Искам да кажа ... (7)

• 32 504
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми е време за подстрижка....колкото и да ми харесва коса около раменете. ..вече не мога да си позволя да я държа така.

# 136
  • София
Добро утро!
Днес станах без обичайния стон, който се изтръгва всяка сутрин от мен: "Това не е живот беее". Все пак връщаме часовника с един час назад.  Grinning

# 137
И аз мислех така се подстрижа, четейки темата за дългите селски коси Simple Smile Ама няма да я изправям, а ще я извивам навън, това е любимата ми прическа. Бритонче имаш ли?

къде е таз тема?

# 138
  • София
Ааа, вярно, че този уикенд! И сега ще се стъмва в 5 Sad

Май всички сме за подстригване. Аз съм и за боя. Обаче ме мързи, та ме боли. Само я мия тази моята коса, нищичко друго не й правя, а тя расте като на поливни площи, чак хората около мен се шашкат. Миналата есен бях с къса коса, ама съвсем късичка, няколко пръста по ушите. Сега ми е под раменете, косище!

Хаха, Валери, браво на юнаците. Моите се хранят като...хм, прасенца. Тази сутрин козунак с локум и прясно мляко Blush

Като затръгвате за Рим, бройте ме и мен Grinning

# 139
Връщам се да ви изчета от снощи, но искам само да отбележа че е 9:30 ч., а от съседния кабинет се лее звучно сръбско  Shocked Понеже там е част от моя екип, щях да им нашокам канчетата, обаче се оказа, че е друг (на равно сме), някой трябва да направи забележка, изобщо не се намираме на място където е прието да звучи силна музика, камо ли сръбско  Crazy Както ми е и замаяно, все едно съм с махмурлук и изтезнявам, а годината е 2005 примерно...

HEJ, DJEVOJCICE
HAJDE SKINI OSMIJEH S LICA
O MENI TI NE SANJAJ
BICU TVOJA NESANICA

... а наздраве  Drunk

# 140
Искам и аз в Рим и без това от две седмици само гледам разни предложения, но не мога да взема отпуск поне до Нова Година.
У дома мъжете закусват всеки Божи ден. Чудя им се на тия хора, как могат толкова рано да ядат, аз още спя, те филии си приготвят. Разбира се съвсем културно - по една филия с масло, сирене, домат и 1 варено яйце за разкош, чай и кафе според възрастта  Simple Smile Сутринта мъжът ми каза, че е имало репортаж за "епидемия" от затлъстяване, голям процент, не помня точно, хората не закусвали, а това било много вредно. И май наистина е така - той яде много повече от мен, а е по-слаб, но се храни съвсем разумно, аз ям веднъж, но като за цял ден - това ми е проблема. Имам кила над нормата, за мое огромно съжаление Sad

Иначе днес си сложих тънко палтенце, то е тип сако, но вълнено и ръкавички, т.к. ръцете ми се подуват от студа. Притеснявах се за ръкавиците, да не съм единствена, но се оказа, че има и други като мен Laughing

# 141
vesi1, моя шеф има един лаф: "От мен да запомните, ако искате една работа да не се свърши, правите работна група. В тази връзка, правя работна група с председател Х и членове У..."  hahaha

Утре обаче няма да спинкам сладко, сладко - на лекции съм. И по-лошото - в неделя пак. Пък ако и омешам времето тогава ще е есктра. До юли другата година ще е така, няма вече събота-неделя, ужас на ужасите!

# 142
vesi1, моя шеф има един лаф: "От мен да запомните, ако искате една работа да не се свърши, правите работна група. В тази връзка, правя работна група с председател Х и членове У..."  hahaha

Утре обаче няма да спинкам сладко, сладко - на лекции съм. И по-лошото - в неделя пак. Пък ако и омешам времето тогава ще е есктра. До юли другата година ще е така, няма вече събота-неделя, ужас на ужасите!

"Като има спешна работа аз лягам да спя. Ако никой не я свърши, значи не е била спешна."
Всеки колектив работи точно на този принцип...

# 143

При екипната работа в един момент се оказва, че екип голям Кънчо един... Mr. Green
Наистина е гадно. Ние в събота сме ангажирани като работен ден. Прибираме се към към 16-17 часа, денят минал. Единствено неделята ни е почивка и то е голямо размазване, даже навън не ни се излиза.

Да допълня тия дребосъци ми повишиха настроението, разбира се момиченцето де  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=KLfu8vpor1U

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 09:59 от blackcat6

# 144
  • София
И аз имам някакъв проблем с ръцете в студа, но още ми е трудно да го дефинирам. Буквално ми се вкоченяват. Дори и при не особено голям студ, като тази сутрин например. Не мога да свърша елементарни неща, като да си отворя ципа на чантата или да си извадя стотинки от портмоненто Rolling Eyes Стават ми като...абе никаква чувствителност. И това е много лошо, защото примерно не усещам как се дера на ципове и ключове, виждам чак после, като се стопля. Или - не мога да си платя в магазина, защото фината ми моторика я няма и просто изсипвам стотинки в шепата на продавачката, а тя си взима необходимото. Ей такива неща. Винаги съм била с лошо оросяване и студени крайници, ама такова чудо като последните 2-3 години сякаш не ми е правило впечталение. Има ли други като мен, да се успокоя, че не развивам мс, /да пази Господ Praynig/?

Аз обичам работата в екип, ама аз да го ръководя. Имам усет за това кой в какво го бива и как да извадя най-доброто у хората. Не че се хваля, но съвсем обективно, когато съм ръководила хора, работата винаги е била свършена и колегите ми винаги са съжалявали, когато си отивам. Добър организатор съм и уважавам другите, затова. Когато хората се уважават и зачитат един друг, вкл. и различнията си, нещата се получават.

# 145
Малкият таласъм яде корнфлейкс и гледа Бейби ТВ.
След малко мятам дрехите на гърба и излизаме.

Снощи мъжо ме сюрпризира че колата изпищяла за газ.
Как за газ бе...преди 2вечери аз заредих и сме минали 20км. Трябваше да има за 300км.
Ами не знаел...и отишъл пак да зарежда. 
Сега има няколко варианта...и се надявам той просто да я е настъпил повече и тя за това да е обърнала на бензин.  А после не се е сетил да пробва да включи газта.

# 146
Белинда, в миналата тема с Таис нищихме и се оплаквахме от перманентно вкочанените ни крайници. Най-ужасното беше, че вчера ръцете ми не можаха да се стоплят по време на цялото интервю - успя да ме навали докато стигна и като дойде време да се здрависаме с шефката, ръката ми беше студено-лепкава, погнусих се от самата себе си. Решение обаче до момента не съм открила. Искам да си ми шеф
Blush
Хаха, малката азиатска бебка е като шарпейче, по-точно сумистче, обаче гъвкаво го раздава Laughing

# 147
  • В мечтите
Бройте и мен за Рим,тъкмо чистейки се загледах в ..Преди обед(щях да напиша Преди сутрин  Mr. Green))..та се обсъждаше,че нямало национална стратегия нито за деца със специални грижи,нито за  деца без...тоест ни спорт,ни културни мероприятия..ни дявол...Та все повече се замислям...за Рим  Laughing.

# 148
Денят не тръгва на добре...още с отварянето на мейла и да ме настъпят по мазола
 НАЙ-ПОСЛЕ ШАНС ДА ОТСЛАБНЕШ ДОРИ, АКО ВСЕКИ ДЕН СИ ПОХАПВАШ СЛАДОСТИ! Crossing Arms
И на мен ми се пътува, но към някоя по-необичайна дестинация и да е на топло. В тази връзка блазе и на Даун Simple Smile

# 149
  • Бургас
Добро утро!
Днес станах без обичайния стон, който се изтръгва всяка сутрин от мен: "Това не е живот беее". Все пак връщаме часовника с един час назад.  Grinning

Това си е живо постижение. ММ тази сутрин ме буди 2-3 пъти, докато аз в полусънено състояние се въртях като часовникова стрелка в леглото. Наистина това не е живот.
Днес се чудя дали ще ме огрее да направя едно молче......ако има кой да ме закара  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт