Не стига, че

• 40 031
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Абе хора, вие четете ли какво съм писала.
Къде казвам твърдо, че родилката го е извършила с ръцете си и волята си?
Аз откъде да знам?
Затова писах "който изхвърли бебе", е такъв, да не се повтарям.

# 706
Четем.
По-кротко с епитетите и няма да има проблем.

# 707
  • София
Звучиш като фен на Агата Кристи, Светла. Едно желанийце да разбереш кой е престъпникът, изродът. Намали патоса и мисли по-трезво.

WASP,  Peace

Каси, тук всяка тема е душевна чекия в известен сми.

П.П. Трият ли вече  Shocked

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 18:26 от Tаис

# 708
Горкото бебе, така да му започне животеца, от боклукчийската кофа.

И стига сте я оправдавали тийнката, дето го родила - на 15 била,  дете била, малка била.
Малка бях аз на 15, защото не ми идваше на ума да правя секс, а четях или скачах на ластик.
А на тази "малката" главата ѝ, значи, зелена, ама циците узрели, така ли?

# 709
  • в дяволитите очички на моето тормозче

И стига сте я оправдавали тийнката, дето го родила - на 15 била,  дете била, малка била.
Малка бях аз на 15, защото не ми идваше на ума да правя секс, а четях или скачах на ластик.

Още една съвършена.... Sick

# 710
  • София
Не я оправдаваме. Но и епитети като ''курва'' и ''изрод'', каквито вече бяха изказани в темата, пък са друга крайност.

При това, все още не се знаят всички факти.

# 711
Според мен пак ще излязат компоти, ами не компютри, ама да видим.

# 712

Още една съвършена.... Sick
Какво ми зеленееш, трябва да ѝ симпатизирам ли?

# 713

Имайте малко милост към детето!

И аз на 15 не мислех за секс, но такива тежки думи не бих казала...

Светла, спри се! Sick

# 714
 Значи предлагаш да убива животни, вместо да  ходи на купон?

Доста си странна, знаеш ли. Възрастните хора също се забавляват, като се събират, пият алкхол и си говорят глупости. Съвсем нормално е и подрастващите да искат да го правят.
Естествено. Аз доста обичам да плещя глупости и да пия алкохол. Но не стигам до там, че да се орезиля като повръщам на пода в кухнята.
Всяко нещо с мярка. Нека се събират, но ако може да не е 13 годишни девойки с блеснали очи за алкохол и загорели десетокласници на по 17 години.

Едно  е да обърнеш една бира друго е да изпиеш 300 гр. водка, която ти е дал баткото.

Мисля, че за това говори мамасита. Мярка трябва да има. А чуството за мярка го залага родителят. И не с камшика и с конското, а с убеждение, примери и....гени ако щете.

# 715
  • София
...

Има го този момент при тийновете, Никол.
Съвсем диагонално погледнах няколко страници от темата, със сигурност е обсъждано предимно що за родители имат тия младежи, що за сексуално образование, за аборт не са ли чували и въобще как се стига до тая ситуация - дете да ражда вкъщи, а бебе да бъде оставено до кофите. То пак добре, че не е заминало в боклукчийския камион или не са го изяли кучетата... Изобщо моят акъл отказва да ги асимилира тия работи.

# 716
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Какво ми зеленееш, трябва да ѝ симпатизирам ли?

Не, не  трябва.  След  като  за теб всичко е  черно и бяло, в пълното  си право  си  да   я  засипеш със злъч. Ако  това, да  се нахвърлиш стръвно  на  дете, родило дете,  те кара  да се чувстваш по- добре  и  по-морална и  по-по-най, няма проблем.

# 717
Ако цикълът и не е бил все още урегулиран може да е разбрала, че е бременна чак след като подходящото време за аборт е отминало.

# 718
Бронте, къде имаше злъч?

Как може човек да е способен на такова зло? Да остави малкото човече в студа до боклука...
Колко трябва да си зъл или равнодушен, за да го направиш? Изобщо не е важно кой го е
извършил, кой кого е накарал, кой какво е скрил. На черното как да кажа, че е сиво или бяло?

# 719
Бронте, къде имаше злъч?

Как може човек да е способен на такова зло? Да остави малкото човече в студа до боклука...
Колко трябва да си зъл или равнодушен, за да го направиш? Изобщо не е важно кой го е
извършил, кой кого е накарал, кой какво е скрил. На черното как да кажа, че е сиво или бяло?

Ти знаеш ли дали тя го е направила?????

Общи условия

Активация на акаунт