Не стига, че

• 40 043
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 720
Подходящото време за аборт не е ли до края на 3я месец?  newsm78
Винаги съм се чудила какъв е този нередовен цикъл при тийнейджърки. Аз от почти 12-годишна имам напълно редовен цикъл - всеки месец, като при смяна на сезоните се мести с по 4-5 дни. Моите съученички и колежки също не са споделяли да имат липсващи няколко поредни месеца - нито една. За сметка на това имах една, на която "цикълът" й по нейни думи бил няколко капки дневно. Съмнявам се чак толкова случайно да сме се събрали 3 випуска момичета, които са изключение от правилото за нередовен цикъл. newsm78

# 721
  • София
Моят беше нередовен (и адски болезнен), на две мои приятелки също. При едната се оказа хормонален проблем, пиеше някакви хапове. Изобщо не е толкова рядко явление.

# 722
Ами, чешем си езиците тук.
Моята приятелка е с нередовен цикъл и разбра, че е бременна чак бебето като започна да мърда.
Ама си има мъж и бебето беше желано, така че не беше никакъв проблем, дори напротив - голяма радост падна.

# 723
Подходящото време за аборт не е ли до края на 3я месец?  newsm78
Винаги съм се чудила какъв е този нередовен цикъл при тийнейджърки. Аз от почти 12-годишна имам напълно редовен цикъл - всеки месец, като при смяна на сезоните се мести с по 4-5 дни. Моите съученички и колежки също не са споделяли да имат липсващи няколко поредни месеца - нито една. За сметка на това имах една, на която "цикълът" й по нейни думи бил няколко капки дневно. Съмнявам се чак толкова случайно да сме се събрали 3 випуска момичета, които са изключение от правилото за нередовен цикъл. newsm78

Абе стига сте писали глупости, бе!
Ти като не си чула не значи, че няма.
Моята дъщеря е на 15 и миналата година нямаше цикъл 4+ месеца.
Ходихме на лекар и казаха, че в тази възраст до 1 година е нормално да липсва.

Аз също имах крайно нередовен цикъл докато родя.
И майка ми е била така.

Най-компетентните сте тука! Twisted Evil

# 724
  • София
Е, хубаво де, ама като водиш полов живот, би трябвало да си информиран, че е възможно да забременееш, на просто да ти е нередовен цикълът.

# 725
Абе стига сте писали глупости, бе!
Я недей да викаш!
Аз разбирам, че не може всички да са като мене, кога най-сетне и вие ще разберете, че не може всички да са като вас?
Големи нервачки има тук. Да питам ли колко дълго се удържате спокойни, когато децата задават глупави въпроси, или е лоша идея?

# 726
Кобили с капаци на очите.
"Щом при мен е така, край, целият свят трябва също да е така, защото това е единственото правилно!"
(И троп с копитце за по-голям ефект.)

# 727
Е, хубаво де, ама като водиш полов живот, би трябвало да си информиран, че е възможно да забременееш, на просто да ти е нередовен цикълът.

Съгласна съм.
Обаче и големи жени даже се разсейват и късно разбират, камо ли едно дете.

няма пък да кажа! , ти какво искаш, да те похваля ли?

100% нямаш дете и си пишеш ей така! Naughty
Сеир да става!

# 728
  • София
Копитце, ама с Лубутен сигурно. Щото нали не са уайт траш.

*ай поправих му името на човека, да не се гътне някоя съфорумка тук от възмущение.

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 19:40 от Tаис

# 729
няма пък да кажа! , ти какво искаш, да те похваля ли?

100% нямаш дете и си пишеш ей така! Naughty
Сеир да става!
Като начало искам да не ме бъркаш с детето си и да ми размахваш пръст.

Като нямам дете, какво, не мога да кажа, че тая с бебето е ненормална ли? Тя, ако беше в час, щеше най-малкото да влезе в болницата за раждането, а не чак след него да отива да си лекува... стреса ooooh!

# 730
Мен голяма жена с дете ми е задавала въпроси за това как и кога се забременява Simple Smile.
А като бяхме студентки (елитна специалност) една се тръшкаше, че е бременна, понеже партньорът свършил на пъпа.
Не казвам, че момичето не е знаело какви са последствията. Ние тук нищо не знаем за случая, може и то да е жертва на престъпление.

# 731
  • София
Да, с Лобутен, ама някой друг път.

Като забременях с дъщеря ми, около три месеца ме беше забравил. Моят цикъл, имам предвид.
Но аз не се впечатлявах особено, стана редовен, чак, когато родих.

Времето за аборт е до 14 седмица.
Официално.

# 732
Напоследък ме терзае един сериозен въпрос: кой е по-компетентен относно възпитанието на чуждите деца - хората изобщо без собствени такива или тези, които току-що са се обебили.
Толкова са категорични в изказванията си и двете групи, че ми е много трудно да реша...  Thinking

# 733
Имам позната, която е имала съвсем нормален цикъл до раждането.
Ама като казвам нормален, разбирайте наистина нормален, с ПМС, болки и нормално кървене.

# 734
  • София - Рим и обратно
Леле, големи мъдрости се изписали тук ooooh!. Не била чувала, че на тийнейджърките им е нередовен цикълът... Ето, онзи ден на моята 14 годишна й дойде с лекинко...6 месечно закъснение. Добре, че поне лекарите са чували и го намират за нормално Mr. Green.
И аз не съм чувала и виждала 15 годишна да скача на ластик и да не се е сещала за секс дори насън, ама ето... Имало и такива. Дай боже всекиму.

Общи условия

Активация на акаунт