Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 126
  • 619
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета! Някой разбра ли парфюмите от стр. 230 на какъв процент ще са?

# 121
  • на североизток от Рая
Здравейте, момичета! Някой разбра ли парфюмите от стр. 230 на какъв процент ще са?

Във Фокуса е написано.  Peace

# 122

Във Фокуса е написано.  Peace

Именно. Фиксирана е само стр.231. А мен ме интересува 230. Не намирам логика /типично по ейвънски/.

# 123
  • на североизток от Рая
 Според мен се включва и стр. 230. Те парфюмите реално са на нея, това е  пропуск в описването сигурно.

# 124
от кол-центъра потвърждават 230 и 231.

К-та от стр51 ( Тумороу женски и и мъжкии )  се брои за един парфюм.

# 125
  • на североизток от Рая
 Рени, ами то може ли да не се брои за един парфюм, щом като ясно си пише, че е комплект. А за парфюмите от 231 стр. и 230-та стр. си е повече от ясно, че отстъпката важи и за двете страници. Вярно, че винаги можем да се подхлъзнем в Ейвън, но пък понякога май сами търсим как да ни стане по-трудно. Представям си ако не е този кол център, колко много ще ни се налага да мислим.  Sunglasses

Не визирам никого, де, не скачайте, но просто като разсъждавам, стигам до едни такива изводи. То и затова все по-рядко пиша.

# 126
  • София
И аз да помрънкам малко - обиците от стр.119 не са със син камък, а с червен /бордо/. Предчувствам връщане, но утре ще видя реакцията на колежката.

# 127
Рени, ами то може ли да не се брои за един парфюм, щом като ясно си пише, че е комплект. А за парфюмите от 231 стр. и 230-та стр. си е повече от ясно, че отстъпката важи и за двете страници.

Нелко, душко уточнявам само. тук има свежи представители дето нямат нито опит нито координатор да им помогне с инфо. колко му е да се подхлъзнат. Ние вече сме зайци гърмени, ама другите...

# 128
Здравейте, някой да е пускал поръчка от 16 кампания, немога да поръчам каталози пише ми някакви неща на друг език?

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 21:28 от betyyyyy

# 129
  • на североизток от Рая
 Бетууууу, нагоре е коментирано точно това, не е само при теб проблемът.

Ренка, права си и ти, ама все наготово да се чака инфо, малко се поизнежва човек така.  Wink

# 130
Бетууууу, нагоре е коментирано точно това, не е само при теб проблемът.

Благодаря за отговора,не съм видяла че вече в коментирано извинявам се Simple Smile

# 131
Все още не мога да пусна поръчка  Rolling Eyes До кога ще им е проблема,утре до обяд ако не мога да пратя,няма да са при мен нещата в събота  #2gunfire

# 132
Все още не мога да пусна поръчка  Rolling Eyes До кога ще им е проблема,утре до обяд ако не мога да пратя,няма да са при мен нещата в събота  #2gunfire

какъв е проблемът?

# 133
Все още не мога да пусна поръчка  Rolling Eyes До кога ще им е проблема,утре до обяд ако не мога да пратя,няма да са при мен нещата в събота  #2gunfire

какъв е проблемът?

Когато натисна да се изпрати ми изписва,че има технически проблем и не я изпраща,така цял ден Rolling Eyes

Това изписва "Due to technical problem, the error has been occured click here"  и ме връща в началната страница

# 134
  • София
Вероятно защото К16 започва от 13.11

Общи условия

Активация на акаунт