Не стига, че

• 39 840
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 810
Аз и предния път те питах, ама не отговори: Какво е станало с нея?

Прощавай, не съм видяла. Била е осъдена на три години, от които е излежала година и десет месеца. После всичко по старому. И не е била младо момиче тогава, а жена- омъжена, с големи деца. Сега е баба, дори две от внучетата си ги гледа от новородени.

Не разбирам децата и как са и се доверили и са и дали собствените си деца ...
Нещо много сбъркано явно има в това семейство

# 811
  • Най-красивата страна
Не е човешко да хвърлиш дете на боклука.
Можеха поне в болница да го оставят.
Нямам думи ......

# 812
  • София
Аз доколкото разбрах от последната статия, която пуснаха тук бебокът е престоял пред вратата на предполагаемия си дядо по бащина линия, който после вместо да прибере детето и да действа като разумен човек е предпочел да го остави две улици по-нагоре в боклука. Въобще низ от неадекватни реакции на възрастни, които би следвало да са разумни и да мислят с главите си за разлика от направилите белята тийнове. Едната съседка пък видяла чантата, мръднало нещо там, ама първо искала за хляб да отиде и след това да провери. Боже, прибери си вересиите!

И за мен най-неадекватните в цялата случка са точно възрастните. Хлапетата айде, едното на 15, другото на 17, мога да приема, че са си глътнали езиците от объркване, срам, ужас. Но родителите и на едните, и на другите какви са ги натворили..думи нямам.

# 813
и сигурно всички възрастни до един имат претенциите, че са интелигентни хора Stop

някъде има ли информация как е момичето? ако е с майка си, то тази майка ще и оказва още по-силен психологически натиск/щом веднъж е жертвала живота и и после с лека ръка е изхвърлила бебето и/.

# 814
и сигурно всички възрастни до един имат претенциите, че са интелигентни хора Stop

някъде има ли информация как е момичето? ако е с майка си, то тази майка ще и оказва още по-силен психологически натиск/щом веднъж е жертвала живота и и после с лека ръка е изхвърлила бебето и/.
Бабата на родилката е с нея в болницата. Явно момичето има повече доверие на баба си-по очевидни причини.

# 815
Доколкото разбрах, тя живее с бабата.

# 816
Момичето е в 9 клас, а момчето в 11. За да реагират така има само едни виновни. Това сме ние, които сме родители на тези деца. Сигурна съм, че не е необходимо да изяснявам защо.
Сори,но не много отдавна,такива дечица са носели пушки и са се били за родината си..

Как ли па не сме виновни ние,за всяка отрепка по тази Земя Stop

Тук вина има само законодателството ни.

Да не говорим,че 1000-ди момичета/деца раждат бебета от които се отказват достойно.
Не ги мятат в боклука!!!!!!

Божичко,не можаха ли в кашон пред нечия врата ми на боклука?!?!?!

Виновни сме за ниската сексуална култура,това да!
Но лично аз не смятам вина за съществуването на подобна измет,която цени живота дотолкова,че да ги захвърли на сметището Stop

# 817
И пак опираме до нечия вина, не само тяхна. Но за мен този спор и тази тема приключи. Изводите, които направих, не ме изненадват, но не ме и радват. Такива сме , каквито сме. Много различни. Със сигурност ни липсва чувство на емпатия и толерантност, на мен също. Самият факт, че отговарям, не говори добре за мен Sad За другия пост, отправен към мен, ще се опитам да преглътна егото си и да го отмина.
Желая на всички повече нежност в душите.  bouquet

# 818
Големи жени при нежелана бременност се панират, какво остава за 15-годишно момиче. Ясно като бял ден е, че не родилката е изхвърлила бебето. Сексуалната култура на подрастващите няма смисъл да коментираме, защото масово на родителите не е много по-висока. В тая връзка дали на 15, 16 или 20 ще започнат да водят полов живот е все тая.

# 819
Аз доколкото разбрах от последната статия, която пуснаха тук бебокът е престоял пред вратата на предполагаемия си дядо по бащина линия, който после вместо да прибере детето и да действа като разумен човек е предпочел да го остави две улици по-нагоре в боклука. Въобще низ от неадекватни реакции на възрастни, които би следвало да са разумни и да мислят с главите си за разлика от направилите белята тийнове. Едната съседка пък видяла чантата, мръднало нещо там, ама първо искала за хляб да отиде и след това да провери. Боже, прибери си вересиите!

Ако е вярно ми звучи като отмъщение, момчето е опозорило момичето, те им подхвърлят бебето, за да се червят те пред комшиите.
Кратуни, пълни с разни догми и псевдо ценности.

# 820

Ако е вярно ми звучи като отмъщение, момчето е опозорило момичето, те им подхвърлят бебето, за да се червят те пред комшиите.
Кратуни, пълни с разни догми и псевдо ценности.

Да, и на мен като такава селска и еснафска простотия ми звучи

# 821
  • София
Аз и предния път те питах, ама не отговори: Какво е станало с нея?

Прощавай, не съм видяла. Била е осъдена на три години, от които е излежала година и десет месеца. После всичко по старому. И не е била младо момиче тогава, а жена- омъжена, с големи деца. Сега е баба, дори две от внучетата си ги гледа от новородени.

Няма проблем.
Година и десет месеца?!? За убийство на бебе? Думи нямам!
А аз не бих си поверила детето на такъв човек!

# 822
Светулчица, пак добре че изобщо е излежала нещо.
Някой от сегашните убийци изобщо не влизат в затвора....

# 823
Да, това влязох и аз да напиша, гледам Мирама ме е изпреварила.
Светулчица, виж си НК. Това е положението.  Confused

# 824
  • Пазете Гор
Един познат разправя, че само при някои типове престъпления строгостта на наказанието оказва превантивно въздействие.

При други никак не оказва, а при трети влияе обратно - прави престъпленията по-тежки.

Разправя тоя същият, че с вдигане на санкциите обикновено не се постига намаляване на престъпленията, а увеличаване на изобретателността при прикриването им.

Ниската санкция, предвидена за случая, обаче не задоволява общественото разбиране за справедливост - изискване, на което също наказанието трябва да отговаря.

Общи условия

Активация на акаунт