Силиконът...следоперативно ходене по мъките!

• 29 749
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • на Север
нали е за добро?!, само за това си мисли  Peace
голямо гуш Hug

# 121
Ох,Касиди,мерака ми за хубав бюст в миг се изпари!Успех на теб!

# 122
Ох,Касиди,мерака ми за хубав бюст в миг се изпари!Успех на теб!
Не се отказвай мила,това което се случи при мен си е чисто и просто последица от нехайството на хирурга

# 123
Каси, стискам ти палци! от самото начало следя темата. Чакам да се похвалиш с добрите новини. Абсолютно съм сигурна, че сега когато си попаднала на добър специялист нещата ще си дойдат на мястото.
Аз съм решила следващата пролет или когато спа да кърмя и възвърна предишните си параметри да се подложа на тази операция. Това си ми е детска мечта, само дето досега изчаквах да родя дечица. Не се отказвам, макар че малко ме хваща шубето понякога, особено, като виждам, че не при всички минава безпроблемно...

bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Каси, стискам ти палци! от самото начало следя темата. Чакам да се похвалиш с добрите новини. Абсолютно съм сигурна, че сега когато си попаднала на добър специялист нещата ще си дойдат на мястото.
Аз съм решила следващата пролет или когато спа да кърмя и възвърна предишните си параметри да се подложа на тази операция. Това си ми е детска мечта, само дето досега изчаквах да родя дечица. Не се отказвам, макар че малко ме хваща шубето понякога, особено, като виждам, че не при всички минава безпроблемно...

bouquet bouquet bouquet
Благодаря ти! И аз се надявам този път вече да приключи всичко!

# 125
Момичета,току що се върнах от посещението при хирурга! Вдругиден ще ми извадят и двата импланта,но пък след два месеца ще ми сложат други мноогоооооооо по-хубави гърди Flutter

# 126
Момичета,току що се върнах от посещението при хирурга! Вдругиден ще ми извадят и двата импланта,но пък след два месеца ще ми сложат други мноогоооооооо по-хубави гърди Flutter
Чудесно! Много се радвам за теб, най-вече че ти си по-спокойна вече Simple Smile.   bouquet

# 127
E, Kasidy, радвам се, че мина консултацията ти Peace! Желая ти успех и съвсем скоро да се радваш на новите си добре поставени придобивки Simple Smile!

# 128
  • Варна
Kasidy, ако не ти е неудобно, ще напишеш ли по-подробно какво ти каза докторът - на какво се дължат усложненията?! Защо ще ти сменят имплантите - от тях ли е проблема?

# 129
Kasidy, ако не ти е неудобно, ще напишеш ли по-подробно какво ти каза докторът - на какво се дължат усложненията?! Защо ще ти сменят имплантите - от тях ли е проблема?
Ами то...направо незнам откъде да започна:-( Конспектирано звучи така:
Ако преди месеци,когато бургаския ми " хирург " е видял,че има проблеми е трябвало да ми извади имплантите и да ги сложи отново минимум след два месеца,но тъй като не го е направил самите гърди вътре и най-вече едната са уврудуни( това много не ми стана ясно какво означава,н важното е,че е що-годе поправимо).Това,което следва сега е да ми извадят имплантите( които са поставени не под мускула ,а под кожата ) и след два месеца да ми ги поставят обратно пак под кожата,като риска е веднъж получило ли се е това усложнение и не е било лекувано на време ,поставяйки ми ги пак там след години гаранцията че ще ми се случи пак е почти 99%. Варианта,който пловдивския хирург ми предложи е като минат двата месеца да ми ги постави под мускула,където проблеми няма да има, а и гравитацията няма шанс да ми се отрази след години:) Тук обачи изскочи едни много важен факт! Имплантите ми,които са 230 куб. се оказаха прекалено малки за да бъдат поставени подмускулно( както самия хирург ми обясни,няма проблем да ми ги постави,но тъй като са малки и самия мускул ще ги притиска допълнително няма да изглежда никак добре).Решението! Да се благодаря на толерантността на мъжо,който склони да плати още 4200 лв за нови по-големи импланти,които гживот и здраве ще ми сложат след тези 2 месеца.
Това е в общи линии иначе имам много да разказвам за " корестността " на д-р Калудов!!! Оказа се,че имрплантите,които си избрах да ми сложи изобщо не съвпадат с формата на тези,които ми е " набутал ", не ми е предписал задължителната профилактика след операцията и много други неща ,от които съм просто потресена!
Сега за мен остава да изтърпя тези два месеца през които ще имам някакви дренажи на мястото с вече липсващия бюст ама може би сама съм си виновна,такава съм...доверчива,може би защото съм до болка коректна с хората и очаквам да получа същото от отсрещната страна
Извода си остава за мен!
Да Ви благодаря още веднъж,че ме подкрепихте,че ме окуражихте и най-вече,че ме отрезвихте навреме,защото доколкото разбрах ако се бях позабавила още малко историята на моите гърд нямаше да завърши никак щестливо...
Благодаря Ви момичета!

# 130
Радвам се че потърси мнението на друг лекар и нещата ще завършат добре.

# 131
  • София
Касиди, извинявай, не четох всичко Embarassed При доктор Тонев ли ще се оперираш? И аз съм му хвърлила око, ама като се опарича Crazy

# 132
Касиди, извинявай, не четох всичко Embarassed При доктор Тонев ли ще се оперираш? И аз съм му хвърлила око, ама като се опарича Crazy
Да мила при него.Ако те интересува някоя подробност питай

# 133
  • Варна
Каси, мила, направо не е истина какво ти се налага да изтърпиш заради некадърността на този "доктор"!!!  #Cussing out Накарай лекаря в Пловдив да освидетелства състоянието ти и осъди Калудов! Не може да се отърве безнаказано!

# 134
Каси, мила, направо не е истина какво ти се налага да изтърпиш заради некадърността на този "доктор"!!! #Cussing out Накарай лекаря в Пловдив да освидетелства състоянието ти и осъди Калудов! Не може да се отърве безнаказано!
Мислех за тома Много мислих,само че аз дори нямам документ,с който да потвърдя,че в продължение на 5 месеца ме е шил 5 пъти и какво ли още не.Плюс това той си " върза гащите " предварително..нали преди операция ти дават да разпишеш една декларация,че си наясно,че могат да настъпят усложнения... Незнам дали има смисъл,че мъжо и без това толкова пари покрай мене даде и ще даде та и по дела да го харча...Всъщност не съм сигурна,че в БГ има прецедент за осъден лекар
И аз незнам...предпочитам да разкажа тук и където и да е другаде ,за да предпазя други жени...

Общи условия

Активация на акаунт