Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 723
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
Айде, ще стискаме палци Peace, дано всичко мине безпроблемно тоя път и спокойно да се разхождаш по монокини на плажа това лято. Sunglasses
Пиши какво е станало, като мине операцията.

# 181
Айде, ще стискаме палци Peace, дано всичко мине безпроблемно тоя път и спокойно да се разхождаш по монокини на плажа това лято. Sunglasses
Пиши какво е станало, като мине операцията.
Абе плажа ще ми се размине това лято, ама другото  smile3508

# 182
Момичета мина ми операцията, вече си имам нови цици Simple Smile Ако някой иска инфо ще помогна с каквото мога

# 183
Момичета мина ми операцията, вече си имам нови цици Simple Smile Ако някой иска инфо ще помогна с каквото мога

Айде честито и приятно разхождане......на циците по плажа Mr. Green

# 184
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Сега остава да ни се похвалиш със снимков материал Mr. Green

# 185
а-ууу,как ти се радвам!!!  smile3525

# 186
Сега остава да ни се похвалиш със снимков материал Mr. Green
Ще Ви се изтипосам дибидюс ама още е рано...сега честно казано са ми по-скоро на врата, отколкото на мястото, където трябва да бъдат

# 187
Браво толкова мъки изтърпя да ти са честити и много да им се радваш.

# 188
Изчетох цялата тема и се рдавам, че нещата с теб са се оправили.
Ти как си, как се чувстваш?

И честит нов бюст!  bouquet

# 189
Честито! Стискам палци този път всичко да е наред  Grinning

# 190
Благодаря Ви момичета! И аз се надявам този път наистина всичко да е наред...Иначе никак не се чувствам добре,в смисъл, че си боли доста и като легна после трябва с кран да ме вдигат за да успея да стана ама ще изтърпя някак

# 191
Дано наистина този път възстановяването да мине по бързо, от сърце ти го желая.  bouquet Hug

# 192
  • Варна
Честито!!!

Благодаря Ви момичета! И аз се надявам този път наистина всичко да е наред...Иначе никак не се чувствам добре,в смисъл, че си боли доста и като легна после трябва с кран да ме вдигат за да успея да стана ама ще изтърпя някак

Първия път по-различно ли беше? Не болеше ли толкова? Или операцията ти беше по-трудна заради усложненията?!

# 193
Честито!  bouquet
Дано наистина свършат най- после мъките ти и лятото да имаш самочувствие с нов и красив бюст! Hug

# 194
Честит нов бюст. Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт