Пълна или спинална упойка при секцио???

• 22 511
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Екипът винаги е строен. Секциото си е секцио. Не си мислете, че със спинална е играчка.
Относно излизането от пълна - просто като събуждане от дълъг сън при мен беше.
Всичко е индивидуално, има жени със спинални, които нямат никакъв проблем, както и такива, които остават с болки в главата в продължение на часове и в гърба - до края на живота си.
Същото се отнася и за пълната - някои я понасят добре, други не.
Няма лесно, няма безопасно.

# 46
  • София
Екипът-оператора и асистента влязоха чак когато бях упоена-готова за работа,не чакаха строени.
Никога няма никаква гаранция за нищо по принцип. Във всеки един момент човек може да си отиде. Има една приказка за родилката- че е с един крак в гроба.

# 47
Имах предвид, че са в готовност. При мен бяха някъде зад стъклени прегради, не ги видях. Бях сама с анестезиолог и сестра. Това в болница Лозенец, не знам как е на другите места.

# 48
Е аз избрах пълната упойка, по-точно бях я избрала , а анастезиолога каза,че каквото реши той това ще е ... В крайна сметка бях с пълна заради изброените алергии от мен, биха ми и урбазон .. Събудих се още на операционната маса като брояха до 3 да ме местят, после 4-5 мин. виждах размазано и това беше - бях си в съзнание... Зора беше докато ми сложат кислородната маска и свикна да дишам с нея, а аз неможех имах чувството че се задушавам, та ги поизнервих малко... Не мога да си представя иначе да съм в съзнание и да ме режат..аз вече бях примряла само като влезнах в операционната...

# 49
  • София
Опасявам се, че не разбирате.. то не се усеща нищо, нито знаеш кога са започнали да режат, това не е местна упойка.. Всеки го е страх или повечето ги е страх, когато влезнат в операционна..

# 50
Опасявам се, че не разбирате.. то не се усеща нищо, нито знаеш кога са започнали да режат, това не е местна упойка.. Всеки го е страх или повечето ги е страх, когато влезнат в операционна..

Усеща се всичко. Просто не е болка (ако те е хванала).

...Зора беше докато ми сложат кислородната маска и свикна да дишам с нея, а аз неможех имах чувството че се задушавам, та ги поизнервих малко...

На мен не са ми слагали, нещо ми вкраха в системата и не помня кога съм заспала.
Иначе от маска ми даваха да дишам, но далеч от мен я държаха, защото имах много силни контракции и така ми беше по-лесно да дишам.

# 51
  • София
Усеща се когато вадят бебето и съвсем не е неприятно, с беба даже ми беше приятно ..но така беше при мен.. при друг..

# 52
  • Sofia
то не се усеща нищо, нито знаеш кога са започнали да режат, това не е местна упойка..

Да бе да, разправяй ги тези на старата ми шапка Joy

# 53
  • София
desive, ти си друг случай...и мъжа ми е потърпевш от пълна упойка, ама...не е задължиелно при всеки да се случи Wink

Общи условия

Активация на акаунт