Искам да кажа ... (7)

• 33 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Луната ни пази
В обедната почивка реших проблема с бельото на момчетата. Много е скъпо, момичета, направо съм възмутена. Няма да казвам колко оставих в най-обикновен "не -марков" магазин за едно пликче детски потници и гащи, че ме е срам ooooh!
Купувам страхотно бельо на смешни цени от Джъмбо. Потник, който от тук купувам за 5 лв. бройката, от Джъмбо го взимам за 2 лв. Бикини от левче до два най- много. Изпитала съм го, качествено е, защото аз го пера на 80 градуса и не е мръднало. Даже и дантелките и ластичетата по ръбчетата не се разплитат.

Днес ми се обадиха в 7 и 10, че в 7 и 30 трябва да съм в час. Оправих малкото набързо, добре че си подготвям дрехите от предната вечер, връчих го в детската и в 7 и 29 бях с дневника в ръката. Не знаех, че мога да съм толкова експедитивна. Прибрах се в 8 вечерта, от там готви, мий, ходих до апартамента на нашите да изпера, нали ви се оплаках за моята пералня (чакам майсторите). Утре пак ще съм цял ден и съм щастлива, че идва събота!

Тук си нямаме молове, но като имам време посещавам варненските (Гранд Мол ми е любим). Иначе харесвам да се моткам в хиперите Simple Smile.

Лиле,   bouquet за темата и честит рожден ден на момчето ти!

# 91
  • Пловдив
Лиляна, честит ти рожденик, да ти е жив и здрав, успешен и щастлив. Да ви радва и кара да се гордеете с него! Весел празник на семейството ви!

Получих си една поръчка от Китай, много съм доволна  Peace

Ходих на кино да гледам Дракула с една приятелка - хареса ми замисъла на появата на Дракула, а артиста е  Heart Eyes

# 92
  • София
Оо, този филм съм го заплюла за скорошно посещение! Рядко ходя на кино, че задължително ме заболява главата и ми прилошава по средата на филма, но този път ще устискам  Simple Smile

# 93
Направила съм някаква супер глупост, няма ми пропуска за паркинга  #Cussing out Вероятно е паднал при предното стъкло и таблото, май и да е там няма как да го извадя, следователно няма как да отида с колата на работа вече, защото е синя зона  ooooh! И по-тъпото е, че не знам дали ще ми издадат дубликат, а за нов чак на края на годината, ама трябва да върна тоя, а са де... Мъжът ми на всякакви глупости ми се навива, ама да разглобим таблото на колата - едва ли, още повече, че не мога да съм 100% сигурна там ли е, макар че няма къде да е...

# 94
Добър е филмът за Дракула. А главният герой Люк Евънс действително е много готин. Heart Eyes Жалко, че е гей... Всъщност, не е жалко за мен, защото не го познавам. Laughing

# 95
  • Варна
Оо, този филм съм го заплюла за скорошно посещение! Рядко ходя на кино, че задължително ме заболява главата и ми прилошава по средата на филма, но този път ще устискам  Simple Smile
На мен филмът ми хареса. Не усетих как мина времето и не ми писна от силния звук. Grinning

Преди него гледахме "Закрилникът". Много кръв, но пак го изгледах нормално.
Детето донесе трилогията "Лабиринта". Купила си ги, много ѝ харесал филма-първата част. Проблемът е, че на дневен ред са "Немили-недраги". Зададе ми и въпрос:"ако чета други книги, дали ще забравя изучаваните" Sunglasses Sunglasses

# 96
Като сте си заговорили за коси....

Искам да кажа, че след второто раждане вече съвсем ще остана без коса.
Едва изживях стреса от намаляването на половината на косата ми след 1то....а сега историята се повтаря. Само дето вече почти не остана коса...А си пада на снопове....вече и скъсяването няма да помогне, освен да започна да се подстригвам 3-4ти номер.

# 97
  • София
Рядко ходя на кино, че задължително ме заболява главата и ми прилошава по средата на филма, но този път ще устискам  Simple Smile
Таис, напоследък и аз забелязах, че когато ходя на кино ми прилошава и си мислех, че пак ме прихващат лудите. Но явно силата на звука, вибрациите и бързата смяна на кадри ми действат негативно. На някои по-спокойни анимационни филмчета се чувствам нормално.

Мире, и на мен много ми пада косата. Моята фризьорка ми слага някакви ампули против косопад и като че ли действат. Освен да я попитам какви са и да си ги слагам в домашна обстановка по-начестичко.

# 98
Мирама, и моята много окапа след второто раждане, но сега две госини по- късно започна да се възстановява, расте адски бързо и на дължина и имам много нови косъмчета. Правя масаж с хининова вода всяка вечер и мажа, каквото ми дойде на акъл, от купени ампули до всевъзможни масла:)

# 99
  • Ямбол
Мирама, моята коса също беше пооредяла около второто дете, но се възстанови, пу-пу.
Сега пак си е гъста и макар и тънка, има доста на главата ми.
Нищо не ѝ правя.

# 100
Доста четох за разните ампули, отделно сестра ми е биохимик и....освен хубав рекламен трик...друго много свястно в тях каза, че няма. Simple Smile Е, разбира се освежават косата и т.н., но не могат да накарат да ти поникне нова. Simple Smile
Миналата година се бях засилила към едни ампули, курса излизаше към 360лв (за 1месец), но тя ме разубеди.

JACKLIN*, Лиляна освен да се надявам и аз, че може и след голямото окапване, да започне и да ми расте нова. Simple Smile
Като си гледам снимките от преди и направо ми се реве...

# 101
Аз чакам Fury с Брад Пит.

# 102
  • тук-там
Някъде прочетох за мъже, необичащи магазини...
Как се купуват обувки... Моя милост снима с фотото няколко подходящи "неща" харесва се...нещото  и аз със сантиметъра, че в много магазини нямат - ходя меря стелка и...така.
С дрехите сме по-ларж - поръчвам всичко по нета - вече му знам номерата на отделните марки. Даже и да ударя на камък, винаги има чакащи по редицата - и по-дебели и по-слаби.... Joy
Обаче с 45-46 номер обУща няма, братче. Наши са си!

Искам да кажа на Мирама, да се вземе в ръце, защото напоследък само мрънка! Peace
Зима идва, така ще е още дъъъълго! Мрачно и мърляво. Усмихни се!

# 103
  • София
Тонка, същото е при мен. При анимации нямам проблем, но с другите филми ми става много зле.

И в темата за био козметика съм писала, но и тук ще кажа: от ужасен косопад ме спаси ей това мазило:

http://www.zoya.bg/%D0%9B%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D … _BF_D0_B0_D0_B4-s

Косата ми капеше много, на кичури..пробвах разни шампоани, ампули, но нъцки. Само това помогна.

# 104
Wild_rabbit, хаха ,разсмя ме....май и аз ще трябва да започна така да процедирам с обувките. Не мога да го вкарам моя мъж в такъв магазин и това си е. Почти всичко, което му е купувано е било без него.
Права си, дразни ме това време и се чудя за какво да се оплаквам....стегнал ме е чепика.

Общи условия

Активация на акаунт