Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 15 - Тема 132

• 40 079
  • 619
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в тази тема

Излишни и несполучливи покупки разменяме тук!

Старата тема

Текущ каталог

Текуща мини брошура

Каталог 16

Каталог 17 / руски/

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Бургас
bradata
Инка 13
ekita

Варна
katyadjin
_re_ge
rumi_m2001
ФЕЯТА
beljata

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Етрополе
leady_23

Кюстендил
vaniu6eva

Монтана
TheB3stt

Плевен
Тони.

Пловдив
`ТуиГ         "Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара
*Дорис*

Попово
Мама Яни

Раднево
Petq Petkova    

Русе
маякуб
*Elina*
eli4ka666
venelia

Сливен
slavena80

София
ASTILLA       - Банишора и Надежда
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
petjia            -  център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
takinka
елказелка    Люлин
Танитка            - Изток и Изгрев, Оборище
Узи         - центъра, НДК, ЦУМ и Младежкия театър

Стара Загора
ailan

Хасково
vippuhi

Шумен
neli mar4

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

mamita81 - София

venelia - Русе

За връзки с AVON:

тел.:  02/9765 800
contact_avon.bulgaria@avon.com

Бланка за пълномощно

# 1
  • Пловдив
Добро утро!
И - благодаря за новото ни уютно (и топло!) място за комуникация!
Кате! -
  bouquet
Благодаря на Рени за съвета, ще взема пилинга с хайвер - пък да видим!
Хубав ден на всички!

# 2
Добро утро!
И - благодаря за новото ни уютно (и топло!) място за комуникация!
Кате! -
  bouquet
Благодаря на Рени за съвета, ще взема пилинга с хайвер - пък да видим!
Хубав ден на всички!

Аз също ползвам тази маска,доволна съм.

# 3
  • Варна
Благодаря за любезната покана, Кате!  bouquet

Добро утро и успешна кампания на всички!  bouquet

Една нощна маска ми е в недостиг от втората поръчка на К14, ще чакам да се появи и ще пусна една с Инкадесънс-и. А после ще събирам още клиентски.  Rolling Eyes

И тук се намръщи... Какво му стана на това време?! ooooh!

# 4
  • Русе
Добро утро   food010  Кате, за пореден път благодаря за темата  smile3525
Чета ви редовно, не толкова редовно успявам да пиша. Успяваме да си покриваме мотивационните с другарчетата и сме доволни. Дано и занапред да е така.  Praynig

newsm78  Аз като я прочетох Рени за пилинг маските, като че ли останах с впечатлението, че другата й харесва. Ама тя да каже  Laughing  Написала е "..тази с черния хайвер по-малко ми допадна от другата..." ( нещо такова май беше ).

# 5
Успешна на всички! Аз съм доволна от мотивационната - спалния комплект .   bouquet

# 6
  • София
Кате, чудесно оформление - ставаш все по-добра  Laughing

В анкетата може да добавиш и опция от сорта "Аз съм смотана и не мога да се добера до мотивационни подаръци". Ше имаш 1 глас от мен на мига.  Whistling

# 7
  • София
Благодаря за темаичката и от мен   bouquet
Аз не се доредих до спалния комплекта, а само до подаръците с лавандулата  Confused

# 8
Зравейте и в новата темичка, аз да си задам въпросчето от предната тема:
Здравейте, напоследък само ви чета от време на време.
2 часа преди да свърши К14 една позната се обади, че иска каталог да разгледа, пратих и линк и за мое щастие си поръча и така успях да си допълня 67лв, които не ми достигаха за второто ниво от мотивационната в профилът на майка ми. дано не сменят комплекта с някои боклук , че ще има да се ядосвам, моят спален комплект много ми хареса.
Хареса ми и новата мотивационна, по-точно чантата, дано успеем и двете с майка да се сдобием с по една че ходя с една от 3години и вече ме изоставя.
Имам въпросче: Балсамът от първото ниво на мотивационната К14 за какво точно е и как се използва?
Успешна кампания на всички.

# 9
Зравейте и в новата темичка, аз да си задам въпросчето от предната тема:
Здравейте, напоследък само ви чета от време на време.
2 часа преди да свърши К14 една позната се обади, че иска каталог да разгледа, пратих и линк и за мое щастие си поръча и така успях да си допълня 67лв, които не ми достигаха за второто ниво от мотивационната в профилът на майка ми. дано не сменят комплекта с някои боклук , че ще има да се ядосвам, моят спален комплект много ми хареса.
Хареса ми и новата мотивационна, по-точно чантата, дано успеем и двете с майка да се сдобием с по една че ходя с една от 3години и вече ме изоставя.
Имам въпросче: Балсамът от първото ниво на мотивационната К14 за какво точно е и как се използва?
Успешна кампания на всички.

Балсамчето е за уста, лакти и загрубели места Wink

# 10
Благодаря ти   bouquet

# 11
  • Бургас
Благодаря ти   bouquet
 bouquetПривет на всички и успешна кампания.

Аз пуснах в гугъл преводача английския надпис от кутийката на балсамчето и вижте:

"прилага по отношение на храмове и други импулсни точки, като китките и врата"
 Grinning

А на спрейчето си пише че е за бельо.

# 12
В предната тема се коментираше,че балсамчето  се слага на слепоочията, китките и врата- за успокояване на нервите и добър сън- нещо такова. Аз моето го тикнах при запасите и не съм го отваряла.

# 13
  • на североизток от Рая
 Привет, момичета!

Кате, идвам и в тази тема заради любезната ти покана. Иначе Ейвън не може да ме привлече с нищо. Пускам поръчки, но не защото си търся клиентки,  а те ме търсят и така се получава. Прескачам кампании напоследък, но не ми липсва това, а преди време щях да го изживея с неприятно усещане. Сега май само за идеята съм с Ейвън. Днес ме потърси момиче с голяма поръчка, явно ще съм активна този път, няма да й откажа.

Кате,  Hug Heart Eyes!

Аз също съм от любителките на пилинг маските. Ефект почти нямат върху кожата ми, но усещането, че съм си направила маска, ме кара да си мисля, че съм полезна на себе си.  Laughing Иначе захарният ексфолиант, който ползвам, върши страхотна работа - почиства порите, омекотява, ухае прекрасно.

Желая успех на всички! Дано да се класирате за всички мотивационни програми, работете с кеф!  Hug

# 14
  • Бургас
В предната тема се коментираше,че балсамчето  се слага на слепоочията, китките и врата- за успокояване на нервите и добър сън- нещо такова. Аз моето го тикнах при запасите и не съм го отваряла.

Бляла съм някъде като са го коментирали. Joy

Общи условия

Активация на акаунт