Искам да кажа ... (7)

• 32 530
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Майка ми така купува дрехи на баща ми. Тя ги пробва, защото двамата са един размер. Ако тя не му купи дрехи той ще ходи с едни и същи докато се разпаднат и го оставят някъде на пътя...
Веднъж когато майка ми беше в командировка баща ми си изглади ризата с ютията върху мокета и я залепи идеално. Понеже бързаше облече една риза на майка ми с две бродирани рози отпред на гърдите... Crazy

# 76
Ето още откога датира метросексуалността Joy И ние с мъжа ми сме почти с еднакви ходила, моето обаче е по-тясно.

# 77
Майка ми така купува дрехи на баща ми. Тя ги пробва, защото двамата са един размер. Ако тя не му купи дрехи той ще ходи с едни и същи докато се разпаднат и го оставят някъде на пътя...
Веднъж когато майка ми беше в командировка баща ми си изглади ризата с ютията върху мокета и я залепи идеално. Понеже бързаше облече една риза на майка ми с две бродирани рози отпред на гърдите... Crazy

Joy

Ох, бе!  Hug и една  Hug за баща ти.

# 78
  • някъде ... тук ...
Ха-ха, развеселихте ме  Laughing Трябва да питам моя мъж как ми нацелва дрехите, които ми купува ( случва се и винаги са точни), а сме с доста различни размери.
От 4-5 години съм на скосена отзад черта и бретон, но с моята тежка, своенравна и права като клечки коса, няма начин да има някаква форма, ако не се филира. Така ми е добре.

# 79
  • Варна
Хехехе...разсмя ме Simple Smile Наистина ли съществуват такива мъже Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 20:15 от missNoir

# 80
Джули, ама аз съм 36, а той 40, ама нали да излезе от ситуация:)
Гери, с татко ти са от един дол дренки:))

# 81
Оле, имам по-голям крак от на мъжа ти Shocked Joy

# 82
Aхаха, и после ризата, залепена на мокета, как я изчегъртахте Simple Smile
Не знам как е днес, но някога се пишеше и бритон, и обици, и все беше вярно. Понеже думата е чуждица, може да се спори кое е правилно, но аз няма да споря. И анцуг се пишеше анцунг, 100% съм убедена, а сега не се пише така. Всъщност името на спортния екип не идва от немската дума анцуг, която значи друго.
Моят баща пък си беше боядисал всички ризи бледо розови. Изпрал ги с някакво червено етикетче. Добре че розовото беше модно тогава и е допустим цвят за мъжки ризи.
пп: един ден питам в магазин за дънки дали имат 38-ма дължина, защото рядко се намира, а мъжът ми носи такива панталони. Продавачката ме зяпва и пита "ама за вас ли???". Как за мен, аз съм 164 см и няма как да нося дънки, които ми стигат до шията.

# 83
  • Варна
Скоро разбрах, че баща ми го е хванала бг мамската лудост, да простира прането със същия цвят щипки  Shocked

Светът е малък, нищо, че той е компютърно неграмотен Simple Smile

# 84
Aхаха, и после ризата, залепена на мокета, как я изчегъртахте Simple Smile

Невъзможно беше. Върху нея стоя саксията с фикуса, докато не направихме ремонта и изхвърлихме мокета.

# 85
Оле, имам по-голям крак от на мъжа ти Shocked Joy

Ама той е 175 см, все пак, ти може и по- висока да си:)) И е 73 кила:) Ние сме семейство миньони:))

# 86
Оф, Герри, ще ме умориш тая вечер!

Бащата с щипките и той  Joy

# 87
  • София
Джулия, колко си висока..и кой номер обувки носиш  Shocked

Аз съм с 37-ми, майка ми е с 35-ти, крачето и е като на Пепеляшка. Но няма да ви обяснявам какви мъки са докато си намери подходящи обувки. Понякога стига до детския сектор  Rolling Eyes

# 88
  • Варна
Не знам за какво говорите в момента, но ще прочета след малко. Grinning
Да си кажа нещо-за втори път ми се случва да ми има нещо, да се чудя дали да отменя часа при зъболекаря, да не го правя и всичко да е наред. Grinning
Вчера бях скована-днес въртя врат без проблем. Предният път пък имах настинка-болеше ме гърлото. В деня, преди зъболекаря-инфекцията слезе надолу по дихателните пътища, смъдеше ми и бях сигурна, че ще кашлям скоро. На другия ден-все едно нищо не е било. Някой ме обича! Heart Eyes

Честит празник, Лиляна! Здраве, успехи, много усмихнати моменти пожелавам на детето!

# 89
Искам да ви кажа, че ви завиждам, че имате време и за деца, и за работа и за форума. Аз три в едно не мога. До съчетание на майчинство с форум се справям, ама с всичко не успявам, а ми липсва да чета темите в някои любими за мен подфоруми.
Лиляна, набързо се ориентирах, че имате семеен празник. Да ти е живо и здраво детето, много щастие му желая.
Аз харесвам и чупливи коси, подстригани на черта. Даже много. Шерилин Фен например, Елизабет Шу, както е в "Да напуснеш Лас Вегас".

Общи условия

Активация на акаунт