Не стига, че

• 40 037
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 690
Като знам колко пъти четох за бебета намерени в кофата, започвам да се чудя колко не са били намерени ...

п.п. Много наивни изказвания в темата. А пък други все едно са били тийн на други планети.

# 691
  • София
А по-странното е как родителите на момичето не са знаели, че чака бебе, и ако са знаели, как така един ден я гледат вече не бременна, а бебето къде е?
Подаден сигнал някъде? Намирисва.
Ако са ѝ взели бебето против волята на малката, защо тя не е алармирала някъде?
Ако пък си го е дала доброволно, това връща към горния ми пост като каква я определям.
Каква е тая майка, дето я определяш?
Това е дете в девети клас. Tired

# 692
  • Пловдив
А по-странното е как родителите на момичето не са знаели, че чака бебе, и ако са знаели, как така един ден я гледат вече не бременна, а бебето къде е?
Подаден сигнал някъде? Намирисва.
Ако са ѝ взели бебето против волята на малката, защо тя не е алармирала някъде?
Ако пък си го е дала доброволно, това връща към горния ми пост като каква я определям.
Каква е тая майка, дето я определяш?
Това е дете в девети клас. Tired

Ама виж какво съм писала. Малката е Simple Smile

И въпреки всичко биологически е майка и би трябвало да поеме и тази си социална роля. Знаела е какво прави, какви рискове има, докарала го е до 9-ти месец и е планирала раждане вкъщи, гледала е клипчета какво се прави.

# 693
  • София
Нали трябваше да четем и по-горе какво си писала?
Майката пожелала да го изхвърлят и не информирала институциите. Wink

# 694
  • Пловдив
Нали трябваше да четем и по-горе какво си писала?
Майката пожелала да го изхвърлят и не информирала институциите. Wink

Не, Елица, това е само вариант, който допускам, между няколко.
Може пък и да е болна или в момента в безумие и да не осъзнава ситуацията.
Ако пък е искала да го хвърли, ще е последната дето ще алармира институциите, че бебето ѝ липсва.

# 695
  • в дяволитите очички на моето тормозче

Ок, следродилна депресия има, била е объркана, искала е да не се разчува и да роди вкъщи. Ражда, обаче таткото ѝ взема бебето. Как така ще позволи да го вземе, опакова и хвърли? Освен ако не е било по план. Ако пък не е знаела, значи срещу нея и детето е извършено престъпление. Но , за Бога, детето като се роди в болницата, вземат го от персона, ама като се роди вкъщи - как така не е при майка си??? Не си ли го търси? Даже да не го иска първоначално...Странно е

Независимо на колко години е, българка, циганка, умна или проста, за да се съгласи бебето ѝ да бъде изхвърлено (убито), значи е или болна, или изрод! Не може да има трето. Та даже животните не си изхвърлят новородените. Как може да действаш на нивото на животно, само че без животинския инстинкт - това е меко казано "изрод".
Като вземат някои  да  се  изтропват  неподготвени ooooh!

# 696

И въпреки всичко биологически е майка и би трябвало да поеме и тази си социална роля. Знаела е какво прави, какви рискове има, докарала го е до 9-ти месец и е планирала раждане вкъщи, гледала е клипчета какво се прави.
Тя взела решение. Тя гледала.
Абе тя най-вероятно е слушала "приятеля си" и той е вземал решенията според мен. Все пак е 5 години по-голям.
Малка дрисла, която родителите и са позволили някакъв келеш да я върти на пръста си и да изложи живота и на страшна опасност.
Това е дете на 14 години което ражда за първи път в апартамент без доктор бебе което е почти 4 килограма.  Само си го представете що за ужас е това. Можеха спокойно да умрат и майката и бебето.
А пълнолетния келеш -за него ни дума. Само момичето гледам обсъждате. Колко типично...И не е ли подсъден този 19 годишен, който е забременил това момиче най-вероятно когато то е било на 13 години...Това си е престъпление.

Помислете малко бе. Това е момиче на 14 години. Че аз още по дърветата се катерех на тези години и берях джанки...

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 18:06 от Герри

# 697
  • Пловдив
Човек има по-сложно поведение. А след раждане невинаги чувстваш детето като слънцето на света си, особено ако е нежелано.

Ок, следродилна депресия има, била е объркана, искала е да не се разчува и да роди вкъщи. Ражда, обаче таткото ѝ взема бебето. Как така ще позволи да го вземе, опакова и хвърли? Освен ако не е било по план. Ако пък не е знаела, значи срещу нея и детето е извършено престъпление. Но , за Бога, детето като се роди в болницата, вземат го от персона, ама като се роди вкъщи - как така не е при майка си??? Не си ли го търси? Даже да не го иска първоначално...Странно е

И откъде минава подготовката да приемеш факта, че едно бебе е изхвърлено?
Кой е подготвен, нека той се изкаже.
Аз дотук чух само сенки на версии, ама нищо като факт.
А форумът е за мнения, нали така?

# 698
  • София
Какво е правила, гледала, планирала е рано да се каже май, като гледам колко завързана става историята. Тия фантасмагории, как никой не разбрал, че е бременна, не ги вярвам. Хеле пък родителите и близките й.

Даже не зная защо пишем в женски род. Говорим за дете в девети клас.

# 699
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Човек има по-сложно поведение. А след раждане невинаги чувстваш детето като слънцето на света си, особено ако е нежелано.

Хубавичко  си  прочети  квалификациите- изрод  и  т.н,  и тогава  дай мнение. Ама  обосновано.

# 700
"Пълнолетният", дето бил "с 5 години по-голям", всъщност е на 17 и също е непълнолетен.
Като ти разправям, че не четеш...

Кой кого е въртял на пръста си, тепърва ще се разбере.

# 701
  • София
Светла, пишем ''сенки на версии'' просто защото няма истинска инфо. Всичко е тъмна Индия, все още. Затова мисля, че е рано да се раздават свободни квалификации като изрод и прочие. Особено когато става дума за 9 клас хлапе.

# 702
  • Пловдив

Хубавичко  си  прочети  квалификациите- изрод  и  т.н,  и тогава  дай мнение. Ама  обосновано.

Добре, обосновано  - според моята ценностна система човек, който изхвърля бебе на боклука (дали е майката, бащата, бабата), е "изрод", или е болен. Достатъчно ли е. Това си е моето мнение. Ако е, който е (не знам кой ще излезе престъпникът).

# 703
светлата, замисляш ли се малко какво се е случило?
това дете са до държали да ражда едро бебе в къщи неасистирано, оставили са го с неродена плацента цяло денонощие, взели са му новороденото
ама разбира се, тя е изрод, че не скокнала пъргаво да си го вземе
замисляш ли се изобщо, че може да е била вързана и заключена и без телефон

# 704
Са па не е редно да се раздават квалификации. Тая тема е една душевна чекия, дружно празнене върху чуждото нещастие. Разтоварване, морално мерителство, психолого-криминалистическо съревнование. Тези с тежките думи често най-вече от страх така се окат. Простете ми и на мен профилирането.

Общи условия

Активация на акаунт