Коремчето личи ми вече,а АПРИЛчето все още е далече!

• 32 226
  • 809
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро, дами! Пожелавам ви спорна седмица   bouquet

# 481
Добро утро и от нас "3 in 1"  Joy времето се очертава добро,дано превъзмогна мързела и реша да излеза от нас,иначе положението ще си е както винаги  newsm79 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002 newsm71 Sleeping Щастлива нова седмица на всички!  Hug

# 482
Добро утро и от мен   bouquet    

За усещането на бебето и аз не го усещам постоянно, особено когато съм в движение. Нанесохме се в нова къща и беше голямо местене и голяма лудница и по едно време се замислих, че не съм усещала бебето много време, цял ден, но мисля, че е нормално да ги усещаме все още най-вече когато сме отпуснати.  Ето го сега рита  Hug  Hug Hug  Усмихна ми се деня Simple Smile

Най-накрая се нанесохме в мечтаната къща, голяма и много хубава и съм много, много щастлива   bouquet  

Не се включвам по темите за пазар, защото при нас всичко е по-различно, пък и смятам да ползвам всичко от баткото, освен някоя и друга нова дрешка и ново креватче, че нашето е на Бг.

Хубава седмица на всички   bouquet

# 483
  • София
Добро утро и от мен (ден вече..), момичета!

Карина, страшно ме разсмя, аххаха, направо се смях с глас на тези емотикони Simple Smile
Аз днес (и следващите няколко дни) съм Home office, че с тая хрема не ми се припарва в офиса.
Та силно се надявам да нямам много работа и да свърша нещо домашно, вместо да преплитам кълки на дивана.

Цвети - аз мисля да направя една поръчка от asda през ggbg, ще проверя как стои въпросът с телефона. Ако и ти имаш прогрес - кажи.
Решила съм да си поръчам някои неща от там и от pumpkin-a.

Carry, честито за къщата! Много хубави моменти в нея ви желая =)

# 484
Успокоихте ме относно движенията. Явно не се замислям много през деня и вечер се почва едно" ама усетих ли го днес, ами вчера"  ooooh! . Ще гледам да не се натоварвам с черни мисли доколкото мога.
Цвети Като казваш за силната музика се сетих нещо. В отчетната на дъщеря ми имаше две бъдещи мамчета, които не ги бяха пуснали в киното (тогава бяха 7-8месец), точно заради силното озвучаване. Таа сигурно има връзка с бебетата. Трябва да потърся инфо Thinking

За пазаруването и аз няма много да се включвам. От една страна е хубаво, че си имаме всичко от каката, но от друга ще ми липсва купуването на малки сладурски дрешки Heart Eyes. Аз съм от хората дето не обичат да обикалят по магазините и с часове да пробват разни неща, но за детето мога по цял ден това да правя Mr. Green.

# 485
Здравейте, мили коремчета! Аз за съжаление не мога да ви изчета.... Както обикновенно по цял ден сме на вън с малката и нямам никакво време. Много ви се радвам като пишете, че вече усещате бебчовците. Аз нямам това щастие все още   Sad Но не се и притеснявам, защото и предния път много късно го усетих. Пък и доки каза, че  съм с много дебели коремни стени и ще е по-късно... Вълнувам се страшно много и вече искам да знам какво ще е беб. Силно искам пак момиченце.
Относно пазаруването, купила съм само шишета и помпа за кърма за всеки слупай, че предния път си мислих, че няма да ми трябват, но.... Малката не засука още от родилния дом та до 8-мия месец се цедях само и така се кърмихме (дано сега не е така, защото е истинско мъчение, а аз искам да си кърмя). И друго няма да купувам за сега. Има много време, а и имам много неща от малката.
Пожелавам ви една прекрасна и усмихната,изпълнена с много емоции седмица  Heart Eyes

# 486
Рози,не съм чела за пазаруването,понеже сестра ми е в Англия и направо написах нейните данни,за да не се занимавам,а и тя ще отиде да ми ги купува май директно от магазина,че имат в техния град.
Аз вече разпечатах списъка и ще си отбелязвам по него.Я кажете какви шишета ще купувате.Аз съм се спряла на NUK стъклени,че четох някъде,че тези на авен протичали.Сигурно вече идват от Китай?И хавлийки гледах,но в БГ са много скъпи.Харесвам си все някакви по 50 лв,а в УК има за по 10 паунда.

# 487
За пазаруването и аз няма много да се включвам. От една страна е хубаво, че си имаме всичко от каката, но от друга ще ми липсва купуването на малки сладурски дрешки Heart Eyes. Аз съм от хората дето не обичат да обикалят по магазините и с часове да пробват разни неща, но за детето мога по цял ден това да правя Mr. Green.
Абсолютно! Аз всъщност и за баткото не съм купувала много нови бебешки дрешки, понеже ме засипаха приятелки. Сега пък за баткото пазарувам с кеф като знам, че ще се ползват от още едно човече. Уж влизам в магазина да търся нещо за него, пък веднага се лепвам за бебешките неща ...  hahaha За бебето май ще ми трябват само хавлийки и комплект за изписване.  Whistling
Ейми, честит рожден ден на патерици! Много здраве, любов и незабравими моменти с обичаните хора!   bouquet
Кари, честит нов дом! Много щастие да усетите там!   bouquet

Цвети, аз имах шишета Томи Типи с баткото. Не, че съм ги ползвала много, де, ама не са протичали ...  Rolling Eyes
За усещането на бебето - и аз го усещам само като съм легнала вечер или ако съм седнала приведена напред. Обаче не съм се замисляла дали го усещам всеки ден ...  newsm78

Някой си беше писал имейла някъде назад, но не ми се връща да го търся ... Моля да ми го прати пак на ЛС!  Peace

# 488
Рози,не съм чела за пазаруването,понеже сестра ми е в Англия и направо написах нейните данни,за да не се занимавам,а и тя ще отиде да ми ги купува май директно от магазина,че имат в техния град.
Аз вече разпечатах списъка и ще си отбелязвам по него.Я кажете какви шишета ще купувате.Аз съм се спряла на NUK стъклени,че четох някъде,че тези на авен протичали.Сигурно вече идват от Китай?И хавлийки гледах,но в БГ са много скъпи.Харесвам си все някакви по 50 лв,а в УК има за по 10 паунда.

Погледнах го този сайт - имам приятелка там и, ако реша да пазарувам ще я "ползвам" нея Simple Smile Хубави неща има. (Въпреки, че ми е монго рано и на мен ми се пазаруват разни неща.) И точно на шишетата се метнах и аз да гледам. Също много искам стъклени.

Не знаех, че има на Нук. Би ли ми дала линк, за да видя? Благодаря. Heart Eyes
Тези на Томи Типи съм чувала, че били много добри, гледам имат и големи комплекти. Само не мога да се ориентриам стъклени има ли?

И за няколк дни сте изписали света, бре! Едвам ви проследявам!
Честито на тези, които усещат вече бебетата, честито и на тези, които вече знаят цвета на гащите. Аз ще почакам още малко докато ми кажат какво ще е, ала ми смисля, че преди това ще усетя. С миналата бременност в 16-та седмица вече риткаше Simple Smile

ДОБРЕ ДОШЛИ и на новите дами,   bouquet

# 489
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз пак се заплеснах и не съм писала отдавна Simple Smile

amy_lee Честит рожден ден /със закъснение/   bouquet безкрайно много здраве, щастие и късмет и много сбъднати мечти   bouquet

Относно усещането - аз също си изпадам от петолинието на моменти ..... ето сега пак съм се замислила защо не го усещам от събота /тогава много силно се връткаше/, ама дали не го усещам или лекичко го усещам... изобщо съвсем се ошашавих  Embarassed Опитвам се обаче да си набия в главата да не влизам във филми и да не драматизирам, защото все пак като че ли е рано още да ги усещаме постоянно.  Thinking

Аз в петък съм на ФМ и нямам търпение  Blush

За пазаруването - баткото го отгледах с количка Чиполино Пуки, но стария модел с двойните гуми.  Беше ми подарък и се оказа желязна, 2,5 години не мръдна, а ние сме на 4-тия етаж без асансьор и няма къде да я оставям и беше ежедневно дундуркане нагоре - надолу Simple Smile Сега съм си харесала Espiro Atlantic 2в1, изглежда стабилна и има добри отзиви, но е доста рано и има време за разглеждане. Дрешки имам от баткото доста, а както каза док, че е момиче имам от племенничките и за момиченце дрешки, та ще купувам само най-необходимото. Ще купя и шишета, тъй като първия път не успях да кърмя и за всеки случай искам да съм се запасила.

# 490
Здравейте Simple Smile
... Сега съм си харесала Espiro Atlantic 2в1...

Наистина е много рано, ама и аз съм си харесала количка. На база на предишния ни опит - не щем с ММ да погледнем колички с 4 колела. Подариха ни преди 8 години едно Куини (бяха малко го модифиирали предишните собственици и дойде орязана версия), триколка. ВЕЛИКА количка. Истинско бъги. Удобна, манервена и лесна за използване с три пръста - буквално. Да, предната й гума не се въртеше на 360, защото такъв й бе модела, но сме я карали по всякакви камънаци и чукари. Веднъж сме лепили гума, защото беше от помпащите се. Нишо не можеше да й се опре. Та в момента сме се спрели отново на Куини. Вероятно няма да е чисто нова, ала има време.

# 491
Здравейте сладки коремчета  Heart Eyes
Само се разсейвам в работата да ви чета, ама така мислите да не са ми в офиса, ужас. С пазаруването и ние изчакваме,  имам и две прелестни племенници от които ще получа доста нещица и после ще попълвам колекцията. Бебка я усещам рядко и това само ме вкарва в някакви притеснения. Миналата седмица на прегледа доста се въртеше, не седи мирно мъничето ама аз съм си малко параноя. Нямам търпение да усещам по силни докосвания.

# 492
http://direct.asda.com/NUK-First-Choice-240ml-Glass-Bottle-with- … lt,pd.html?dual=0 това е стъклено например,а ето и малко -120мл. http://direct.asda.com/NUK-First-Choice-120ml-Glass-Bottle-with- … lt,pd.html?dual=0
За Томи Типи чух от няколко места,че на доста бебета и майки не им е удобна формата,тъй като били по нестандартни.Иначе отзивите са добри,но  ако бебето не го иска,та за това не ми се рискува с тях.Чудех се за Д-р Браун ,но никъде не мога да намеря теми за тези шишета.То има,но са от стари години,когато на мода беше Авент и Чико.

# 493
  • Бургас
Аз бях с Томи Типи. Формата на шишето наистина е странна. Но биберона имитира майчина гърда(така пише де,на мен не ми прилича) ,не вярвам да не им хареса. Но понякога дори и най-скъпото да вземеш не е гаранция ,че на детето ще му е удобно. Аз така смених скъпата  Мустела с евтиното Бочко, защото на госпожицата кожата и не я понесе.

# 494
  • София
мда, бебетата си имат свои предпочитания и много приятелки смениха по 3-4 биберони и шишета, докато намерят това, което харесва на бебето и то не винаги е най-скъпото или качественото. Така че не бързайте да купувате по много шишета предварително.

Браво, че усещате бебенцата. При мен още е рано, макар че на 2-3 пъти като съм по-сгъната ми се струва, че нещо усещам. На мен издатинката на корема ми се пада малко по в дясно. Предполагам, че не е нужно да е центрирана точно посредата?

Общи условия

Активация на акаунт