Лейдибърд, прегледът мина много добре. Внимателни, възпитани всички, навреме влязохме, всичко беше точно. То е едно малко помещение - аз очаквах най - малкото триетажна болница, а се оказа доста по - различно. Та самият преглед си беше стандартен - разшириха му зениците, караха го да показва картинки, прегледа му дъната...Доктор Николова ми хареса - търпелива, спокойна...Нямам забележки до тук, дано и занапред си остана с такива добри впечатления.
Обаче ми е много криво
Ние го бяхме водили като беше мъничък и до сега чакахме да го израсте...А днес ни казаха, че такова нещо не може да се израсте. Трябваше по - рано да отидем за второ мнение, а не да седим и да чакаме Ма ко, сега те прочетох - каква е тя нелепица, ужас? Това факт ли е вече, или се обсъжда в момента? Не мога да повярвам направо
И после децата били виновни само,е не виновни са и тия дето пишат учебниците! 
Няма да те каня на гости тогава, че както живея в смесен район и по улиците само турска реч се чува....направо си те представям с Калашника 
Да, аз съм си Водолей и не само любя и мразя и за мен сив цвят не съществува , ами съм и гадно злопаметна, типична представителка на зодията си. Но пък ако ми бъдеш приятел....можеш само да се благодариш, че ме имаш.
Обичам......свободата, т.е......няма да кажа нищо повече.
Поне с роднините си нямам проблеми, ама ги държа и далеко от мен. 

ще си пусна съобщения от тази тема!!! Благодаря за лятното настроение
Ама как ти завидях........не е истина направо