Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 117
  • 619
  •   1
Отговори
# 105
  • на североизток от Рая
 То хубаво да намериш пет представители, но стават все повече и повече нататък. Т.е., не  е за всеки. Но пък не пречи да се опита, явно лидерската позиция звучи като предизвикателство на все повече хора. Дано повечето от тях да успяват да се изкачват по стълбата в йерархията, тогава има смисъл.

# 106
  • София
То хубаво да намериш пет представители, но стават все повече и повече нататък. Т.е., не  е за всеки. Но пък не пречи да се опита, явно лидерската позиция звучи като предизвикателство на все повече хора. Дано повечето от тях да успяват да се изкачват по стълбата в йерархията, тогава има смисъл.

Всичко е въпрос на контакти или трябва да си супер пробивен. Иначе не става.
Предпочитам малкото си клиенти, отколкото нито един /откъде тогава ще правя моите задължителни поръчки/. А и като си представя, ако новия представител закъснее с плащане или нещо не плати-нали аз ще трябва да си ги извадя от джоба т.нар. глоби или както се казват.
Аз си знам, че не е за мен, но се включих
Скрит текст:
сега 3 К ползвам 30%

# 107
Момичета да се допитам и до вас относно мотивацията в К16, как го разбирате дали е включена и стр.230 в %-та отстъпка, пише 231 само, според мен трябва да е включена?
То такива уловки има, че вече се замислям за всичко, да не се прецакам Simple Smile

# 108
Момичета да се допитам и до вас относно мотивацията в К16, как го разбирате дали е включена и стр.230 в %-та отстъпка, пише 231 само, според мен трябва да е включена?
То такива уловки има, че вече се замислям за всичко, да не се прецакам Simple Smile

аз лично предполагам грешка, но това ще кажат утре от кол-центъра или пък ще бъде упоменато във важните съобщения

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 11:43 от _re_ge

# 109
Помагайте, мъжкия парфюм Truly Unique oт стр. 37 на К16 с пулвелизатор ли е, че имам поръчани 2 , а от снимката не се вижда, да не се изложа.

А относно новата мотивационна пак имам питанка, нали съм седмаче, имам само 1 аромат от исканите и 9 от останалите за отстъпката, нооо някой бръмна мухата, че на всеки 4 парфюма трябва по 1 от исканите. Това внушението е голяма работа, аз не го разбирам по този начин. Според мен 1 е достатъчен за всичките в една поръчка.

ИЗвинявам се за тъпия въпрос, по-добре да пробвам и питам Simple Smile

# 110
  • София
Помагайте, мъжкия парфюм Truly Unique oт стр. 37 на К16 с пулвелизатор ли е, че имам поръчани 2 , а от снимката не се вижда, да не се изложа.

А относно новата мотивационна пак имам питанка, нали съм седмаче, имам само 1 аромат от исканите и 9 от останалите за отстъпката, нооо някой бръмна мухата, че на всеки 4 парфюма трябва по 1 от исканите. Това внушението е голяма работа, аз не го разбирам по този начин. Според мен 1 е достатъчен за всичките в една поръчка.

ИЗвинявам се за тъпия въпрос, по-добре да пробвам и питам Simple Smile

Това с четирите аромата, според мен е дадено като някакъв минимум. Т.е. трябва да направиш поръчка с минимум 4 аромата,един от които Амбър, за да получиш % отстъпка. От там нататък, колкото повече аромати събереш,толкова по-добре. Все пак вече изпълняваш условието. Даже на звездичката отдолу пише минимум един, а не един на всеки четири.  Peace

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:54 от Dessu

# 111
  • о`майна лунна нощ е
Dessu, моля те да си редактираш процента в поста. В темата сме приели да не се пишат като цифра. Всички, които трябва да знаят, сме наясно с размера им. Не е необходимо това да става и публично достояние.

# 112
Аз да се оплача, че на същата жена, която си беше поръчала предния път крема за очи с двете мостри и за който ми писаха, че изобщо няма да дойде, в тази кампания ми писаха че друг крем, който отново тя поръча, ще бъде съхранен за следваща поръчка. И това "Извинявам се за причиненото неудобство!" мен какво ме топли  Close  Оплаках се, само вие бихте ме разбрали  Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 13:01 от iiv_mortisha

# 113
Да мислим еднакво, мерси

# 114
Момичета,току-що реших да пускам поръчка,но ми пише на румънски,и немога да разбера с  какъв код да поръчам каталози за следващата кампания.Ако някой има представа..благодаря.

# 115
Момичета,току-що реших да пускам поръчка,но ми пише на румънски,и немога да разбера с  какъв код да поръчам каталози за следващата кампания.Ако някой има представа..благодаря.

Ето това ми се случи и на мен!!!

Кодове на каталозите в панорамата за К16

# 116
  • Бургас
При мен сайта изобщо не е обновен.

# 117
Явно доста ще си почакаме... все още сайта не е обновен  Praynig

# 118
  • о`майна лунна нощ е
Стига сте мрънкали, ами овреме се записвайте на курсове по румънски. Инглиш знаят много и не е интересно. Виж с румънски може да сразите някого и да улесните най-вече себе си.
Толкова време се опитват да ни дресират - то каталози на румънски получаваме, то фактурите излизат на маймуница в сайта, сега за една поръчка сте ревнали като неощипани моми. Стегнете се!

# 119
Каталозите ги оправих аз,но не мога да изпратя поръчката.Дава техническа грешка.Отивам да взема детето от училище и отново ще опитам

Общи условия

Активация на акаунт