С малко МАЙСКО тумбаче напред, втори триместър привет! - Тема 5

• 32 684
  • 715
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро момичета!  Hug

# 586
Добро утро момичета,
вчера бях цял ден навън и сега ви изчетох .
Solace Ужасно съжалявам , каквото и да кажа нчма да е достатъчно, бъди силна и дано скоро пак видиш двете чертички , с пухкав финал! Praynig Praynig

Никки , Дяволси Ангел , Добре дошли   bouquet

За работата вече съм си вкъщи и съм много щастлива . Пътувах по 2 часа в една посока и въпреки че рабоатат ми беше лека реших , че е по добре да си остана у дома. Освен това ще кандидатствам в една докторска програма през юли и за нея трябва да се готвя още от сега, ще ходя на курс два пъти седмично и ще си почивам. Но ако нямах друг избор щеше да работя до край. Важното е всички да стигнем до финала! Хубав ден на всички!

# 587
Abraxas , и аз ходя при Танев на частно, както съм казвала. Има си чакане, и при него и при Георгиев наплива е голям. Но Георгиев преглежда за по няколко минути, при Танев аз лично седя поне 15. Не знам дали е бил учуден, че си била там толкова рано, защото аз ходя при него още от 5-та седмица. Joy Лично, като ги сравня с Георгиев, Танев ми допада много повече. След като ми казаха пол на ФМ, и после и Георгиев, не съм ходила при него. Мислех да е другата седмица, ама ще изчакам още. Ти на ФМ беше ли, помня, че беше на БХС, но за ФМ нямам спомен.

# 588
Добро утро, мили мами! Hug
Днес ми е почивният ден, много съм щастлива, защото освен всичко друго, ще мога да си ви следя цял ден:)
Solace   smile3518 Съжалявам мила! Не се отчайвай, не се отказвай и ще бъдеш възнаградена! Hug
Добре дошли и новите момичета Никки , Дяволси Ангел  Hug. Както казва Мечо Пух- колкото повече, толкова повече! Simple Smile
Забелязвате ли, как с всяка изминала седмица ни се случват все нови и вълнуващи неща? За мен ще кажа, че дотолкова свикнах  с вас, че каквото и да се случи, винаги бързам да го споделя първо тук. Но кой ако не вие, ще ме разберете най добре! Simple Smile
Abraxas мила, съчувствам ти! Въпрос на време е и моите киселини да се появят, а като знам какъв ад беше с предната Б ми иде да ревна. Алия ми беше казала идеалната рецепта за справяне с тази гадост- няколко лъжички ванилов сладолед! Аз не съм го пробвала, но тя ме увери, че безотказно помага. Ммм, заслужава си да се пробва, нали?
 Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O Lantern Flowers Jack O LanternХайдее, честит Хелоуин и от мен!!! Довечера и ние сме на парти, хихиих, мислех да съм котка, обаче малката ми взе ушите,затова ще се примиря с премяна на  afwitch

# 589
Добро утро и от мен!  Hug
Добре дошли на новите мамчета, много е хубаво да се увеличаваме.
 Solace, съжалявам за случилото се. Вярвам както всички други тук, че скоро ще имаш нови радостни новини с успешен и много щастлив финал.
Никки, ти си с моят термин - 9 май. Мисля, че началото на ноември няма да ти е късно за ФМ, защото на мен часът ми е на 06.11, а именно АГ-то ме насочи да е към края на 13-та седмица за по обстойни резултати. Ще правя и БХС тогава.
На всички желая много хубав ден и дано слънцето се появи по-скоро   bouquet

# 590
  • Бургас
Добро утро и от мен   bouquet

Днес съм с чаве в къщи, че нали не учат, заради утрешния ден на будителите   Crazy
Та от сутринта е замрънкотил за този Хелоуин и сега трябва да търся из нета, "как да си направим костюм у дома" или да прескоча до кварталното магазинче и да напазарувам  #Crazy ..... за него де, аз моя костюм съм го яхнала перманентно  afwitch  Mr. Green

С тия американски празници побъркват децата в училище, а аз съм мааалкооо против, но пък пусто на тях им е много интересно и забавно  Crossing Arms   Така, че и ние сигурно все пак ще стигнем до Хелоуинското парти в Мола.....

Ангелски Дявол добре дошла  Hug

selicita ако правя другата седмица ФМ вече ще съм в 13 г.с. и няколко дни...
В сайта на една частна бургаска болница пише, че ранната ФМ се прави между 11-14 г.с., така че може и да хвана последния влак  newsm78 Макар, че гледам, че повечето от вас вече май са я направили...

Хубав ден от мен   bouquet

Поздрави,
Никки

# 591
Abraxas , и аз ходя при Танев на частно, както съм казвала. Има си чакане, и при него и при Георгиев наплива е голям. Но Георгиев преглежда за по няколко минути, при Танев аз лично седя поне 15. Не знам дали е бил учуден, че си била там толкова рано, защото аз ходя при него още от 5-та седмица. Joy Лично, като ги сравня с Георгиев, Танев ми допада много повече. След като ми казаха пол на ФМ, и после и Георгиев, не съм ходила при него. Мислех да е другата седмица, ама ще изчакам още. Ти на ФМ беше ли, помня, че беше на БХС, но за ФМ нямам спомен.

ЗДРАВЕЙ Алия от гр.Шумен ли си ??

# 592

ЗДРАВЕЙ Алия от гр.Шумен ли си ??

Не, от Варна съм. И лекарите, които коментирахме с Abraxas също. Може би има някакво съвпадение на имена. Hug

Никки, наистина в 13-та г.с. е най-добре за ранна ФМ, така че не си закъсняла, не се притеснявай. Много от нас са минали вече, защото по-рано сме били в тази седмица. Hug

# 593
Здравейте майски мами!

Следя ви от известно време, но чак сега се престраших да се запиша при вас - На 36 г. съм, от Варна, втора  бремнност, термин 21 май. Имам дъщеричка на 3г., сега очаквам с нетърпение и второто си детенце baby_neutral

Вече се записах на ЖК - и аз съм в Майчин дом - Варна, при Капка Атанасова - при нея родих дъщеря си и съм много доволна, надявам се и сега всичко да е наред.

На всички мами пожелавам успех с прегледите и само хубави новини  Hug

# 594
Добро утро, май-чета!  Hug

И аз съм против празника, но децата са си деца. Гледам комшийчето още снощи се разхождаше из етажа, излиза ММ и му вика "Не е ли рано?" а детето се заспя и му каза "Аз правя репетиция за утре бе батко!!"  Joy

Който иска да бъде добавен на първата страница, да ми прати на ЛС: термин, години, град и коя по ред бременност е ! Hug

# 595
Solace, много съжалявам! Пожелавам ти само хубави неща занапред.

# 596
Здравейте, момичета! И на мен ми трябше повече време за да се престраша да се запиша при вас, т.к. прокървих в 6г.с. а и имам една неуспешна бременност, но вчера бебчо така добре се видя на видеозона  Simple Smile На 31 години съм и това ще ми е първо детенце, термина ми е на 15 май.
Solace съжалявам мила. На мен след амбразиото всички ми повтаряха, да бъда силна и да не се отказваме и да работим за бебе, но аз само си мислех че въобще няма да пробвам повече, защото не мога още веднъж да мина през това. След първия нормален цикъл бях на преглед и Док даде зелена светлина, бебчо стана от първия път....   

# 597
  • Бургас
Гледам комшийчето още снощи се разхождаше из етажа, излиза ММ и му вика "Не е ли рано?" а детето се заспя и му каза "Аз правя репетиция за утре бе батко!!"  Joy

хахахха, а моят син вчера носи бонбони на училище, питам го защо ще черпиш?
Той - Ами деня преди Хелоуин е!  Joy

gabche1,  ivanka.h   bouquet леко бременеене с нас!

Ще ме извините за активността днес  Embarassed но чавенце още не е почнал да досажда   tiptoe

# 598
Selicita, аз правих ранната ФМ миналата седмица на 21.10 и тогава съм била в 13 г.с. към края (до 22 ми се води), на 22 направих БХС. Така, че мисля, че не е проблем, тук до 14 г.с. се правят изследванията, така, че имаш още цяла седмица  Hug
Честит ви Хелоуин, майчета, аз днес съм на работа от обяд и уикенда почивам, не мога да се нарадвам  Party
По повод замразяването на стволови клетки, днес моята приятелка ми прати информация, която допълнително ме успокои, че не е толкова страшно, че няма да имам възможност да замразя (както ви казах, болницата, в която ще раждам не дава да се извика външен екип на фирма-банка).
Най-убедиделните доводи са: 1. Клетките не могат да се използват за друг член на семейството; 2. Клетките стигат за терапия само до 40кг тегло на детето; 3. При левкимия най-често количеството, добито по този начин е недостатъчно (чрез костен мозък то е много по-голямо); 4. Всеки болен от рак пациент има достъп до банката за стволови клетки; 5. В световен мащаб от 1980 има само 130 случая на успешно използване на стволови клетки.
Това като информация за майчетата, които се колебаят или за тези, които нямат възможност. За мен е по-скоро утешение за невъзможността да го направя въпреки желанието ми, защото тук цената е около 2500евро за съхранение от 10г, което не е непосилна сума.
Хубав ден от мен   bouquet

# 599
Всички, които ми пратиха данните си са добавени! Hug

Общи условия

Активация на акаунт