Домакини 44 / Настинки и болежки ще преборим с вино и коняк

• 39 338
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Тити, честита ви придобивка! Със здраве да си я карате, и без аварии!
Ма ко, гърло е, да. От гърлото идва и кашлицата. И Т вдига. И те така.

# 601
  • при късмета
Този вирус с гърлото е много гаден, държи доста време. И мен явно ме е погнал  #Cussing out
Вио, дано са му изписали правилните илачи и бързо да мине
Тити, честита придобивка. Да ви вози дълго и безаварийно

Креми, няма пощенски код на твоя адрес.
Поли и на твоя
Без п.к. нищо не пристига, машина чете кодовете и разпределя пощата по него и без код го изхвърля от линията.
На Ста ди на адреса също няма код, нейния е 6100.

# 602
  • София
Какво си правите, прекрасни, аз - нищо. МаАм едно тлъсто парче Тирамису, лакомия! Не е попило още достатъчно, но това не ми пречи, вЕрвайте ми.
 Hug

# 603
Момичетата извън България  подкрепете децата Крисия , Хасан и Ибрахим .

# 604
  • София
Момичетата извън България  подкрепете децата Крисия , Хасан и Ибрахим .
Peace
Изпя прекрасно песента си Крисия, а Ибрахим и Хасан са невероятни! Според мен имат всички шансове да спечелят като слушам другите песни.
 ММ се прибра от командировка и ми е едно такова хубаво...последната седмица почти не съм го виждала. Сега ще е отпуск цели две седмици! Heart Eyes

Вио, как е Ванко тази вечер, сигурно вече е зпочнал да му действа АБ?

# 605
Гледам си сама Евровизия.Дано да спечелят децата.
Заслужават си победата.
Изправи и просълзи много българи това дете.Емо с кеф и слуша песента.

# 606
  • София
Браво на децата! Достойно 2 място, заслужаваше 1-во. Баш италянското изпълнение аз не харесах.

# 607
Аз не можах нищо да гледам, и изпълнението пропуснах, и гласуването. Сега ще видя из нета какво има и ще пусна да ги изгледам.
Вале, по - добре е Ванко, да. Започна да действа АБ - още след третия прием се усети подобрение, надявам се всеки ден да сме все по - добре  Praynig
Аз между другото записах час за очен във Варна и във вторник сме там. От сега го мисля, най - малкото защото ще ходим всички - няма на кого да оставя Дея и ще си я вземам с нас. Та сега са едни схеми - кога да тръгнем, кога да се върнем (за да могат да спят в колата) и така нататък. Отделно и за прегледа ми е притеснено. И изобщо - лудницата е пълна. Пак!  Crazy

# 608
  • при късмета
Браво на децата  smile3501

# 609

Добро утро, хубав и спорен ден! Днес всички - слушай моята команда - разкрасяване, масажи, шопинг, коледни подаръци (не е рано) и САМО усмихнати лица:)
Дамчо,
Много свежа картинка и затова се закачам за нея Simple Smile.
Момичета, поздрави и от мен! Преди малко свърших хамалогията и сега почва малка почивка - гладя пране и си гледам ТВ.
Много се радвам да ви чета.
 Вал, съжалявам, че имаш такива моменти, но затова не си сама и като споделяш самата ти виждаш нещата вече и от друг ъгъл и дано ти поолекне.
Смърфи, търся ти снимките.
Честита кола на съфорумката и със здраве да я карате и да ви вози по хубави поводи!
Марчева, мислех, че се майтапите с почерпката, ама то било истина. Хубав обичай и с удоволствие бих го спазила, ама как да кача снимки, срааам, ама не знам. А и преди малко направих една салатка за утре с ряпа, та даже и диетично ви черпя и никой няма да ми прави рекламации, че било калорично Simple Smile

Поздрави на всички !

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 01:04 от Deborana

# 610
Добра вечер   bouquet

Вио ти си огън и ще организираш всичко! Под всички нямаш предвид и свеки - нали  hahaha Не се притеснявай за прегледа - всичко ще е ок!!!
Тити честита придобивка!!! Защо трябва да си с дрехи за бременна??? Има толкова модели на панталони с ниска талия.
Ма ко пази се бе жена  Hug
Марче  Stop подстрекател си с това тирамису!
Джейми да подкрепя, ама аз не знам за какво става въпрос...и как...
Вале  bouquet Сега и на теб ти предписвам един масаж от тм и ще ти мине всичко, вкл. и кръговете под очите!!!
Деборана ти добре си почиваш...Салата от ряпа много обичам - ей тъй и с настъргано морковче  hahaha Ама нещо като ракъйка към салатката няма ли? То в ракийката аз не знам да има калории  hahaha
Много исках Кубрат Пулев да победи..........
Днес ми беше шантав ден - добре, че тръгнахме рано с идеята да пием кафе преди тренировката - отиваме - те ни пращат на изкуствена трева  hahaha , защото всички естествени стадиони са прогизнали  hahaha То това добре, ама хлапетата нямат обувки за изкуствена настилка... та вместо да пием кафе - газ към най-близкия спортен магазин /на 20км/  hahaha Вече можем да се замерваме с бутонки в къщи - за сух терен, за мокър терен, сега и за изкуствен  hahaha Аз да не съм капо си взех огромен чадър  Joy не че при този вятър може да се ползва де  Joy След тренировката хапнахме и познайте какъв боулинг играх  hahaha с халбата  hahaha ама си беше забавно! Като се прибрахме писахме есе "Моя дракон" - вече и аз бълвам огън  Joy Утре мача го организирали в 10ч. - трябва да тръгнем в 9.00 от къщи  #2gunfire  и познайте кой е противника  Joy отбора с момичетата  hahaha Утре ще има ханбален резултат, ама не в наша полза  rotfImao rotfImbo От сега ми е весело  hahaha
Спокойна и усмихната нощ ви желая  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 ное 2014, 01:56 от Ladybird_

# 611
Хелоу! Снощи окъсняхме, днес се успахме, а на всичкото отгоре чакаме гости за вечеря. Та с две думи беше луд ден! Но се организирахме, ММ много ми помогна (сгъна всички лозови сармички са една машинка за сгъване на сармички), то иначе нямаше да се оправя. Сега чакаме гостите, дори имам 20-на минути да ви прочета, докато си изпъвам кръстта, че ме заболя.

Деборана, всъщност още не съм показала снимки. Писето говори за една снимка във фейса от снощната вечеринка.

Тити, честита ви придобивка, със здраве да си я карате!

На другите много цАлуФки. Сега ще се върна да прочета по-подробно!

# 612

А добро утро с мястото където искам да си пия сутрешното кафе. Нещо ме е стегнала шапката - май ще се ходи в Париж Grinning Днес и слънчице се показа, дано да се задържи през деня.
Изчетох ви, смях се с Калинка и бутонките - вече може цял отбор да оборудваш! Мако, пак контузена - пази се, бре жена. Ели липсваше, добре, че се появи. Вио, пиши след прегледа, последно при кого ще ходите? Деборанка, какво е това чистене по нощите Grinning
Не гледах нито децата, нито Пулев, сега ще чета. Хубав ден на всички!

# 613
  • София
Добро утро от мен!

Момичета, пускайте своите пощенските кодове и пак да ни изпратите на лични Peace

Днес свекърва ми има рожден ден. Отиваме да ги черпим в Хепи. Купих й една блуза, подарих й вече още в петък, че трябваше да мери...

# 614
Добро утро!  Всички спите в неделя, а? Чета ви, ама не ми се пише. Децата изкараха пак една Т, мишока се сдоби с някакви пъпки, още гадаем от какво са. Мислехме за скарлатина, но слава Богу не е. Баба ми, дето ви казвах, че се срина след като дядо почина, сега съвсем си изгуби разсъдъка. Говори и се крие ог несъществуващи хора и животни. Гоним тигри от под леглото. Ей такива интересни работи при мен. Шъ съ оправим, дет' се вика. Цунки и гушки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт