Искам да кажа ... (7)

• 32 534
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле, колко сте изписали. Не мога да ви изчета.
Лиляна, честит рожденик! Да ти е здрав и много щастлив. Той много голям, аз все си мислех, че имаш по-малко дете Simple Smile
Ох, колко обичам да се мотам по магазините. Мъжа ми по някога ми прави компания, но друг път направо го хващат лудите. Примерно в Икеа не мога да го накарам да отиде. Затова пък дъщерята е вече достатъчно голяма, за да ми прави компания.
Оставих малкия при майка ми и мисля да стои там до понеделник-да ги развлича малко. Чудя се какво да измисля да правим събота и неделя. Канени сме на гости, ама аз диетувам и не става. На кино и аз не обичам много да ходя. Само на 2Д, другите определено ми размътват погледа и направо лудвам.

# 106
Аз пък много обичам кино, но нещо не мога да се наканя сама, а трудно намирам съмишленици.

Искам нов Киндъл. Старият го оставих на сина ми. И в Рим искам.

# 107
  • София
Ох, много смешни последните 2-3 страници Laughing Особено това с ризата, ботите и щипките за пране Joy
Аз имах много приятна вечер, противно на очакванията ми. Оставихме голямото на тренировка и през това време скоростно изръшках 2-3 магазина. Поставих рекорд за скоростно пазаруване. И мерих апрески, за първи път откакто навърших пет години. Гледам, модерни са напоследък. Е, няма такова неудобно нещо. Все едно бях в гипс Crazy
Дребното е обзаведено. После ядохме сладолед. То не било чак толкова гадно в мола Mr. Green

# 108
Ми не е ми, сичко си има  Flutter

Шефа ми беше в Рим тия дни, хем е фен на Рома, та и на мач ходи. Още не съм го бъзикала, дето паднаха със 7 на 1. Съвестно ми е.  Laughing
И на мен ми се ходи в Рим, сама.

# 109
  • В мечтите
Добър е филмът за Дракула. А главният герой Люк Евънс действително е много готин. Heart Eyes Жалко, че е гей... Всъщност, не е жалко за мен, защото не го познавам. Laughing
ееееее и той ли бе...  ooooh!... така ми харесваше...не че нещо се променя,ама друго си е да знаех че не  е  Joy

# 110

Там много голямо и не е за съвсем сама жена. Но и с мъж не ми се ходи. Дай да се хванем двете и да се замъкнем нататък.  Mr. Green

# 111
  • тук-там

Там много голямо и не е за съвсем сама жена. Но и с мъж не ми се ходи. Дай да се хванем двете и да се замъкнем нататък.  Mr. Green

Айде сега, кое му е голямото на Рим... Изтръшквам го сама за 3 дни. Пеша...
Така да ме е яд, че го провалих тази година, а не пропускам/e/. ooooh!

Търся си работа, която да се работи само лятото! Laughing
И да ми осигурява зимуването между Рака и Козирога. Sad
Давайте идеи.

# 112

Там много голямо и не е за съвсем сама жена. Но и с мъж не ми се ходи. Дай да се хванем двете и да се замъкнем нататък.  Mr. Green

Едвам ме нави  Wink с кеф бих дошла с теб. 

# 113
Не знам какво е това чудо, мода ли е що ли не разбирам, но днес видях изключително красиво, мускулесто и секси момче да се води за ръка с...друго момче. Когато аз бях на 18-20 нямаше толкова много гейове или поне не съм ги виждала и чувала, а сега... Жалко наистина много карасиво момче, още не мога да повярвам, какво видях.

# 114
  • София

Едвам ме нави  Wink с кеф бих дошла с теб. 
А мен няма ли да вземете!!! Ще съм много добричка-ще слушкам, ще папкам  Grinning Така ми се ходи и на мен без мъж, ама моя много мрънкав. Хич не ме пуска сама.

# 115
JACKLIN*  и на момчетата им се полагат хубави момчета, де.

Чек, като каза не е за сама жена и се сетих как навремето ме пратиха командировка във варненския офис. Беше убийствено готина командировка. До толкова, че Варна влезе в сърцето ми завинаги и то много дълбоко. Просто сега като пиша и ми скачат пеперуди из стомаха, толкова готино. Бях сама, без други колеги от софийския. Та варненци, всички, с които контактувах бяха изпаднали в ужас като разбраха как ходих да се разхождам съвсем сама на Морска гара и то след полунощ. Аз го намерих за вълнуващо  Mr. Green

Цвети, чакай ние с тебе първо кънки да караме  Mr. Green Hug

# 116
  • София
Да знаеш, че другата седмица направо те отвличам!

# 117
  • Лутаща се
Дъщеря ми е с грип. Не може и болничен да вземе, та ще трябва да ходи на работа. И е сама в Пловдив.
Искам да си дойде  Tired

# 118
  • София
Скарлет, бързо оздравяване на дъщеря ти  Hug Не можеш ли ти да отидеш при нея? Много е кофти когато се налага човек да ходи на работа болен.

Мъж, дете, коте и хамстер заспаха един след друг. А аз се чудя дали да чопля тук, или да почета малко. Боря се с Властелинът на пръстените, но мноого мудно ми върви  Tired

# 119
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Дъщеря ми е с грип. Не може и болничен да вземе, та ще трябва да ходи на работа. И е сама в Пловдив.
Искам да си дойде  Tired

Е, що  не  й дават болничен newsm78

Аз днес  се  попилях от спане. Като легнах в 11, станах в 16.20. Заведох  детето   на тренировка, прибрах го, нахраних го, кискахме се един  час в леглото,а сега  пак ми се спи.
Днес голям  дъжд се изля при нас. С гръмотевици. Един  трансформатор гръмнал, та  сме били без ток неизвестно  колко време.Добре, че като  се събудих, вече имаше.
Мра-зя  зи-ма-та Tired

Общи условия

Активация на акаунт