Не стига, че

• 40 818
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 90
Аз бях 43 килограма, когато забременях на 22 години. Майка ми можеше и да не отчете последвалите 5 килограма в повече като нещо тревожно, ако не бях споделила. Имам си дъщеря на 21 години и си е изцяло наша, защото споделихме и поискахме помощ. Това беше през 1992. Защо сега не се случва нормалното между майка и дъщеря, не зная. Само зная, че мойто детенце няма да изпитва такъв страх, че да ме подмине, ако се наложи да решава. Да ви се не види и капитализмът, честно.

# 91
Да ви се не види и капитализмът, честно.

Да ви се не види и мисленето, честно!
Искаме да е като в Китай, където НЕ убиват малки момиченца! Ура!

# 92
Аа, то щото в хепи соца такива неща изобщо не се случваха.  Naughty

# 93
Куркума, аз те разбрах великолепно. Разбира се, че не би търсил мотив за оправдание.  Не ми беше насочен към теб поста, към никой не беше, всъщност. Просто споделих защо ми е все едно какви са мотивите.  Peace

# 94
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Аз искам да си го обясня, не да оправдавам.

Peace

Няма начин да не забележиш ТОВА.  Tired

Абсолютно. За мен родителите  на  двамата "родители"  носят  в пъти  по- голяма вина- особено  тези  на момичето.
Не е възможно  да  не  са  разбрали. И нищо чудно  те да са  я подтикнали  да го направи. Peace

Така е, но пък другата майка (бабата) също може да е решила "да подкрепи" дъщеря си, но това не я/ги прави по-малко изрод/и.

В този смисъл- да Peace

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 00:46 от Бронте

# 95
  • Пазете Гор
Признавам си, че в търсене на възможните причини, предпоставки и обстоятелства някак капитализъмът ми убягваше, а напразно, види се. 

# 96
Интересно, ако бебето беше ... от ромски произход дали щеше да съществува тази тема?   Rolling Eyes
Иначе детето си е дете, нали така? newsm78  Обаче за тях вече е прието за нормално да постъпват по този начин и никой не се трогва ...  Странно  Rolling Eyes
Щеше да съществува в контекста на "тези мангали противни". Но факт е, че за тях някак сме свикнали - възприемаме ги като хора без родителски инстинкти, етническата непоносимост и политическата ситуация ни правят дебелокожи и не се впечатляваме, че някое ромско гърло няма да доживее да излиза от него "како, дай пиисе стотинки". Грубо, негрубо - факт.
А тук става дума за хора, които по презумпция смятаме за културни, образовани и - сори, ама пак факт - с "правилен" произход. Това прави новината, независимо от подробностите, особено шокираща.

# 97
Не е виновен  капитализмът. Виновни  са безхаберието и еснафщината.

# 98

Това тема за бисери ли е?

# 99
Само не намествайте строевете , защото още не мога да се отърся
от една новина по радиото за изпълнена преди няколко седмици
смъртна присъда в САЩ. , защото една "МАЙКА" заключила в мазето децата си
и те умрели от глад. Tired
Има много чудовища , но аз си мисля , че това 15 годишно момиче е било
в някакво умопомрачение .
Иначе нямам обяснение .

# 100
  • Пазете Гор
При старт на сексуалния живот на 15 години много и почти само неприятни неща могат да се очакват.

# 101

Това тема за бисери ли е?

Нещо  не  зацепих...В смисъл?

Под "безхаберие" имам предвид родителското  такова,  а  под "еснафщината"  имам предвид продължаващия  да битува  сред широките  провинциални  маси   ужас от   "Ама,  какво ще кажат хората".
И аз  съм от сравнително  малък град, та  знам за какво  говоря.

# 102
Да ви се не види и капитализмът, честно.

Да ви се не види и мисленето, честно!
Искаме да е като в Китай, където НЕ убиват малки момиченца! Ура!

Не, това е твърде опростенческо.
В капитализма унищожаваш всичко, което те затруднява, ако ти пречи да си така добър като Джордж Буш младши (или старши).
Дете също.

# 103
# 104
При старт на сексуалния живот на 15 години много и почти само неприятни неща могат да се очакват.

Айде пак!  Tired Сексуалният живот най-масово започва между 15 и 18 години!
Но пък не съм видяла масово изхвърляне на бебета!

Общи условия

Активация на акаунт