Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте   bouquet
Вале напротив - много хубаво си го написала  "нищо страшно няма да стане, даже напротив, може да е за добре" Вместо да се депресираш почвай с децата да измисляш малки изненади и късмети за Коледа!
Ма ко щом компа ти върши и така работа - по-лесно се чака!!! и ние ще сме на спагети, ама със бекон, гъби и сметана.
Смърфи страхотна вечеря си замислила - значи и картичките ще измислиш!!! Колко картички за колегите ще правиш?
Ние се прибрахме - малкия супер щастлив, цялото лице изрисувано, преял... Цял ден гледали филми и яли сладки  hahaha И това ми било учебен ден  ooooh! Всяко дете, като даде £0.50 благотворително може да яде колкото си иска сладки  hahaha Последната му изцепка за днес - гледали са "Как да си тренираш дракон 2", преди това четоха книгата - та малкия е категоричен, че книгата е мнооооого по-различна и добра от филма! Пък за заплеса...излезе от училище без яке, та го връщах да го търси, тръгваме по пътя - раницата се мятка празна на гърба му - ни кутията за храна, ни бутилката за вода....
Имам въпрос към притежателите на киндъл - мога ли да сваля книгите от него на компа - извинете за безумния въпрос, но изобщо не съм го разглеждала, че е даден от училището.

# 586
  • София
Здравейте   bouquet
Вале напротив - много хубаво си го написала  "нищо страшно няма да стане, даже напротив, може да е за добре" Вместо да се депресираш почвай с децата да измисляш малки изненади и късмети за Коледа!

Говори ми, говори ми....ти мани аз кво си пиша, такъв рев му дръпнах тая вечер, че не е истина.
Скрит текст:
Имам нужда от някой , на който да си кажа всичко от-до. Обаче нали съм зодия Рак- смятам, че никой не ме разбира по принцип, още повече, когато имам проблеми. Може би един психиатър ще ми свърши добра работа. ooooh! Изпих три валериана, една приятелка ми каза, че имам големи кръгове под очите и изглеждам ужасно Mr. Green, а за капак- получих нещо като сърцебиене и направо се притесних да се не гътна, честно. А да, и тоалетното казанче се счупи и като потече една вода и не мога да я спра...чудо
За да е още по-весело ми изникна това стихотворение:
На дъщеря ми
Васка Мадарова
Не те родих отмяна да ми бъдеш
(напук на всички бабини заръки).
Сега си тук. Но някой ден ще тръгнеш.
Ще имаш свои радости и мъки.
Ти няма да повториш мойта есен
и мойто лято няма да те блазни.
(Да вярвам, че ще пееш чужди песни,
надежди са лъжливи и напразни.)
Не мога да те скрия във дланта си –
там винаги уютно да те пазя.
Така ще пропилееш младостта си,
а аз за цял живот ще се намразя.
Та ти си птица! Как ще те задържам?!
Единствено крила ще ти предложа.
Със тях понякога да се завръщаш,
за да изваждам от гърба ти ножа…

Просто идеално за реване! Crazy

# 587
Валееее-спокойно,всичко ще е наред!  Hug А казанчето нали има кран-спри го. Confused А какво стана с моста ,оправи ли го?
Прочетох ви,но днес ми е нещо кофти-гърлото ме боли и днес чак ушите почнаха. Confused Та се чудих до обяд и накрая в проливния дъжд ходихме с мъжо та си купих антибиотик и го почнах,да ми мине бързо,че не се търпи-така гадно ми дращи гърлото. Tired Вчера излезнах и се разходих и ето -лепнах още някое вирусче и готово. Crossing Arms
Eто какво направих от преждите,които взех вчера.
Скрит текст:
Всички болни да оздравяват бързо. Hug

# 588
  • София
Писе, не се отваря.
Моста е залепен временно, ще видим кога ще намеря пари и желание да оправям нещата.
Благодаря ти! Hug
Видях , Писе, както винаги- красота!

Последна редакция: пт, 14 ное 2014, 22:11 от Валенцето

# 589
  • София
Говори ми, говори ми....ти мани аз кво си пиша, такъв рев му дръпнах тая вечер, че не е истина.
Имам нужда от някой , на който да си кажа всичко от-до. Обаче нали съм зодия Рак- смятам, че никой не ме разбира по принцип, още повече, когато имам проблеми. .....................
[/quote]

И от какъв зор сега ще ревеш, а и ние за какво сме тук, давай да нищим проблемите и съвети безплатни получаваш и виртуална прегръдка веднага!!! То е ясно , че на живо не може да се видим и да споделяме, ама ний сме тук, я гледай колко много умници сме се събрали, чак не е за вярване.   Simple Smile Това със стихотворенията не е моята сила, не хващам и нищо не ми говорят, имал си някой нещо да си напише и си го написал, а дали ще ме докосне....в повечето случаи не,  или направо да си кажа, никога.  Давай реалността да я нищим по от полза ще е.. Heart Eyes  А за казанчето, егати и проблемите имаш, това да са. Аз цяла фурна щях да прежаля, ти пък за едно казанче, може и с кофа да го ползваш.  Усетих аз още онзи ден когато писа, че нещо не ти е наред, ама какво да се обаждам и да питам....тц,тц,тц. Знаех си.
Добър вечер!
Писе, прекрасни камбанки, много си сръчна, ще ти викаме "Сръчко".
Тите, хубави и са спокойни новините около теб.  Hug
Калинче, и аз започвам полека-лека да се заглеждам по магазините за Коледни подаръци, че много я мразя лудницата около тези дни. Винаги от рано пазарувам и съм спокойна и мирна после. Не ми се е изяснило още какво ще взема, само хвърлям по едно оЧо по витрините, но за сега нещо не ми е хванало окото. Виж, на едно място видях отново едни ботуши, ама за мен ти да не си помислиш,  че са за някой друг и смятам пак да отида и да ги разгледам допълнително, лошото е, че са в кафяво пък аз горни дрехи в този цвят нямам, та ще се замисля. Хубави са, ботуши за езда са точно....мда.
Мързелувам и се местя от кълка на кълка в/у дивана, ама вие да не си помислите , че кълките са пилешки, по скоро .....свинина.  Mr. Green
Отивам на разходка.

# 590
Добра вечер   bouquet
Вале  Hug имаме такива моменти...хубавото е, че не се задържат дълго  Peace Много си изморена и това предразполага състоянието ти  Hug Имаш нужда от 2ч. само за себе си - да се пошматкаш без цел и посока и ще си дойдеш на място. Много си ми далеч - иначе с удоволствие бих прекарала 2ч. с твоите принцеси   bouquet И аз съм в някаква пред Коледна каша - първо пералнята сдаде багажа, колата се построши, аспиратора спря да работи, скъсаха ми се любимите панталони, както и гумените ботуши, за капак сега си намерих стъклената пила натрошена в опаковката - нямам обяснение как е станало  newsm78 и аз съм си взела едни хапчета "спокоен ден" - като нашите "мента, глог, валериана"  Joy но сега ще си цапна приспивателното и искам да го споделя и с теб:

Писенце много красиви камбанки   bouquet Бързо оздравяване  Hug
Марче ако са ти харесали ботушите смело взимай - после нали знаеш "на това копче му требе балтонче"  Joy Аз също много мислих, когато взимах моите кафеви, но сега си ги нося с черно палто, на което слагам кожена яка и сиво палто с кафяв шал.

# 591
  • София
 Hug
Марче, опасна си!
Казанчето не е проблем, просто снощи започна да тече отвсякъде и дори да го спра от крана пак течеше. Направо се притесних да не би докато спя нощес да избие вода и да направя наводнение. Девер ми по скайпа ми даде инструкции и ме успокои, че няма такава опасност.

Лейдиии, ти добри приспивателни взимаш! Laughing Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 08:23 от Валенцето

# 592

Добро утро, хубав и спорен ден! Днес всички - слушай моята команда - разкрасяване, масажи, шопинг, коледни подаръци (не е рано) и САМО усмихнати лица:)

# 593
  • Germany
Вале  Hug

# 594
Добър ден момичета!

Днес е облачно,но поне не вали.Вчера беше направо потоп.
Закусихме и си пих кафето.Чудя су кякво да сготвя,ама ще измисля все нещо.
Калинка-вземай си ботуши,че с тия дъждове при вас просто са необходимост.
Вале-всичко ще се нареди. Hug
Стади късмет днес.
Лус-хайде влизай и ти в ритъм,че ми липсваш с твоите коментари и весели снимки.
Смърфи-видях снимки,страхотно май сте си прекарали.
Дами-то хубаво да пазаря,ама вече свърших с парите и това ще са покупките -сега само ще зяпам до като пак нещо харесам и не устоя. hahaha
Тити-спокойно всичко ще е наред и ще мине нормално с раждането.
Креми-стискай зъби и ги остави да се учат сами да бъдат по-отговорни,иначе само си хабиш нервите.Късмет с новата работа!  bouquet
Контеска-как е малката принцеса?
Вио-видях снимки на Дея  Hug Heart Eyes  ,а Ванко да оздравява бързо.
На всички приятни почивни дни!!!

# 595
Привет, приятелки!

Помните ли ме? Позагубих се малко, нямах лаптоп, че кучето ми изгриза кабела Mr. Green, а от таблета хич не мога да пиша, но ви чета редовно и съм информирана за всяка от вас!
Май повечето тук вече сме работещи, което ме радва-как се събрахме хем домакини, хем работни, браво, браво!
При мен нищо ново-много работа, домакинстването почти зарязах-не мога да насмогна, уикендите пък все нанякъде забягваме и така. Е днес и утре ще съм си вкъщи, довечера само ще излизам с колежките на женско парти, та трябва да се разкрася днес!
За Коледа вече говорите, аз също чакам празниците с нетърпение, обичам тези празници, а и тази година доста ще почиваме.
Креми, успех на работа, за младежите не се ядосвай, същото положение е и при мен. Няма по-разсеяни от моите, вече дори не ги отразявам, ходят с телефони от 5лв. , а каквото друго изгубят им го удържам от джобните-да се спасяват сами, големи са вече! Само да са живи и здрави, за вещи е безмислено да се ядосваме! Пък и аз навремето също бях мноого разсеяна, постоянно нещо губех.
Моренка, радвам се, че се появи, макар и за малко. Бях аз в твоя красив Сандански, много ми хареса и пак ще отида.
Вале, Hug не се депресирай- и това ще мине!
На всички неспоменати много  Hug, пак ще намина, ако пък не пиша знайте, че ви чета и много ви мисля и ви чувствам близки!

# 596
Добро утро   bouquet
Грабвам веднага кафета - колкото повече - толкова по-добре Joy
Току що ми се обади другарката дето водим децата заедно на футбол, че са сменили стадиона за днешната тренировка, но пък на този стадион има и боулинг  Joy Та се очертава интересен ден - до 12,30 на футбол, от там на боулинг с бира  hahaha
Усмихнат ден ви желая, изпълнен с много приятни емоции   bouquet

# 597
Привет!
Ели, помним те, как да не те помним  Wink
Лейдибърд, весело изкарване на боулинга.
Ние сме болни, Ванко е на антибиотик. От вчера се разболях и аз - явно си предаваме вируса един на друг и докато не ни изпонатръшка всички няма да миряса. И така. Не сме спали не помня от кога, ама вече взех да свиквам. Лошото е, че взех да рева на детски песнички  Crazy И това ще мине, знам си аз, ама да видим кога и как.
Поздрави и целувки на всички  Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 11:40 от vio

# 598
  • при късмета
Привет!
Вио  Hug бързо да се оправяте. Гърло ли ви мъчи?
Ели, появявай се, пък и някоя снимка на морето пускай, че да не го забравим нищо, че е зима
Вале, обади се да не те мислим
Писе, на този апартамент така му върви на ремонти та съм свикнала.
Не знам дали съм ви разказвала как се появиха сводове вместо врати от хола и кухнята „подобието на кухня“ към коридора. Моя мъж(тогава още не ми беше), един приятел и сестра ми, след финала на първия голям ремонт, им викам "измийте прозорзице и вратите", те уж чули "избийте вратите"  ooooh! Измиха ги с брадвата и сега има сводове.  Joy Та вече на нищо не се учудвам и викам помощ само при крайна нужда  hahaha
Калинка, да биете и на футбол и на боулинг. Хич не ми върши работа компа или не върши на шефа. Флашплеъра не ще да качи новата версия и много неща не чете. И принтера не мога да вържа, че драйверите не са качени като хората. Трябва да чакам до понеделник, нямам избор. Да дращя из форума и фейса мога, не е проблем
Дами, много хубаво начало на деня.
"И мен ме боли гърло от вчера. Нещо ми е отпаднало и не мога да се събудя. На всички отгоре пак се контузих. Засрещнах си ръката м/у средния и безименния пръст и ме боли яко  ooooh! Проблема е, че е дясната и сега трябва някакси да сготвя. Мъжо пак го няма, сменя гумите на колата.
Пиша като начианещ с едно пръстче на едната ръка  hahaha
Ставам да метна един боб, че това им се е прияло
Гушки и цунки на всички  Hug

# 599
Здрасти и от нас !
Вчера се сдобихме и с нова кола.
Емо се държа ужасно по пътя все за нещо мрънка.Минахме през едно заведение да си вземем храна за вкъщи.В 10 .30 легна .Мина му часа за спане и кривотията беше голяма.Неделя мисля да пазарувам,че дънките ми стягат шкембака.А как не ми се купуват дрехи за бременни. Joyама шефа ми се скара.Притискала съм  детето.
Канени сме във филипинката на обяд.А как не ми се ходи.
Сто пъти ми напомня ще трябва да отидем за час.

Общи условия

Активация на акаунт