавиждам този сняг, тази седмица трябва да се местим в нашия апартамент, нямаме нищо там все още, утре пристига спалнята, тази седмица ще монтират и кухнята, да живее Икеа от там ще е дивана и секцията сега в момента се почиства апартамента, направо не ми се мисли как ще се местим в този сняг и дали ще имаме всичко необходимо да заживеем там следващата седмица

# 137
Какъв сняг, бе?!  Shocked Аз на моя синковец дори якето не съм му извадила още ...  hahaha
При нас е като във Варна - много вятър и дъжд. По стените на кухнята вече си имаме вадички /нищо, че дори не сме приключили с ремонта/  ooooh!
Ейми, браво, страхотни неща си сътворила!  Hug

# 138
Момичета вие започнахте ли да мислите за имена?

Измислили сме - за момиче Даяна, за момче Диян
Баткото Христо е като татко си, а второто ще е с 'Д' като баба си Диана... а другата баба - свекървата е Яна... Та, Даяна е идеално.... и на двете...
ДиАн аз лично харесвам повече, но искам да има нещо и на свекървата, че тя много ми помогна с баткото, 1 година го гледа да почна аз работа...и ми се ще..но най-много искам да е Даяна понеже така дядо ми Алекси, на когото аз съм кръстена - с А като него, аз съм Анета - той мн.е искал майка ми да е Даяна..имало някаква песен на времето, която той обожавал, нокомунистите не давали да се кръщава както ти скимне, та не дали..и тя е Диана... той се спомина в много тежка болест, рак пак... но ми се ще и да бъде изпълнено неговото желание все пак да има Даяна... много нежно звучи...моята малка Лейди Ди...дано да е на път именно тя..
Но и Диян да е, няма да го върнем я, нямам търпение да си го гушна на живо каквото и да е  Hug

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 12:31 от primavista7

# 139
честит първи сняг,мамчета!догодина по това време всички да дърпаме шейни с малки разбойници в тях!много ми е романтично като погледна от прозореца на 10-тия етаж-една снежна приказка.ама навън не е много приятно,едвам изведох и аз кучето.то милото дъртичко,та даже и с якенце,пак се разтрепери на втората минута,едвам си свърши работата.а снега едим мокър и лепкав и пързаля...внимавах да не се метна,че пред нас налепили едни плочки(нали ни е много луксозен блока),да се утрепе човек.

# 140
Здравейте. Деня е ужасенн, мнооого студено.
Преди 2 часа се върнах от преглед. Много съм доволна от лекаря и от самия преглед. Имаме едни сигурни сини гащи  stork-boy  newsm44

# 141
  • Перник
Честит първи сняг!!!   cold cold cold
Честито за сините гащи,  Тифани! Много некадърни ли разсеяни ли, не знам и аз как да ги нарека в тая лаборатория, ужас! Важното е че всичко с бебо е наред!  Hug
Тиквичка, това за шейните догодина много ми хареса, не се бях замисляла.  Blush
Миринда, честити сини гащи и на теб! Simple Smile

# 142
Момичета, някоя от вас чувала ли е, че е противопоказно обезкосмяването с коло маска на интимните зони по време на бременност? Козметичката ми ме наплаши нещо, пробвах няколко пъти с бръснача, ама е ужасна работа  Sick

# 143
  • София
Момичета, някоя от вас чувала ли е, че е противопоказно обезкосмяването с коло маска на интимните зони по време на бременност? Козметичката ми ме наплаши нещо, пробвах няколко пъти с бръснача, ама е ужасна работа  Sick
С миналата бременност си ходих до последно и сега пак така смятам да правя.  Ходя от години и не ме боли много, не се напрягам и не мисля, че е проблем. Козметичката ми има доста такива клиенти  Peace

# 144
Честито за сините гащи на всички бъдещи свекърви  Crazy
Ние тъкмо се връщаме от посещение при моето свеки, което е страшно щастливо за розовите гащи, тя горката три момчета е родила и вече един внук има, та таи надежди да има късмет и панделки да връзва някой ден. Моят баща пък каза, че той бил сигурен, че ще е момиче, то в нашия род само момичета пък- имам сестра, 4 братовчедки и една племенница  Joy
За кола маската специално нищо не съм чувала, но бях чела преди време, че пълното обезкосмяване на интимните зони не е препоръчително по принцип, защото окосмяването действало като защита против инфекции, та по време на бременност още повече, но и аз си ходя редовно, че нещо не ми е комфортно...

# 145
  • София
Честити сини гащи и тук, Миринда! =)
Ех,че хубави новини!

Да ви се похваля, аз днес ходих да вършея по магазините, да си оправя настроението в това хубаво време. В ХнМ учудващо си харесах някои неща, взех си 2 пуловерчета, един сутиен за бременни и 3 клина за бременни. Не намирам много разлика от обикновените, ама както и да е.
И, големият удар, за който дори не подозирах - бебешките дрехи са просто фантастични!!!
И не издържах, взех един комплект боди, клинче и шапчица за до 2 месечно и комплект бодита (6) за до 4-5м.
Толкова са сладкиииииииииииииииии!!!

Накрая се успокоих с една фризура =)

За кола маската съм чувала различни мнения, ама то е като с боите. Едни казват може, други не може. Така че... май в крайна сметка остава личната преценка. Ако не ви боли и не ви причинява неразположение, не мисля, че има нещо лошо.

# 146
  • Бургас
За кола маската съм чувала че може да предизвика контракции. Колко е вярно,обаче нямам наблюдения

# 147
Относно кола маската, аз от години се правя в домашни условия със студена кола. Единствено ако нямам време или изникне нещо непредвидено посещавам козметичката. Бях видяла 2 чертички и се беше наложило да ходя при нея поради изненадваща командировка и си говорихме, че не си представям как ще се правя сама ако съм бременна с големия корем, а тя ми разказва как имала клиентки, който до последно я посещавали и как няма проблем и аз да ходя когато се наложи.
megimagi, много си права за пълното обезкосмяване, но когато сме свикнали, мисля че, няма как да се откажем от удоволствието да се чисти и гладки.

Относно съвпаденията....аз определено съм си суеверна и си вярвам в някой неща. Ние от година правихме опити, но без успех. През юли започнахме ремонт в спалнята, защото мебелите ни там бяха стари, не си ги бяхме купували ние и много исках да изхвърля всичко от стаята. Е нещата се получиха по време на ремонта на дивана в хола, който ние сме си купили и когато всички стари мебели бяха вън от апартамента.

# 148
много мъжки мами се събрахте нещо Grinningаз нали още не съм наясно какъв пол са наемателите на коремчето ми,ще се надявам поне на една мома.ако е така,ще имам голям избор за зетьове.ама съм на преглед чак на 30-ти и вече не изтрайвам.вие всички почти знаете пола на бебчетата,само мойте инати не се показват #2gunfireако и тоя път ми извъртят накой номер калпазаните,ще им дърпам ушите hahahaа времето е само като за чашка вино!така ми се иска,ама....не може!

# 149
  • Под кленовите дървета
Не се ядосвай де, аз чак края на ноември ще знам пола, на втория ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт