Не стига, че

• 39 894
  • 1 261
  •   1
Отговори
# 1 245
Бабата и дядото имат право да осиновят внучето си по облекчен ред. Тогава те ще са родители на детето. 

# 1 246
Ако родителите го искат има как да го гледат. И двамата си зарязват училището и майката си остава с бебето, а таткото започва да работи с разрешение на родителите си. И се гмуркат в морето наречено ЖИВОТ  и започват да плуват  help . Слънце, бури, .... на всичко трябва да устоят.

Да, за сега само бабата го иска, ама нямала пари да го гледа. За съжаление само с обич не става, трябва и борба.

# 1 247
Толкова не ни е в ред държавата, че се надявам този път историята да се развие в полза на бебето. Да ги съдят тези т.нар. баби и дядовци, които собствените си деца не са догледали навреме. За малкия със сигурност ще се намерят по- добри родители. Гледах го репортажа и това "наше си е" ми прозвуча, все едно наистина говори за боклук, изхвърлен в чуждия двор.

# 1 248
Освен, че бабата действително беше доста простовата, ми направи впечатления неглижирането на случая. " Да, вярно има грещка, но има и прошка". Ако не знаех за какво става въпрос, бих помислила, че говори за подправяне на оценка, или счупен прозорец...
А и не мога да си представя, как един ден родителите на бебето( ако им го дадат), биха му обяснили, че не само не са го искали, но и са го изхвърлили на боклука.
И трето, това че, момичето раждало в едната стая, бащата израждал, пък бабата си седяла кротко в съседната стая и нищо не разбрала вече ме хвърли в джаза.

# 1 249
Освен, че бабата действително беше доста простовата, ми направи впечатления неглижирането на случая. " Да, вярно има грещка, но има и прошка". Ако не знаех за какво става въпрос, бих помислила, че говори за подправяне на оценка, или счупен прозорец...
А и не мога да си представя, как един ден родителите на бебето( ако им го дадат), биха му обяснили, че не само не са го искали, но и са го изхвърлили на боклука.
И трето, това че, момичето раждало в едната стая, бащата израждал, пък бабата си седяла кротко в съседната стая и нищо не разбрала вече ме хвърли в джаза.
+1
И бъдете сигурни, че като стане достатъчно голямо, от малкото градче няма да пропуснат да обяснят на Димитър драматичната случка по неговото разнасяне по кофите като новороден........Отделно не смятам, че родители на 15 и 17 имат достатъчен капацитет да отгледат едно дете пълноценно. Бабата....едва ли като я гледам, нямали финанси. Останалите баби и дядовци се спотайват. Аз не бих им го дала. Щото утре пак могат да го метнат на стълбището като им текне нещо. Така де, нали има грешка, има и прошка. Пък бабите пак могат да спят в съседната стая и нищо да не разберат.....

# 1 250
Може би са разбрали че има интерес от цяла България към детето, и сега ще си го вземат, че да събират помощи за да го гледат  Tired Не една и две "звезди" сме видяли, дето се показват по телевизора да реват за пари и помощи, че и претенции имаха какво да им се праща точно

# 1 251
Vergia, много точно казано. Това са и моите мисли. Абсолютно съгласна съм.  Peace

LOST Peace, изобщо няма да се учудя, ако стане така. Примери, както казваш - колкото щеш.

# 1 252
  • с/у ОколоМръсТното
. Да ги съдят тези т.нар. баби и дядовци, които собствените си деца не са догледали навреме.

Подкрепям.

И дано Димитър никога не узнае реда по който е дошъл на този свят.
Надявам се, да не им го върнат.

# 1 253
. Да ги съдят тези т.нар. баби и дядовци, които собствените си деца не са догледали навреме.

Подкрепям.

И дано Димитър никога не узнае реда по който е дошъл на този свят.
Надявам се, да не им го върнат.
+1
И дано попадне на истинско семейство, което наистина го чака и ще го отгледа с любов!

# 1 254
Как е възможно хора, изхвърлили бебето на боклука, сега да си го искат?

# 1 255
Едва ли единодушно са искали да го изхвърлят.

# 1 256
Едва ли единодушно са искали да го изхвърлят.
Аз доколкото разбрах, не единодушно искат и да си го върнат. До тук само едната баба го иска, поне това показаха.

# 1 257
Може би са разбрали че има интерес от цяла България към детето, и сега ще си го вземат, че да събират помощи за да го гледат  Tired Не една и две "звезди" сме видяли, дето се показват по телевизора да реват за пари и помощи, че и претенции имаха какво да им се праща точно

Ей, сега ми даде една невероятна идея за риалити: Сървайвър с проблемни тийнове.

Ще бъде направо Повелителят на мухите ИРЛ...

# 1 258
  • София - Рим и обратно

Ей, сега ми даде една невероятна идея за риалити: Сървайвър с проблемни тийнове.

Ще бъде направо Повелителят на мухите ИРЛ...
То има такова предаване. Някакаво американско май беше. Проблемният тийн побърква родителите си, те се обаждат на едни хора, които идват, запознават се със случая и започват да действат. До месец-два обикновено пуберът започваше да подскача весело и игриво и да мърка като котенце. Мамасита, чудесна идея! Давай. Ти - в ролята на Пубероукротителят Simple Smile.

# 1 259
Бе то не знам пуберите ли, или родителите са за бой  Tired

Общи условия

Активация на акаунт