Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 109
  • 619
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Мimeto74,
ми, чела-недочела пуснах с хайвер....
В др. поръчка - другата. Simple Smile
И без това си падам по пилинг-маските. Ще мацам по-обилно, да свършват
 bowuu

# 16
Здравейте и от мен, запис в новата тема, благодарности на Катето и успешна кампания на всички.

JiD
каквото и да си взела със здраве да си го ползваш. мился си че ние сме толкова красиви, че каквато и маска да сложим няма как да намали и йота от  привлекателността и харизмата ни  Hug

# 17
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Кате, чудесно оформление - ставаш все по-добра  Laughing

В анкетата може да добавиш и опция от сорта "Аз съм смотана и не мога да се добера до мотивационни подаръци". Ше имаш 1 глас от мен на мига.  Whistling
Пуснах ти спешъл една опцийка, но не те нарекох смотана... малко по-разумно го написах. Това, че нивата им високи, не те прави смотана! Peace

# 18
Кате  bouquet
Относно мотивационните-не винаги ми харесват и не се пъна,но ако мога си чакам подаръците  Laughing Като цяло не са мой тип нещата от към цветове и модели,но все е нещо за подарък на някого да направя.Иначе сега и този спален комплект цвета не ми харесва,отделно,че щеше да е хубаво да има и чаршаф,не само плик  Laughing Но както и да е.... сега новата мотивационна с шала и чантата....изхитриха се....сега за 850 лв искат 2 кампании,а преди беше за 3 подобна сума,отделно че този път,ако изпълниш условието от 850 лв не взимаш шала,а само чантата  newsm78
Аз си чакам поръчката в събота.Успешна кампания на всички! Hug

# 19
Една нощна маска ми е в недостиг от втората поръчка на К14,

и на мен ми беше в недостиг. Сега я виждамв фактурата за К15.

# 20
  • София, Западен парк
сега новата мотивационна с шала и чантата.... този път,ако изпълниш условието от ххх лв не взимаш шала,а само чантата  newsm78

ekita, защо реши, че взимаш само 1-то, ако си изпълнила условието. Взимаш си комплекта от 2-те. Мисля, че и доста ясно е казано този път, за разлика от друг път. За съжаление обаче, за разлика от друг път, е много завишено условието за постигане, поне според мен.

# 21
сега новата мотивационна с шала и чантата.... този път,ако изпълниш условието от ххх лв не взимаш шала,а само чантата  newsm78

ekita, защо реши, че взимаш само 1-то, ако си изпълнила условието. Взимаш си комплекта от 2-те. Мисля, че и доста ясно е казано този път, за разлика от друг път. За съжаление обаче, за разлика от друг път, е много завишено условието за постигане, поне според мен.
Ето точно какво пише:
Всеки представител може да получи само един подаръчен комплект (Ниво1 или Ниво2),по време на програмата,в зависимост от изпълненото ниво.
За мен това не значи ,че ще се получат и двата,както до сега.Щеше да пише по един от Ниво 1 и Ниво 2,а не само един от Ниво 1 или Ниво 2 .За мен значи това,незнам вие как го тълкувате! Rolling Eyes

# 22
За мен това не значи ,че ще се получат и двата,както до сега.Щеше да пише по един от Ниво 1 и Ниво 2,а не само един от Ниво 1 или Ниво 2 .За мен значи това,незнам вие как го тълкувате! Rolling Eyes

ниво 2- ЧАНТА И ШАЛ

# 23
  • София
Пуснах ти спешъл една опцийка...
Мерсаж! А и както виждам, не съм сама в нещастието.  Mr. Green

# 24
  • Бургас
Пуснах ти спешъл една опцийка...
Мерсаж! А и както виждам, не съм сама в нещастието.  Mr. Green
Мдааа, изпреварих тЪ най-некултурно Mr. Green Ама хич и не се напъвам за мотивационни вече, поръчки изобщо рядко пускам от моя профил, козметика ейвънска почти не ползвам вече и тръпката отдавна умря Whistling Излекувана съм с 2 думи (не че нямам още запаси от свръхизгодни неща уж hahaha)

Ама си ви обичам другарчетата тук и от време на време ви мятам по едно око Hug

# 25

ниво 2- ЧАНТА И ШАЛ

Явно в тази листовка е описано правилно,защото аз го чета от сайта и се подведох по този написан начин.И не ме и учуди,защото напоследък все има недостиг на нещо,че колко му е да не дават по двете неща,за да има за повече хора.Но пък сумата,която искат друг път я искат за 3 кампании,сега за 2.....поне за мен е непосилна.

# 26
  • София
И аз не съм доволна от нивото, което трябва да се покрие за мотивационната програма. Малко нечестно спрямо представителите, защото го правят все по-трудно и непосилно за нас. Надявам се следващата мотивационна да не е с подобни условия. Поне сега няма да ме е яд за чантата, защото не е много по мой вкус.
 По принцип рядко изпълнявам и мотивационните програми от Avon Focus. Този път тъкмо се зарадвах, че имам 4 поръчани мъжки парфюма и ще взема по-голяма отстъпка.. и то се оказа,че точно тези парфюми не участват в условието Laughing  страшен късмет имам ;дд

Успешна кампания на всички!  thumbsup

# 27
Здравейте, попрочетох ви, та да си кажа, че и за мен  850 лв. в две кампании е непосилна сума и бих упрекнала мениджърите в нереалистични очаквания за активност. То хубаво да искаш, но действителността е различна. Конкуренция с промоции колкото искаш.... А и чанта в оранжево-кафяво не всеки би и намерил приложение. Иначе ми харесва, но шалът по ме мотивира и добре, че е така.
  Ще наблегна на кремовете , че там поне е сигурна отстъпката.

# 28
  • Пловдив
А на мен ми харесват - и чантата, и шалът!
Записвам се - ако някой ги достигне, може да се пазарим за .... някоя размяна.
 bowuu

# 29
  • София
И аз много харесах шала. Ама на - каквито сме късметлийки или няма да го достигнем, или някоя заменка ще ни израдва.

Общи условия

Активация на акаунт