Искам да кажа ... (7)

• 32 525
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
В Бургас също започна да духа, ама е горещо. Заврях на вън.
В Мол обичам да се разхождам, обаче от април месец постоянно ми се вие свят, когато съм на вън или в мол. Онзи ден ходихме до Галерия за анцузи, влязохме и след 5 минути трябваше да излизаме, че се чувствах ужасно.

# 16
  • Ямбол
Да вземем да ви прехвърлим един от нашите, и без това скоро ще са по един на всяко семейство  Laughing
Мисля, че нямаме нужда. То ако беше толкова вървежно, нямаше да се изнесат всички магазини от там.
Нямаме платежоспособни купувачи, че да стоят скъпите магазини, а ако има такива, то те си пазаруват, не от Ямбол.

# 17
Къде са тези жеги, при нас е 8С, духа вятър и вали дъжд....

Лиляна, честит рожденик! Да е жив и  здрав.

# 18
  • sofia
Лиляна, честит ти рожденик!
Днес на колежката се роди трето внуче.

Мирама, както обикновено, хубавото време е на югоизток.

# 19
Искам жега. Обичам лятото и то, когато на вън не се диша от жега. И аз да съм в планината до някоя рекичка...Мечти, мечтиии

# 20
  • София
Честит рожден ден на момчето на Лиляна!  Hug

Аз обичам да се разхождам в молове. През зимата се скривам там от студовете, а през лятото - от жегите. И в моловете и в ИКЕА си правя разходките и пазарувките през седмицата, сутрин.... толкова е спокойно и приятно. Не понасям съботно-неделната лудница.

# 21
Лиляна, да ти е жив и здрав рожденника!

# 22
В неделя мъжът ми смени гумите със зимни и аз му се смях. Но като гледам през прозореца, добре направи. Довечера ще го похваля  Simple Smile

# 23
  • В мечтите
Искам да кажа,че искам да замина някъде на топло и свежо местенце  bowuu

# 24
  • София
В обедната почивка реших проблема с бельото на момчетата. Много е скъпо, момичета, направо съм възмутена. Няма да казвам колко оставих в най-обикновен "не -марков" магазин за едно пликче детски потници и гащи, че ме е срам ooooh!

# 25
Лиляна, честито и от мен.
Благодаря за инфото за Търново, но като гледам какво е времето май ще го отложим.
В МОЛ обичам да ходя само с дъщеря ми на кино. Ядем начоси в киното, после пици на пещ, и естествено сладолед. Като бях по-слаба, обичах като видя някое ансамбълче на витрината на магазин, да вляза и да си го купя, барабар с шалчето и другите аксесоари. Но сега като отслабна, пак ще започна.
И в тази връзка, някой ходил ли е на кавитация и лазерна липосукция и боли ли.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 14:45 от Silvipl

# 26
  • София
Толкова е чудесно времето, че Витоша в момента изобщо не се вижда. Няма я!

# 27
За лазерната липосупция бях мяркала някаква тема в Красива мама. Явно зависи от личния праг търпимост към болката.
За втори път в плувния комплекс попадам на някаква мамаша с около 10 годишно момченце. Как не го е напъхала в момичешката съблекалня не знам. Страшна работа е. Облича го при местата за сушене на косата и обикновено заема стратегически поне три места непосредствено под един от контактите, а маминото детенце излиза по бели пликчета и потниче, за да го дооправи неговата мила мама.  ooooh!

# 28
Лиляна, да е жив и здрав! Много успехи му пожелавам!
Аз също не мога да релаксирам в МОЛ, но аз и не обичам пазаруването. В обедната почивка обаче отскочих до мол София и се сдобих с две поли. Не че нямаше да си ги купя и без намалението, но и така добре ми дойде.

# 29
  • някъде ... тук ...
МОЛ и подобни ги ползвам за пазаруваме и кино. не обичам да се шляя на затворено. Дразни ме вентилацията, осветлението и навалицата. А през почивни дни изобщо не можеш да ме накараш да вляза.
В ИКЕА съм влизала два пъти. Може и да се пробвам там как ще е  Crazy

Belinda, знам Confused Аз все търся някакви по-евтини варианти....
В Младост до Йерусалим имаше един цех+магазинче, където шиеха и предлагаха детско бельо и пижами на приятни цени. Нямам идея дали още съществува.

Вън е ужасно. Замръзнаха ми краката, а уж съм със затворени обувки. Трябва да вадя ботите и дебелото яке Tired

Лиляна, весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт