Искам да кажа ... (7)

• 32 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Студено ми е. Седя увита с одеяло, климатика бримчи, но на мен ми е студено.
Щото не пиеш, затова.  Naughty

# 211
  • Пловдив
Студено ми е. Седя увита с одеяло, климатика бримчи, но на мен ми е студено.
Щото не пиеш, затова.  Naughty
Едва обед е. В 17 ще прибирам децата с колата.

# 212
  • sofia
Янтре, има време да преспиш даже  Wink До 17 ч. ехеееей.

Селския доктор беше казал на мъжа ми, че е болен щото не пие.

# 213
  • Варна
Tаис, този е
Скрит текст:

Само, че отдолу го няма надписа "в помощ при алергии",а на моят пише "имунна защита". Купила съм го за 3.43лв от Марешки. Не знам за странични ефекти. Аз пия по една таблетка на ден.

alina_si, пробвай, не е скъпа инвестиция. Аз тази опаковка я пия отдавна, защото като изчезне кашлицата и аз спирам, но бях точно така, както и ти го пишеш. Лекарката ми го изписа.

Много не вярвам на разни изкуствени витамини и като ми ги изпишат не ги купувам, но за калция се сетих, че сестрата на мъжа ми, която е медицинска сестра ми е казвала, че абсолютно винаги включват банки с калций на пациентите без значение от какво страдат и в какво състояние са и така го купих и нали съм дала пари, започнах да го пия и О!Чудо, взе че ми помогна.

# 214
Какво ми прави впечатление - като имам запитване за услуга или продукт всички питат физическо или юридическо лице. Когато питам като юридическо ми връщат обаждане в рамките на половин час, като имам запитване като физическо лице по една седмица не получавам оферта. Чувствам се дискриминирана. Та нали ще плащам, има ли значение кой стои зад запитването, тъпо е подобно отношение на бизнеса  Sad

# 215
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Аз  опирам  до лекарства, когато съм на  умиране, обаче  започне ли есенно- зимно- пролетния  сезон, започвам  да  давам  на моята  мома   комбинация от инфлуцид, цинабсин  и тонзилотрен, веднъж дневно.  Разкиха ли  ми  се,  утроявам  дозата  и  за щастие, отдавна  не  ми  се е   разболявала сериозно..

Искам да кажа, че  една  потребителка  в темата  за  непълнолетната  родилка  ме  докарва  до  уртикарии...Скролвам я, за  да  не  я чета, обаче  пак ме дразни....

# 216
  • София
Супер, благодаря, Мис   bouquet Излизам след малко и ще го потърся.

Белинда, Мирама, разлакирах се вече  Simple Smile

# 217
  • Варна
Бронте, за какъв период ги даваш профилактично?

И аз давам на сина ми или инфлуцид или тонзилотрен като започне я да гъгне, киха или потече нос, ударна доза - през 2ч по две.
Сетих се, че имам и цинабсин, който така си отлежава.

Твоята дозировка е и от трите по едно на ден, така ли? Заедно или разделяш приемите?

# 218
Таис, да кажеш после как е минало.

Днес са ми изпратили окончателно подписаният договор.
Всичко хубаво, но поне да бяха звъннали един телефон да ме попитат с коя куриерска фирма е по-добре да го изпратят.
Сега не стига че не ми го доставиха до врата....ами ще трябва в понеделник аз да ходя до централния офис на DHL.

# 219
Tаис, този е
Скрит текст:

Само, че отдолу го няма надписа "в помощ при алергии",а на моят пише "имунна защита". Купила съм го за 3.43лв от Марешки. Не знам за странични ефекти. Аз пия по една таблетка на ден.

alina_si, пробвай, не е скъпа инвестиция. Аз тази опаковка я пия отдавна, защото като изчезне кашлицата и аз спирам, но бях точно така, както и ти го пишеш. Лекарката ми го изписа.

Много не вярвам на разни изкуствени витамини и като ми ги изпишат не ги купувам, но за калция се сетих, че сестрата на мъжа ми, която е медицинска сестра ми е казвала, че абсолютно винаги включват банки с калций на пациентите без значение от какво страдат и в какво състояние са и така го купих и нали съм дала пари, започнах да го пия и О!Чудо, взе че ми помогна.

Това е витамин це в помощ на алергии, така ли? Предполагам че става за бременни?! Ще си взема, благодаря ти.

# 220
  • Ямбол
Не, това е калций с це. И аз го пия за кашлица, включително сега, при този вирус, спаси ме от загуба на гласа, а в моята професия е направо пагубно.

# 221
  • Варна
Да, Лиляна е права.
Това е калций с добавка витамин Ц.

Пише "за алергии", но нямам представа дали помага, аз май не съм алергична. На моят пише "имунна защита". Малко са я подобрили и поукрасили опаковката.

# 222
  • Ямбол
Да и при алергии го изписва нашата лична. Изписвала е калци при силна уртикария на дъщеря ми, наред с другите противоалергични. Кашлицата не е задължително да е алергична, за да се влияе от калция.

# 223
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Бронте, за какъв период ги даваш профилактично?

И аз давам на сина ми или инфлуцид или тонзилотрен като започне я да гъгне, киха или потече нос, ударна доза - през 2ч по две.
Сетих се, че имам и цинабсин, който така си отлежава.

Твоята дозировка е и от трите по едно на ден, така ли? Заедно или разделяш приемите?

Мис Ноар,  давам  всеки ден, без изключение, от началото  на  октомври  до   края  на март, по  едно от трите,  всяка  вечер  преди  лягане. Но  понеже  те  се  смучат, а   Мария отказва, й  ги  разтварям в мъничко  вода.  Нарекли  сме  я условно  "Силната  вода".

А вземе  ли  да  гъгне, давам три пъти- сутрин; като  я взема от градина   и преди  да си легне.

# 224
  • София
Аз за вид инхалация съм ползвала и обикновен парен овлажнител за въздух. Понеже не ми се купуваше инхалатор, а така или иначе имам овлажнител, настанявам детето да гледа филмче и включвам овлажнителя до нея на ниско столче, да й дими към лицето. Помага много за лаеща кашлица и запушен нос.
Препоръчвам 2 средства, които при нас дават добър ефект като имуностимуланти- Енгистол- хомеопатично и Септилин сироп (на Хималая). Не ги комбинирам обаче, защото сиропът е билков, а билките не се комбинират с хомеопатия. Редувам ги.

Общи условия

Активация на акаунт